163.uzimam javljeno na pm
Printable View
163.uzimam javljeno na pm
162 - ODUSTAJEM, ne isplati mi se ici do tivta za dzojstik... ne znam zasto ljudi ne navedu gdje se nalaze kad poklanjaju...
163 . poklonjeno...
Ne zivimo svi u PG.... ne bi ni valjalo da je tako.
162. Rezervisano za PG*CG001
Treba uvisti novo pravilo. Ko ne zivi u PG neka navede gdje zivi...
treba procitati prvi post dje su navedena pravila ;) a tamo pise da se navede i grad...
U pravu je gocetr_25, stvarno piše u pravilima da se navede i grad. Moj propust....
HITNO! Da li nekome trebaju macici (jedno ili dvoje). Majka ih je jutros nasla ostavljene u zatvorenu kutiju sa par probusenih rupica i donijela ih jer joj je bilo zao, medjutim ne mozemo da ih zadrzimo - nemamo uslova. NE ZNAM NI DA LI CU USPJETI DA SE IZBORIM DA IH ZADRZIM DO SJUTRA.
Koliko ja mogu da ocijenim, a nemam iskustva sa mackama, mislim da su stari oko mjesec-mjesec i po. Sami jedu, i primijetila sam da nuzdu obavljaju u pijesku...(koji sam improvizovala nekako kao privremeno rjesenje: obicna velika kutija od cipela sa najobicnijim pijeskom).
Jedno mace je crno bijelo, drugo je trobojno. Zivahni su (pola sata su jurili za konopcem i igrali se sa mnom). Ako znate bilo koga ili zelite da udomite macice molim vas javite mi sto prije, vec sjutra mozda bude kasno. Hvala!
A za ovo se niko ne javlja,a kolege? :)
ovo nisu "stvari"...
Pitajte okolo.. Dako ih neko bude htio, greota je :-?
129. Sijaset raznih video kaseta,ako bi nekoga interesovalo,pretezno stari klasici,ali i snimci raznih koncerata stranih izvodjaca..
164. Poklonjeni su macici ;)
E baš mi je milo..
165. Primam na poklon ili kupujem slusalice od htc-a :)
Bella to ide u oglase ... ovdje se samo poklanjaju stvari ... mozda kad bi imao neki thread dje se traze na poklon stvari moglo bi ovako... prastaj...
Poklanjam MACICEEE....Ko hoce nek se javi na pm...
Poklonio bih nekome GRAMOFON *Tehniks*nema poklopca i igle
gramofon uzimam
važi živim u zeti
zovi me na 067 581143
Ipak odustajem