Mogu li znat što si mu rekao na taj njegov performans "da probamo ovako" 51.000 niže samo?
Printable View
ovo ka da neko troluje, ili podmece oglas u ime druge agencije (konkurencije), a ne daje oglase za nekretnine :-D
Zatekao sam ga zbunjenog,ismijao se i reka mu ako ti ponudi neko josh 50 manje samo pichi i pozdravio ga,shto cu drugo,neka misli da je jaka firma-agencija za koju radi,da mu ne kvarim samopouzdanje.
P.S.Ako ne koriguje jer to je bilo prije par dana,razgovaracu sa vlasnikom.
Znate li što je najgore, to je trenutno najjača agencija u Podgorici (neka me ispravi Al no1 ako griješim, mislim da znam ko je agent)...Tako barem kažu...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pa zato i kažem svaka ti čast. Ja to gledam drugačije jer ako stvoriš nešto radom, to cijeniš, isto kao i sa onim što naslijediš. Iza takvih stvari stoje godine nečijeg odricanja i onda neki "agent prodaje" se uključi u priču da sam kalkuliše oko cijene , za nekretninu koja nije njegova..."da pokušamo ovako"...e vjeruj mi ja sam se iznervirao. Stvarno smo kao ljudi otišli duboko na dno.
Kad se vec spominju agencije,danas se mom komsiji javlja tobož neki agent i pita ga za jedan plac od 1600m2 kolika je cijena,i ovaj mu reče 30e/m2
Agent na to veli da ce dovest potencijalnog kupca ali da mu ovaj vlasnik placa kaze cijenu od 55e/m2
Drž ne daj da ne prepričavam razgovor agent hoće da uzme 25e/m2 za sebe a vlasniku 30e da da
Sto ispada 48 000 vlasniku a 40 000 agentu hahahahahaahhaahhahahahahahahahahhha
Cojek je preso igricu definitivno
Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока
Pa ako dovede kupca koji je spreman da toliko plati, onda je taj obrnuo igricu jer se to moglo kada su anonimusi iz Rusije kupovali, sad ako takvog kupca nađe onda je brat srvarno legenda [emoji846]
I ja ne vidim šta ne problematično ... Ako je našao nekoga ko hoće toliko da plati a ovaj ga cijeni po 30
To ti je crnogorsko razmišljanje... Prodajem plac po 30€, ali ako ima još neko ko će da zaradi od prodaje, bolje da za***** i sebe i njega...
Sent using Tapatalk
Ima i toga ali ima i naivnih. Možda tbra ima priču [emoji23]
Pa normalno... Ja ga cijenim toliko, ako ga ti mozes prodati duplo svaka ti cast.
Kad je vec prica o agencijama i agentima zar je toliko im tesko da im udje u glavu da neko ne zeli da proda kucu da ga ne zanimaju stanovi jos manje dzipovi . Zar je toliko tesko shvatit da ima neko ko je zadovoljan sa onim sto ima i zabolhe ga ona stvar za xx stanova .
Imao sam i ja kupce sa pričom tipa "dajem ti keš ovoliko, a razliku džip 2017 godište" ali ja sam to po "kratkom postupku" rješavao i nisam dozvoljavao da ulazim u bilo kakve priče sa sličnima. Da ne pričam o dokonim ljudima koji ti dođu sa pričom "mi imamo ovoliko(što je 30% manje od cijene) pa ako hoćeš da se "nađemo" ". Važi, aj ti polako.
Zbog svega što sam u kratkom vremenskom periodu vidio, iz ličnog iskustva, iskustva sa praćenjem i drugih oglasa i nekretnina, problema ljudi koji su nailazili sa prodajom svoje nekretnine, shvatio sam da je kupovina iste itekako ne baš i naivna stvar za dugoročno planiranje. Razlog su finansije i obezbjeđivanje novca uzimanjem kredita. Kredit danas ne može svako ni da dobije, veliko je opterećenje na duži period. Uzimajući to u obzir, pa čak i pretpostavku da će možda nekad biti bolje u državi, na poslu i na kraju u primanjima, želite prodati nekretninu, lakše se mnogo prodaju stanovi. Zato je važno ne izabrati lokaciju , investitora , čija će nekretnina u vašem posjedu sjutra biti predmet potkosurivanja ovakvih "agenata" , a sada nije dobar period za prodaju.
Pa njemu ide omča oko glave.
Ti i dalje čijeniš 30e on 55e.
Vremenom će on izgubiti na kredibilitetu i prestaće da se bavi tim poslom.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
Nekad bilo 2007/2008 kada su oni pametniji ušli u posao sa nekretninama i pofino zaradili. Dok je bilo rusa koji su i za pašnjake keširali grdne pare..."ovo ti je brate top , blizu ski centar..."
Ne mora da znaci da je bas takva situacija. Da agent ima ozbiljnog kupca za tu cijenu, mogao bi da trazi da zakljuce ugovor i tacno definisu cijenu po kojoj ovaj prodaje.
Prilicno je moguce da je agent napricao kupcu da je cijena placa 55 eura, ali da ce on ubijediti prodavca da spusti cijenu na 40 eura.
A bukvalno je sve doslo do toga, nebitno da li se prodaje kuca, stan ili auto. Lupis u startu cijenu 30% iznad realne i onda je tobos "spustas"