1.56 [emoji28] sta ti je solar [emoji2]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Printable View
1.56 [emoji28] sta ti je solar [emoji2]
eto prvi rac ispod stotke https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ffe7ccbbbf.jpg
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Oćeš manji račun? Ugasi.... ugasi...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
47.03
27.56
33,96€ nije loše
37 eur, klima hladila vrlo malo.
3 eura mi je stiglo za maj, klima je radila skoro po citav dan i citavu noc. Mislio sam sad ce biti za jun da stigne 150e kad ono 75e ukupno
1.88 Jun, solar spasava [emoji1]
Klima je dosta radila, bas rekoh mojima da je pucaju na max da vidimo kakav ce bit racun.
mene bi malo bilo i onaj od 10kw https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1ff47cb934.jpg
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
42.07, prošli 19.58 [emoji28]
Klima radi 24/7
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
55.87€ ne vjerujem očima :D
101,71 eur
Ja sam na 70 i zadovoljan
Posebno kad vidim Bitov račun [emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
11.47 € jun
Ugasih onaj mali bojler ispod sudopere u kuhinju, vele za njega da je koljač mada sam ga neđe testirao prošle godine (bio prikačen na mjerač i ta potrošnja nije bila ništa specijalno). E sad, moguće da je problem i u mjeračima jer mi je isto smiješna potrošnja bila i mašine za sušenje a kažu i za nju da fino "loče"... :)
Ti protočni bojleri su ubistvo za struju.
Mene je spasio vodoinstalater,prilikom renoviranja stana,povukao je toplu vodu direktno sa bojlera u kuhinju,i mnogo je manja potrosnja nego sa protočnog bojlera
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Mašina za sušenje ako je sa toplotnom pumpom potroši oko 1kw za proces sušenja, za dečiju robu i 0.7kw.
Kod mene bojler od 10l, mislim da je grijac od 1200w, al baš ću provjeriti kad dodjem kući. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...12ad38987d.jpg
Sent from my S24 ultra tastature
Pa i taj bojler iz kupatila radi na istom principu kao i kuhinjski i oba nisu protočni nego zagrijavaju količinu vode koja he u kazanu,samo je kupatilski mnogo većeg kapaciteta.Ako je velika udaljenost od kupat.bojlera do kuhinje ništa nisi uradio.
E sad,da me pogrešno ne shvatite,i ja mislim da je kuhinjski bojler potrošač veliki.Najviše zbog čestog dopunjavanja preko dana zbog potrošnje,a i slabije izolacije pa se lako rashladi i bez potrošnje a onda se sam uključi i dopunjava.
Pravi protočni bojler štedi najviše,ali su skupi i komplikovani za ugradnju jer trebaju napojni kabal većeg profila t.j.najčešće trofazno napajanje.
One topshop i slične kineski česme su u stvari protočni bojleri ali kvalitet Temua.Mada,mnogima su se pokazali odlično.Problem im može biti samo što zimi teško mogu dati vodu zagrijanu preko 35-40°C a da je protok iole zadovoljavajući.Takođe i dizajnerski su bljak...nekome i ne
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I ja se začudim vazda kad kažu za bojler kuhinjski da je protočni, protočni bojleri nemaju kazan i griju vodu tako što ista prođe kroz grijač, btw, inače su 20+ kilovata...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Pričao ja neđe prije 3 godine da sam ugasio kuhinjski bojiler i dobio uštedu od 8e na mjesec dana.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
struja 61,35