idi pocesi guzicu Rafi onda, kad ti je bolji covjek od Federera
Printable View
Čisto da pojasnim!
Federer je najbolji igrač svijeta svih vremena!
E sada da li sam ja umislio ili nijesam da je Federer nesportista i loš čovjek, prosudite sami.
Veliki broj posjetilaca B92 koje redovno pratim i index.hrt smatraju da ima osnova u mojim navodima.
Da li smo mi u pravu ili ne -teško je odgovoriti.
Po onome što sam mogao direktno zaključiti ,slušajući njegove izjave- meni je sve jasno.
Čovjek nema kulturu da direktno čestita boljem , uvijek traži opravdanje u sebi i tu traži uzroke poraza, suparnik nikada nije pobjedio zbog svoje odlične partije nego zbog slabijeg Fedeksa...nakon samog meča i poraza odmah napušta teren .. nema onog finog kontakta i par razmjenjenih utisaka ...
Ponavljam volio sam ga, mislio sve najljepše a ONDA JE POČEO DA GUBI, NAŽALOST NE SAMO KAO TENISER NEGO KAO I ČOVJEK!
Dok je pobjeđivao nijesmo viđali njegovo pravo lice...
Pogledajte Nadala koji kao pojava djeluje antipatično za mnoge, kako je samo ljudski i sportski prihvatio poraz od Soderlinga i gubitak Roland Garrosa.
Pogledajte Noleta koji poslije poraza od Nadala u Rimu , kada mu nije bilo ni do čega, prihvata da imitira Nadala i to uz odobrenje i potenciranje samog Španca.
A samo kada se sjetim Australijen Opena i ono PRENEMAGANJE I PLAKANJE ŠVAJCARCA KOJI NIJE DOZVOLIO SVOJIM nečinjenjem DA SE NADAL RADUJE- A ZASLUŽIO JE!
Morao je da sakriva svoje emocije zbog GUBITNIKA koji mu to nije dozvolio.
Znači možeš ti biti PLAČKO koliko hoćeš ali ako tim plakanjem i kukanjem onemogućavaš drugome da se raduje pobjedi , onda je to druga priča...
Inače, nijesam urednik ni novinar DANA-A ali ako im je moje pisanje na ovom forumu dalo ideju kako da nazivaju Federera...
I drugi po malo promovišu taj termin PLAČKO!
Najvjerovatnije ću ih tužiti i iskoristiti zakon o autorskim pravima...
sinisam, potpuno se slazem...osim za plakanje...pustite coeka vise, ljudski je plakat
a ako koga zanima, evo i sta jj misli o nadalu i federeru:
Jelena Jankovic attacks Federer back, worships Nadal
February 10, 2009 | In Jelena Jankovic |
Jelena Jankovic is fighting with Roger Federer via press.
Last month Federer commented that a player who has never won a Grand Slam should not be granted the number one spot, which was at the time Jankovic was at the top of the rankings, and today JJ fired back to the men’s tennis legend.
"To be honest, I do not like to talk about players, I really prefer to focus on myself," Jankovic, currently ranked third, said at the Paris Open.
"Why should he even care? I don't like putting my nose in other's business."
The Serb is celebrating Rafael Nadal’s humble personality.
"I mean, one thing I like about Nadal is that he is such a great champion, he is so humble, always has kind words for everybody, he is a role model for everybody. Federer is a great champion, I don't want to get in a fight with him but why does he care, I really don't understand. Why does he need to do that?"
Pa nije ni prva ni posljednja. Ni aktuelni broj 1 Dinara Safina jos uvijek nije trijumfovala na Gren Slemu, a to je bio slucaj i sa Kim Klajsters i Ameli Morezmo, koje su tek kasnije osvojile svoje prve Grem Slem titule. I u muskom tenisu ima slicnih primjera poput Marsela Riosa i Majkla Čenga.
Michael Chang je bio izvrstan teniser,osvojio RG sa 17 godina,i nema toga ko iole prati tenis da ga se ne sjeca...
Djokovic - Boleli 7:5,6:2
Vazno je da je Novak pobjedom poceo sezonu na travi...
Ovoga se ne sjecash???
http://www.youtube.com/watch?v=KU2-jsRJRJE
Samobanuj se!:mrgreen:
Federer odustao od Halle-a...
Dade im "Tajo tenisa" po prknu.
Djokovic - Serra 5:7;7:5;6:1.
Novak SLAB,u drugom setu je gubio sa 5:2,spasio 5 mec lopti i uspio da se VRATI i od zadnjih 12 gejmova da osvoji 11.
Kakav cudesan trijumf Noleta. Sa dna se digao u nebesa..spasio 5 mec lopti i zaigrao svoju igru,to samo mogu SAMPIONI..to Nole careeeeeeeeeee
Djokovic - Melcer 6:1;6:4,ovo danas je bilo mnogo BOLJE,ali olaksao je i Melcer,koji je LOSE odigrao , pogotovo u prvom setu.
Moram priznati da me je Djokovic odusevio posednjom izjavom nakon meca sa Serrom. Ni manje ni vise nego: "Danas sam naučio veliku lekciju, a to je da se treba boriti do poslednjeg poena." Ahahahaha, smijao sam se kao lud, jedva sam povjerovato da je mogao ovo izjaviti.
jaoj, ovdjee i dalje neki pricaju kakav je ko covjek.
A batalite vise da ve zamolim jer ste dosadili i bogu i narodu. SMARACI !!!
Djokovic - Rohus 7:6;6:4
Odlican mec,sjutra finale protiv Hasa
VRHUNSKA reklama http://www.youtube.com/watch?v=mulAi...eature=related