Svi ih zeljno ocekujemo, a ako bude 01. juna za mustuluka si.
Poslato dimnim signalima
Printable View
Svi ih zeljno ocekujemo, a ako bude 01. juna za mustuluka si.
Poslato dimnim signalima
Par pitanja
Kakav je ovaj internet isplati li se prec sa adsl koji radi dobro (moze li se uzet samo njihov internet i koliko je)?!
I ovo montiranje su me nudili da ugradjujem za njih, da li se ko oprobao cujem imaju posla za godinu dana...
Pa ne znam isplati li se, koliko se mjesecno moze zaradit?!
Zahvaljujem i pozdrav svima. :)
Internet im je odličan, tehnička podrška solidna. Možeš uzeti samo internet...cijene imaš na sajtu pa prodžaraj malo, imaš raznih opcija http://www.mtel.me/m:box_kablovska_tv/
Ok hvala.
Evo su i oni poceli da se proseravaju blokiraju RTS kad se igraju utakmice...svasta
I ima li SK?
Nije jos navracao, a kad ce ne znamo. :) Sta ce ti SK kad ima TV Plevlja , Niksic, Budva i HN :)
Tv SUN + Tv Corona aooo xaxa
Magistralni put Bar-Ulcinj, radnici postavljaju opticke kablove uz rasvjetu. Vidio sam da su pokriveni vec prigradska naselja u Baru (Celuga, Ronkula, Zaljevo...).
Jeli ovo radi Mtel ili neko drugi ?
Ja ne znam koliko prosječno inteligentnom čovjeku treba da skapira da operatori ne zamračuju neke kanale jer to vole da rade, već što im je naređeno od strane radio difuzne agencije. Inače, kazne su drakonske ako to ne urade.
Operator te neće blokirati, ni na koji način, jer mu je u koristi da privuče što više korisnika, osim ako to regulator ne naredi.
A i izreda sami kanali traze blokiranje sadrzaja, sto bi inace zamracivali RTS kd pustaju neka sranja od njihovih serija.
Sta koriste oni optika po stubovima,a coax do kuca?
Evo posle nekog vremen od kada sam ovo ugradio, izuzetno zadovoljan kako netom tako i kablovskom.
Uz internet sam za samo 5 eura vise dobio kablovsku na 2 rasivera sa osnovnim paketom od 150 kanala plus HD paket gratis....
Lista kanala na kablovskoj vise nego dobra tako da uz total tv koji imam od ranije sad imam bas sirok izbor za samo 5 eura vise koje sam ustedio tako sto sam na totalu iskljucio pink paket i filmske pakete i za isti trosak kao i prije sad imam 2 kablovske.... najbitnije mi je da imam svih 5 kanala Arene sport HD :D
Internet stabilan i uvijek na brzini od 25 mbps koju placam... do sad sam placao telekomov adsl 5 mbps samo 3 eura jeftinije nego sto sad placam 25 mbps....
Prezadovoljan.
Jel ti optika do bandere, a koax sa bandere do kuće?
I kuda vode taj kabal sa bandere, vazdušnim putem pa u kuću?
Nešto mi je cenjak da mi vise kablovi oko kuće, i struju sam sredio podzemno, pitam se bi li i to moglo nekako?
Sent from my SAMSUNG-SM-G920AZ using Tapatalk
Ona njihova kutija s optikom je na stubu ispred kuce moje instalirana i i onda sa stuba koaksijalom do moje kuce istom putanjom kao i struja jer meni nije podzemno nego isto sa stuba
mi ide struja kablom do kuce tako da nista vise kablova oko kuce nisam dobio nego sto sam prije imao.... kabal su doveli od mjesta gdje su ga uvezali ispod simsa doveli nekih 2 metra do terase gdje je razvodna kutija za koaksijale za cijelu kucu jer imam u toj razvodnoj kutiji sve krajeve od uticnica u svim sobama i dnevnom boravku i tu su povezali uredjaje u prostorije dje mi trebaju.... tako da nije bilo potrebe za postavljanjem kablova kroz kucu ili sta ti ja znam, nego je sve povezano i sredjeno za 15 minuta bukvalno.
e sad ko nema ovako razvedene koaksijale kroz kucu racunam da bi to teze islo nekako ali eto sta znam....
sto se tice bi li moglo podzemno, ja vjerujem da bi moglo, napravi kanal o svojem trosku i oni samo neka poloze kabal :D mada vjerovatno imas kanalice vec za kablo od struje pa mozda mogu tuda da ga provuku...
Ne znam baš koliko je pametno voditi koaksijalni kabl odmah uz naponski, zbog smetnji itd, to bi možda znali da pojasne forumski stručnjaci za elektriku :)
Sent from my SAMSUNG-SM-G920AZ using Tapatalk
Lucke, nije u pitanju to nego smetnje. Ipak je to veliki + naizmjenični napon.
Poslato sa Huawei P8 lite
Bogme ga je t com ugasio dobro koliko ja vidim.......
LJudi ranije sam placao u t com 22 eura 5mbps a sad 24,5 eura placam 25mbps... a bjezi druze :D
plus top kablosvka za 2 tv tj rasivera za sam 5 eura.... pakao srece mi :D