igrice toplo hladno...
Printable View
igrice toplo hladno...
:)
Nino Rasic.
Lutka ipo. Pravi mi je slatkis na one slike. A i pEsme su mu fenomenalne. Tekstovi su mu previse cool.
Je li moguce da ne znas Nina!? :p
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...08518029_n.jpg
Mirne, ne bas oku ugodne djevojke, koje se osisaju na celavo i odjednom postanu kul.
Kad osobe koje vas ne poznaju, počnu da projektuju svoju maštu kao da vas poznaju. Ne znam da li je baš iritantno ali svakako jeste presmiješno :D
nervira me brisanje postova bez ikakvog objasnjenja i razloga..
Inat! I tudji, a i moj...
Sve lijepo isplaniram, uklopim do tančina, da sve stignem, sve obavim i kažem u vezi toga i onda ispadne tj iskrsne nešto i sve mi padne u vodu...
mrzim toooo :(
otvorih srce momku nocas na skype, ispricah se koliko ga volim i zasto,a on meni: bio sam u wc ponovi sta si htela? ups.kako me "slomio" xD
Eurosong
Sopstveni idiotizam...
Kratko sam vozac, a vec volim da stiskam gas do poda... valjda tek slijedi odrastanje.
miris proje :D
nerviraju me ulice po nk..svaka je prekopana..ustvari to nijesu rupe, to su jame, grobnice..kako god.. u sred centra grada moze glat da se organizuje off road rally.. svo auto slupah..:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
kad me kicma zaboli od predugog sjedenja za comp :)
ispizdim na samu sebe...
sve vrijeme mislim e je Jorgovanka Tabaković neki lik iz društva TBOK, a ono političarka...
bože pomozi..meni neinformisanoj...
Sto se desava sa vremenom, oce li to sunce vise...
ihaaa, welcome to club :D
Vatromet u cast titule FK Buducnosti - ako je istina da je stvarno bio zbog toga.
Koga briga sto su se djevojke plasirale na OI, sto nas uvijek predstavljaju na najbolji nacin. Bitno je da se pali u cast nekih fudbalera.
Pretuzno.