Imaju li ovdasnji cetinjolozi kakvo objasnjenje kao onomad ili je ovo nesto posve drugacije i gdje je ustvari zapad kriv kako izjavi ministar prosvjete u Srbiji?
Printable View
Imaju li ovdasnji cetinjolozi kakvo objasnjenje kao onomad ili je ovo nesto posve drugacije i gdje je ustvari zapad kriv kako izjavi ministar prosvjete u Srbiji?
04:40 nikakvih novih vijesti nema.
Sigurno čekaju jutro da upadnu - malome otac oficir Vojske Srbije koji radi u Generalštabu u Beogradu.
Proljece ,okidac za sve mentalne bolesti....
a kako da sacuvamo decu nasu od mentalnih....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Uh ovo je velika tragedija za Srbiju i njene gradjane....
Ali ako je neko mislio da decenija proteziranja kriminalaca i ubica....njihovo dovodjenje po tv emisijama, raznoraznim zadrugama....nece ostaviti danak na odredjeni broj ludaka....grdno se prevario.....
Uz to imaju jednog ludaka i psihopatu na vlasti koji ima bolesnu zelju da je u centru paznje i da o svemu on govori.... od korone, preko belivuka do evo i ovog masovnog ubistva u skoli u BG-u.
Sistematski se truju gradjani godinama.... samo udjete na neke od njihovih portala tipa kurir, blic, informer, b92.... konstantno su negativne vijesti i zlocini pojedinacni na naslovnicama... i zamislite to traje tako preko 10 godina....
Volio bih da ovo bude prekretnica da gradjani skinu ovog psihopatu sa vlasti i da najzad dodje neko ko je normalan i razbije ovu SNS bagru koja tamo vlada.
PS koliko ne znaju dje biju...i koliko im je sve sto rade "damage control", pokazuje i ova situacija od sinoc gdje su ovog bolesnika koji je pobio 10ljudi nazvali teroristom.
Cetinje , Beograd, Mladenovac... Verterov efekat bojim se da ne bude jos.
Uh, pojma nisam imao o ovome do sada, rano zaspah sinoć, sledih se sad kad pročitah ne mogu da vjerujem. :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lik ubija po Mladenovcu, nosi mobilni, postuje na instagram a ovi ga ne mogu locirati.
Evo su ga uFatili.
Pogledajte vi ovoga degenerika.
https://i.postimg.cc/RFBxCQbF/Screen...518-Chrome.jpg
Nešto razmišljam, ovoliko jada u dva-tri dana zadesilo Srbiju. U normalnim državama obraćanje najvišeg rukovodstva treba da koliko-toliko smiri ljude i pruži im utjehu ili uvjeravanje da će biti bolje ili neko slično srnje. U Srbiji je to nemoguće jer je Vučić toliko obesmislilio obraćanje predsjednika neprestanim i skoro svakodnevnim maltretiranjem javnosti svojim neskidanjem sa skoro svih televizija, štampanih i elektronskih novina, da su ljudi oguglali na njegovu bolesnu njušku i bolesnu priču. Kad je istorijski značajna i nikad viđena svaka aktivnost koju sprovodi svakog dana, kad je država svaki dan u najtežem danu u istoriji, onda nema nikakvog značenja ista takva priča kad se desi nešto što je stvarno ekstremno teško i nikad viđeno na tim prostorima.
Ima li kakva komunikacija juce, prekjuce, danas u nas od drzavnog vrha sa policijom i prosvjetom? Mislim, nije Crna Gora nista drugacija od Srbija. Neke preventativne korake, da se pogleda raspita ucini. Ovaj zlocin od sinoc je direktan efekat od onoga prije tri dana. Postoje li rizici kod nas? Ipak smo isto medijsko podneblje. Razmislja li nasa drzava o ovim stvarima? Radi li iko ista?
Meni je nevjerovatno da nisu ubili ovog smrada govnjivog majku mu *****!
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Pomislih i ja isto odma ali ima rezona, treba se ***** dobro ispitati da ne stoji neka organizacija iza njega. Smije li se iko zakleti sad posle ova dva događaja u 2 dana da je ovo rezultat ispiranja mozga, propagande i slično (mislim isključivo), ja ne.
Nadam se da ce nasa vlada preventivno reagovati i pruziti neke preventivne mjere...
Interesantno niko nije pricao u skoli sa djecom od nastavnika.... bar po zabjelu...
HRA, MANS i UPCG: Raspuštena Skupština da obustavi usvajanje novih zakona, a Vlada zakonodavne inicijative
Auf. Znao sam da su se raspuštenice od poslanika usrle u zakon o cbcg, ali je to prava sitnica u odnosu na ovo što su namjerili da urade sa Agencijom za elektronske komunikacije kroz izmjene Zakona o elektronskim komunikacijama. Zastiđe.
Nije pružao otpor. Vjerovatno bi ga inače eliminisali na licu mjesta. Sve se snima policijskom kamerom. Onda obradi i emituje na TV. Tako ameri rade kad su teroristi u pitanju. Demonstrira se snaga i beskompromisnost kao poruka drugim usijanim glavama.
Sent आत्मनः
Oće da Agencija za rad ne odgovara skupštini nego vladi, oće da vlada imenuje članove savjeta Agencije i to bez konkursa, pri čemu se i predsjednik i članovi savjeta plus direktor Agencije imenuju na neodređeni period, bez ograničavanja trajanja mandata. Tobože regulatori koji su nezavisni u radu, a po svaku cijenu oće da ih učine zavisnim.
E pa ne znam.
Još jedna pucnjava: Ranjen 18-godišnjak u Leskovcu
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2328586
Uhapšen vehabija u Beogradu: Na društvenim mrežama najavljivao haos?
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2328629
Барска полиција успјешно је ријешила случај обијања и скрнављења цркве Свете Петке у Сутомору које се десило 12. марта ове године.
Како је потврђено у Управи полиције, ухапшен је Здравко Ракочевић (23) настањен у сутоморском насељу Заграђе, који се сумњичи да је обио ову светињу из 13. вијека, извршио по њој преметачину и отуђио вриједне духовне драгоцјености. Он је уз кривичну пријави приведен поступајућем тужиоцу на даљу надлежност.
https://i.ibb.co/p1hTGZ8/Screenshot-...306-Chrome.jpg
Ruke mu se osušile, trag mu se utro!