Svi bitni igrači Moldavije su noćas dobili parne kartone i ne igraju sljedeći meč.
Printable View
Tuga je gubitak 2 boda protiv Lihtenstajna - Brnovic direktni krivac.
Tuga je gubitak meca sluzbeno od Rusije, dje smo imali bod ako iko. Imali smo momenat. - umobolni "navijac" krivac
To su 3 jebena boda minimum.
Lihtenštajn-Švedska 0:0
A mi što smo dobili,dobili smo. Zadnje dvije nećemo.
Ja koliko gledah Rusiju protiv Švedske, teško da se možemo nadati da će Moldavija tu izvući remi, + noćas bucnuše Lihtenštajnu 7 golova.
Realnije je da se nadamo remiju Švedske i Moldavije, iako su i za to male šanse, jedino da Švedska dobije neki rani crveni, neki penal za Moldavce ili tako nešto. A ako kojim čudom dobijemo Austriju, Brnović će pasti u trans i potpisat sa Dejom neki ugovor na 10-15 godina.
Uglavnom, Brnović će ostati na klupi, sad se osokolio poslije ove dvije pobjede, biće mu glavni krivac za neuspjeh prekid meča sa Rusijom.
Brna je napunio toner da mu se odštampa novi ugovor..je li rekao 6 bodova..jeste..čovjek radi posa'
osmjeh priceless.. :)
iskreno bruka je nemati posjed protiv Moldavije, imati manje šuteva.. meč je bio tuga vs tuga..
Djidjo-Boljević super spoj, elagancija i tempo..samo im fali krljač i eto sjajna sredina..
Joveta je dobar bio, majstor, samo mu fali selektor da ga bolje iskoristi..ustvari svima fali selektor :moody:
Nego dobro..dočekaćemo tu Austriju sa takmičarskom tenzijom..ko zna..
Quote:
Neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može
RTCG nastavlja u svom poltronskom ritmu - Ocekujemo pobjedu Svedske; Je li moguce da je Austrija odigrala ovakav mec?
Bećirajev šut je nešto najsmješnije što sam u fudbalu vidio. Plač...
Dobro... zadržane su teorijske šanse. Smiješno su male, ali i dalje postoje.
Teško je povjerovat da će Šveđani sami sebe eliminisat a da Austrija neće biti pedantna.
Rusija bi nas takođe mogla asfaltirat.
Ali momci opet ne trebaju ničega da se plaše. Kad mogu da trpe Brnovića sve te godine, i da ostanu normalni, izdržaće i tih 180 minuta što su ostali i daće sve od sebe... pa kako bude.
A šut ovoga neigrača je potvrdio da je u fudbalu sve moguće, pa i to da onakva krtola uđe u gol.
Nije kriv Bećiraj što igra tu dje igra i što toliko igra..nije on skroz neupotrebljiv igrač, ali mu se mora nači mjesto i primjena..starter i to još na krilu, ne more..
Ali mi je najjača masturbacija na njegovu pojavu o nekih.....pa brate jedna sjajna polusezona u Budućnosti..ostalo je bilo onako..ne može toliki kredit da mu daje..
Ali je ok momak i igrač i ima mjesta u repki..još..eno u Švedskoj smo vidjeli da je kao najistureniji igrač najopasniji...
Sad vidjeh taj šut. Vidite li vi da je prvo intervenisao igrač pored Bećiraja i uticao na smjer lopte. Bećo ako što umije, umije šutnut u go, a ovdje je i pride prošao kroz dvojicu, tako da ne znam čemu sprdanje.
Beciraj je u dobroj formi i treba ga iskoristit u napad, ali ovaj nesrecnik ga forsira po boku?
Savic je slab na onu poziciju, za Tomasevica da ne pominjem u opste, jer on moze samo igrat stopera.
Marusic ne zasluzuje da igra prije Zverotica, jer bi zverka bolje odigrao sinoc od njega.
Malo je Basa podbacio sinoc ali njemu se ne moze zamerit.
Da oće jednom Varvari sjahati sa Bećirajem.
Послато са 6036Y уз помоћ Тапатока
a da oce niksicani sjahat sa becirajem vise, i delibasic andrijom
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Vlado, pun si negativne energije samo kritikujes, i to ne samo na ovaj post nego na svaki dje pises ????
Ja znam i vidim da li u formi ili ne, verujmi da imamo strucnjaka koi umije da iskoristi igraca, video bi da sam u pravu!.
Mozda i vise od onog glupiranja sa bakljom u glavu vas je kostala nula protiv Lihtenstajna, tu se ne smeju prosipati bodovi. I za one nase invalide sam znao, cim i to jedva izvukose bod protiv Jermenije nema tu sta dalje da se trazi. Velike ekipe to sebi mogu da priuste, odrace nekog drugog ali to je smrt za male rep.
Puca meni i za Andriju i pored Andrije. Mirka stvarno volim jer je toliko bodova sam donio. Volim Bašu jer je profesor. Pekovića jer takvog ratnika nećemo dugo gledati. Jovetu, kojeg svi doživljavamo kao svog nekog i guramo ga. Damjana jer je momčina, i tako dalje...
Ali mi je preko one stvari dizanje onog bizona jer je otresao beka Moldavije, tačnije jer je odigrao dobru polusezonu u Budućnosti, pa mu se skandira više nego ijednom Crnogorcu. Da ne bi ovo bilo nacionalisticki obojeno (a, odista nije), nikom se nije skandiralo. Nije se Pekoviću skandiralo za sve one bitke. Mirku za sve golove. Baši za izbucane džepove, jer je toliko ljudi trpao u njih. Ali se skandira Fatosu Bećiraju, koji nas ničim nije zadužio. I jer su tribine obojene lokal patriotizmom.
Nabijem ga više na ku*ac, eto.
Послато са 6036Y уз помоћ Тапатока
Albatros
Eto tako
5 godina je proslo i jos uvijek se prica o tome skandiranju. Kako mi stojimo u mjesto jebote.
Ni tada niste bili u pravu ... ne pada mi na pamet da opet objasnjavam.
FB zasluzuje svaki put kad mu se ime spomene.
Mirko nas je doveo do ovog....
A Zverotic on nije jeli? Gospodo kada pisete tako o Mirku, Basi, Pekovicu i Damijanovica, onda vas molim i Zverku da pomenete, jer je on isto za sluzio isto kao oni.
Vise vrijedi ovaj Andrijin minut
https://www.youtube.com/watch?v=D1L6RO5G1Mg
Nego ova bukva sto ce napravit' jos 10 godina da igra.
U životu se nečemu nisam više obrodavao no tome, vazda mu hvala.
Ali poslije toga je sve krenulo ka dole.