a svima pise, djavoli jedni, sto ste se ufrcili :D
Printable View
Meni ne pise.
:mrgreen: tebe ce ionako odmah banovat pa da se ne muce :lol: :lol: :lol:
Neka ne sluti...
Mene zanima treba li pismena molba na A4 format da se posalje da bi ti admin odgovorio na PM? :D
Opet se ne igrate lijepo....mozemo li chatovanje na irc.cg. Ili tako nesto.. jer mi ostali ne moramo da pratiimo vasu pricu...Hvala
Eto to si mogo odgovorit i na pm. Oprosti ako te namucih zbog toga. Pitacu te onda za 2 god.
prodje li tih sedam dana?
A koliko vidim ni administrator jos nije skinuo svoju reklamu u potpisu, tako da....
a tu ti niko ne moze pomoc *lucifer* ;)
Pobrčakal se linija u kojoj stoji Motociklizam, pa ako možete ispravite to ;)
Ovako se ne vidi da je tema, nego stoji kao ime podforuma.
pa zar nije podforum?!:)
Podforum motociklizam ima "podrshku" administratora, dok podforum TV pada u zaborav shto se tiche mjesta dje se nalazi... A da ne prichamo o podforumu mushki kutak ili ekonomija. Treba izgleda neka jaka veza da bi se otvorio neki novi podforum, ili administrator da bude mushko ili ekonomista :D
A pisah sad o tome na drugom podforumu. Motoziklzima poseban Podforum? Mislim neka bude, ali neka to budu i neki drugi kojimožda još više zaslužuju ;)
Ali Administrator je na tom podforumu i može im se .)
ako cemo realno,i zasluzuje ga.
jedini pof koji ima zdravu atmosferu i normalnu konverzaciju.A tek da ne pricqam o tome sto okuplja forumase,sto treba da je osnova svakog foruma,po meni.
Ispravljeno....