gledaj onda odmah da reagujes prije nego ti karticu izbace iz sistema kao meni...
Printable View
gledaj onda odmah da reagujes prije nego ti karticu izbace iz sistema kao meni...
Nisam uspio... Bio sam u banku i trazio sam da mi vrate stari broj kartice... Definitivno to nije moguce odraditi ni na koji nacin...
Sa svima sam razgovarao ko god ima nekog uticaja, pokusali su, ali ne moze... Master Card ne dozvoljava...
Eto tako... Jos 15 dana blagodeti PayPal-a i to je to :(
e to sam vam ja htio rec, al mene niko nista svakako ne vjeruje ;)
Cek, to je do MasterCard-a ili do banke, ili do vrste master-a?
do mastercarda, nikad ne moz dobit again karticu sa istim brojem
sparco, nisam odje htio da pisem planove da me ne osujete...
Gorostas, i do jednih i do drugih... Po broju kartice oni znaju u koju si drzavu... Kartice ne rade odje nego nedje u evropu (kazu Austrija)... Nemoguce je tamo dobiti novi/stari broj kartice...
Sve mogu da promjenim na njoj, ali broj ne mogu...
Uglavnom, sad mi ostaje da probam sa nekim "divljim" CG karticama (sto banke izdaju kada su neke akcije) i da se nadam da ce neka da prodje...
jeste dobijasd kartice iz austrije ti ih stampas odje po sistemu mastera
Aha, znaci i meni su dani odbrojani... sad da potrgujem citavi internet, da napravim zalihu
Ja do februara 2013 ako me ne provale :). Dako dotad i mi uvedemo to čudo od servisa.
Nece te provalit...
Ako budem morao cekat do Feb. 2013. za PayPal, ima da se utepam!
I meni krajem mjeseca istice Visa electron, ima li svrhe da idem u CKB i da trazim isti broj na novoj kartici?
Jednostavno to nije to kad treba druge da cimas :/
Kad ja ne mogu da klikam "buy" svako malo, nije to to...
pa ako vam ne prihvata kartice na paypal, registrujte preko entropay-a, jes da je min uplate na tu virtuelnu karticu 20e, i da uzimaju 5% provizije na svaku uplatu, al jbg kad ne moze drugacije :)
5% provizije na uplatu, jel to uplatu nekom prodavcu ili uplatu na karticu?
na karticu
Zavisi :).5-10e.Neki dan mi je jedan naručio 70e nekakvih gluposti sa TD(standardne one sitnice koje svi naručuujemo) i na to sam mu stavio 10e.Isto tako,neke stvari koje su kod nas puno skuplje sa mojom "ugradnjom" njima dođu po 30-40e jeftinije negoli ođe itd :). Objektive sam naručiva po cijeni po kojoj se ođe polovni prodaju :)
Eo probao sam upravo i neku JEANS karticu NLB (Visa electron), ali nije prosla...
Ima li jos neku divlju ideju?
da ti dam moju barcley iz uk, ako imas koga iz uk da ti salje ovamo ;) imam ja ideju ajmo do bosne do trebinja uzmemo nerezidente racune i kartice i kraj , regas se ispostava montenegro kraj
Da bi otvorio racun i uzeo karticu treba ti LK... To za nerezidentne racune ne znam...
Ima li Bosne na PayPal? Dzabe mi njihova kartica ako ih nema...
Ja sam registovan na bosnu, ima ih kako nema, ima svakog bre osim nas, srbije i makedonije... ja sam uzeo bosnu/trebinje jer nam je blizu, ako sto podje po zlu da mogu trknut, a i poslo je po zlu jednom, tj paket ode u trebinje ali sam ipak cekao da se vrati i posalje na pravu adresu
A kako onda uplacivat na kartice?
Pitanje je kolika je provizija kada uplacujem iz CG u BiH? Tamo ima i NLB i Hypo. I procedura za vadjenje kartice.
Više je vrijeme da nas ubace na PayPal. Koliko samo godina trebamo slušati istu priču : " Biće ove... " :(