Незванично.
Даниловић је тек данас ушао у коалиције, Милачић се није јавио још.
Вучинића иначе сви заборавили.
Ada nema sa kim drugim. On se svakako udomio pa ne mora niko da mu ponudi ni prije što su nudili. Ubaci Bobija Gicu kao 15. na listi, recimo, i to je to.
znači JBB nova gradonačelnica
https://x.com/KonteZanovic/status/1829545942925856849
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dvorsku budalu svi vole imati, na kraju on moze da trkelja sto drugi misle bez otvorenog ofiranja ovih drugih.
Kakvo je ovo gospoče u odnosu na svu tu ostalu bagru
https://www.instagram.com/reel/C_TCR...ZsOHhnazN1cw==
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
@outline jel ovo botovanje?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
užasan doktor, i to dovoljno govori o njemu
tip je glasač dpsa, javno to radi, nemam problem sa tim. isto ka mstislav što je glasač dfa i snsa. razlikujem njihovo političko angažovanje na forumu od botina dfa koji u privatnim porukama vrijedjaju narod
Ja se izvinjavam, ali koga god sam pitao ima samo najljepše riječi o njemu.
Pusti se tih četničkih i bia fora, nemaju šta drugo loše pa kao loš doktor. Bzvze je i fejk je.
Ništa onda glasaj ove nesposobne samoprozvane talente? To nije rješenje.
Trebalo bi ga zaključati u Spuž i baciti ključ zbog njegovih aktivnosti kao ljekara.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
pitaj ljude koje je svojim stručnim liječenjem sjeba. oni će ti najbolje reći kakav je [emoji4] nikakve podmetačine, vrlo dobro znam o čemu pričam
nema potrebe da glasam za bilo koga, jer su u ovom momentu svi u kumbulj isti. Mujović je stručan i okej lik, al će ga pojest njegova partija čije su glavne uzdanice vaske i ona koja je nosila iste patike 34 godine
ada, to zna sva PG, manje više. ne znam što se prave avetni. ka i 95% kolega mu. bagra jedna obična. ža' mi je naroda koji je prinudjen da se liječi kod ovih džukelčina
Mujovića neće pojesti partija, već ga je pojela. I to ne samo njegova, nego i Milutinova.
Niti sam politički angažovan, niti sam aktivista političkih partija.
Mogu biti samo samostalni građanski aktivista koji se bori protiv antihrista Crne Gore. To znači da nisam i neću nikada biti kompatabilan sa DF, SNS i njihovim satelitima.
A čiji si ti satelit znamo dobro.
I batali se foliranja i te ti priče, šta ti to izigravaš sad kao ko botuje i slično... kao da smo od juče ovđe.
Čoek radi 7, 8 poslova istovremeno.
Samo CG ima takve kadrove.
Mugoša: Bićemo okosnica buduće vlasti, Podgorica može biti grad za primjer, danas to nije
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-danas-to-nije
Ništa ni ovaj, ovaj ima blag glas? [emoji16]
I to crnogorski musliman ... bosnjaci na aparate...
Eto vam sad priče... a toboš sve građanski orijentisani :D
mozda su bosnjaci na aparate, ali su obrnuli igricu
Колега кренуло вас је ноћас.
Dodje mi da se prekrstim da nisam musliman...