Originally Posted by
guest
Ja sam usko komentarisao njegovu igru od juče i ti mi reci sa čime se ne slažeš osim što imaš neke navijačke frustracije od ranije?
Jedino bih se složio za to skandiranje, koje su zasliužili i mnogi drugi prije njega. Međutim ja sam USKO (pročitaj više puta) komentarisao samo utakmicu od juče. Branim momka od frustracija pojedinih slijepaca koji neće da mu odaju priznanje da je koristan, borben i da se trudi, da ima prosječno fudbalsko znanje (veće nego polovina) poštuje reprezentaciju za razliku od namigivača, itd.
Umjesto da nabijas na ku*ac sve ove šarlatane kumarine, ove srbijance koji se više trude frizuru da naprave no da potrče, ti napadaš momka koji se zaista trudi i bez riječi radi šta mu se kaže.
Mirko je klasa i klasom je bodove donosio, a malo se ko šetkao terenom kao korzom kao on. Voliš Bašu jer je profesor kojem si ranije skandirao Baša pedderu. Peković ratnik? Ništa manji Bećiraj nije. Joveta ljubi grb na dresu, ali na njemu znoja nema ni približno kao u klubu. (mora da je do materijala).
Damjnović je jedini pravi primjer profesionalca i dobrog čovjeka.
I tako dalje...
Opet kažem, ponovo pročitaj, ja ću prvi Bećiraja iskritikovati kad je loš, no kad je dobar nemojte ga dirati. Ima pojedinih koji su vazda loši pa igraju svaku utakmicu u prve a ođe niko ni da ih pomene.