mora. mislim da im je najbolje da to sad urade... ovo kolo
Printable View
Ne duguje se vise nikome nista.. Carsijske price macku o rep.
Upravo. Sve je iskesirano sto se dugovalo bodova.
Vidim Susnjar nije pozvan za mladu reprezentaciju,sto se slazem u potpunosti, jer je bio na spisku za ukrainu a "povrijedio" se kao protiv buducnosti i nije posao,da bi sledece kolo posle 4-5 dana igrao u prve protiv rudara...dobro je da su makar vidjeli na vrijeme da momak to ne zeli i nema potrebe da zauzima mjesto nekom drugom...
ja mislim da joj nije sredio pasos i to sto treba sve...
Ada sredio bi ga evo pola godina vise,ista stvar je kao i sa onim malim Pepicem ja vjerujem...
Ja sam gledao samo pregled i po onome što sam mogao zaključiti, ako je ono namješteno onda svi treba da dobiju po jednog Oskara. Onakvih glumačkih talenata onda nema niđe. Prije će bit da, ipak, nije namješteno.
Ako nijesam isto pomislio ubij me :) Mada treba i njega razumjeti. Đorđević je dvije godine mlađi a već u Zenitu, Boljević preko tri godine i rapidno napreduje. Ako znamo da u A reprezentaciji imamo Jovetića koji je mlad, logično da bi sebi postavio pitanje "Kad će moje vrijeme doć da zaigram za A second choice reprezentaciju?"
Naravno, ne tvrdim da je to tako već samo izlažem sumnju. O njegovim igračkim kvalitetima mislim sve najbolje.
ali mogren stvarno legendaran - u godinu dana prodali simovica, grbica i djordjevica, sad i bakica, a suspenduju ih zbog dugovanja. bice boro preusmjerio pare na izbore ;)
Nemojte ni Cetkovica zaboravit u te transfere.
Moguce, ne znam tacno.
ko je pare uzeo to niko ne zna, koliko su transferi bili ni to se ne zna, ali se prica : grbic oko 600000 , cetkovic 300000, simovic 300000, djordjevic 1.000.000,00 bakic 1000000. Inace to su sve transferi Glusceviceve agencije ( možda nije Cetkovicev ) i u svakom transferu oni imaju procenat u rasponu od 30-60 %. Realno, da Gluscevic nije bilo tu, ove sume bi bile mnogo manje ili u opste transfera ne bi bilo....
To je oko 2.000.000,00 na transfere i 500.000,00 od evrope prosle godine. Dokaz da ako se dobro radi i trenira da fudbal u cg može biti dobro isplativ.
A ova prica ovoliko para za bakica,ovo je prazna slama,evo ni gluscevic nije htjeo da prica o tome,cega po milion ipo da su dali za bakica ko ce da povjeruje u to... nego nasi novinari uvijek dodaju po koju nulu vise
Za koga? Za bizMismene, lopingere iz DPSa, gradonacelnike ili mafijashe? Sta se radi i trenira? Dobice plate koje im inace kasne po 4 do 6 mjeseci i ni centa preko i opet ce im dugovat za pola godine 5-6 plata, jer te pare od transfera ne ostaju u klub i klupsku kasu , nego zavrsavaju po privatnih dzepova.
Ja bih voljeo da je to tako,jel Bog dao da uzmu vise para,al ja tvrdim da toliko nisu uzeli,znam vise slucajeva i kad je Buducnost u pitanje,evo npr pisalo se da je giga vukovic posao u hajduk za 850 hiljada,a ustvari je posao za 250 hiljada i to na nekoliko rata,ne znam ni dan danas jesu li im sve pare isplacenje....
A pogledaj Vukosic u Peskaru(Seria A) provjeren spic za 1.8 miliona presao,tako da ne znam,ne vjerujem nesto u ovaj transfer Bakica da je toliko para,on jeste mlad i dobar igrac,al ne toliko provjeren da bi se dale 3 miliona za njega,velika je to para... i juce Gluscevic kad su mu pomenuli,nije htjeo da prica o tome,a znao je odma da kaze kad su grbic i djordjevic bili u pitanje...
Matija Nastasić nije odigrao ni sekund za Partizan a Fiorentina ga je kupila za 2 i po miliona (po italijanskim medijima) ili 3 miliona (po srpskim medijima). Eura naravno :) Jeste da je imao 17 godina, ali je odmah prepoznat potencijal. Sad smo viđeli za koliko je prešao u Man City. Eto primjera.
Moguce,al ja stojim i dalje pri tome da ne vjerujem u ovo :) p.s a inace ne mozes uporedjivati partizan i mogren(partizan je dovijeka pumpao igrace):)
sad cemo mlade sve vidjeti u nk,da vidimo kakav je ko...