Ima li ko problem sa forumom osim emaika? Ako nema savjetujem da preskocite temu i sacekate infrkacije.
Printable View
Ima li ko problem sa forumom osim emaika? Ako nema savjetujem da preskocite temu i sacekate infrkacije.
Krivica je isključivo moja.Tako da.
Pobrišite sve ove postove.Meci koji treba neđe da lete nek lete isključivo na moj račun drugari nemaju ništa s tim.
Odista ne bi voljela da bilo ko za mene primi metak.Iziritiralo me što forum mora da plaća račun nekim tamo korporacijama,ali što bi moj otac reka kad zamišljam drugačiji svijet - ne fantaziraj.Toliko.
Koliko treba da stigne reset passworda na mail? Jedan kolega(Cardozo) ceka evo dan kaze nema mu nista
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pisao je na onaj mail [email protected] pa valjda neko vidi
Nece niko vidjeti niti ce mu se nalog aktivirati jer sa servera ne stizu nikakvu aktivacioni mail-ovi niti obavjestenja.
Neka posalje meni PP sa link-om da naloga i emial-om koji je koristen/vezan za taj nalog.
Isto vazi i za sve druge koji imaju isti problem.
Ako ne moze da se uloguje uopste da posalje PP neka posalje preko nekog treceg ili cak otvori novi privremeni nalog samo za ovu svrhu.
Dok god se posalju ove informacije koje trazim, nije mi bitno odakle stizu.
To je jedino privremeno rjesenja dok 'starjesine' foruma ne odluci da mu posvete par minuta i rijese problem.
Zna li ko nekog dobrog administratora ili moderatora odje da mi pomogne nesto? [emoji23]
Iznesi problem ovdje pa da pomažemo ako umijemo
Pisao sam Fidelu direktno, rijesio brat odma, odje sam cisto zezanja malo i da osvjezim temu [emoji41] Hvala u svakom slucaju Zvoncice :)
Izgleda da forum ponovo salje mailove. Probajte
Malo kasne (po par sati) ali su počeli da stižu, čini mi se od prekjuče.
Je li opet neka muka sa Tapatalk-om? Nema šanse da učita CDM, ostali forumi rade.
Sad ne.Je li što bilo zadnjih 3-4 sata...ne znam
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kod mene i dalje.
Evo tek sad... Svašta vala
Sent from my OP13 using Tapatalk
Počeli su da stižu, retroaktivno, jedan po jedan na svakih nekoliko minuta.
Biće to dobro, zaFaljujem :)
Pozdrav ljudi , da li neko zna postoji li alternativa tap a talk programu za mobilne telefone buduci da se sad on placa na apple-ovim uredjajima?
5 eur godisnje i nije mnogo
Zivio Android....
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Ne znam je li ovo do mene nesto, ali citav dan danas, svako 3-4 ucitavanje stranice
https://i.postimg.cc/wMP6Jr33/Screen...-07-220534.png
Pise da server tada nije bio dostupan
Meni danas baš sporo učitava
Sent from my SM-S918B using Tapatalk