E ako mi je jasno kako Kašćelan igra veznog igrača. Lik koji ne umije pas da sastavi. Svađa se sa loptom.
Printable View
E ako mi je jasno kako Kašćelan igra veznog igrača. Lik koji ne umije pas da sastavi. Svađa se sa loptom.
Samo da bude kakav slobodni i Vlado zagrije dlanove golmana
hhahhaha i to sto kazes 3 suta dosad ali svaki treći gol :)
Bozovicu bozovicu
A taman smo krenuli bili da mrcimo i da igramo nesto.
Simic odlican.
Ulazak Vlada, Fatosa i Grbica je donio ovaj mali pomak u igru.
Steta sto primismo ovako sugav gol.
A nije ni cudo sto smo ga primili, od 18 minuta se igra u nasem 16ercu.
Ne vjerujem u potez Nikolica kad smo trebali onu polu-kontru da istrcimo..Coek je bukvalno predade protivnickom igracu..
I Brni se na klupi stuzilo vise ovo da gleda..
auhhhh penal ka u prkno ali..........
Kako je ovo namjesteno iz 2 u 1. deju i brni odgovara uzeli pare a brna zadrzao poziciju
Fina namjestaljka..
Norvezanin sudi..ada kome ce nego braci Dancima, usta ga 'ebem..
Ocekujem jos 2 da primimo za ovih 5 minuta. Sramni su!
Odma mi to prodje kroz glavu kad smo na poluvrijeme vodili ahahhah... Penal vidimo se....
Sent from my iPhone using Tapatalk
e..bes zivot da Vlado igra pola sata i da suta ne uputi auhhhhhhhhhhh
dosta je kameno ovo. mislim da možemo lagano da istrpimo šveđane i da nećemo primit go, ali mi ga centra ne možemo preć
božović
savić-baša-simić-balić
vešović-kašćelan-nikolić-m.vukčević
bećiraj-jovetić
bećiraj mora da igra, i to na špica jer izgleda jedini umije zagradit loptu.
ipak ne vjerujem da ćemo izvuć pozitivan rezultat i mislim da će brnović poslije tog meča podnijeti ostavku
Krenuše da igraju posle gola i odma povrede a onda kao zamjene udjoše defanzivci ... standardna priča ... realno je taktika bila se izgubi utakmica i to što je penal bio sporan ne znači ništa jer bi ga svakako dali ...
kakva je situacija sa Joveticem, zna li se?
Potcijenio sam ih. Mislio sam da ce nastelovat dvojku ali kvota 30 mnogo ljepse zvuci od kvote 5.
Pazite, dajemo gol odma na pocetku iz prvog suta, i stajemo. Danci igraju na nekih 50% snage i u zanjih dvaes minuta prvo ide ''neobjasnjiv'' kiks golmana, a onda i nidje veze penal. Klasicna namjestaljka, zavrsi se posa, uzmu se pare, a sad ce da se prodaje prica: Vodili 60 minuta, Solidno se suprotstavili odlicnoj Danskoj, bla bla i idemo dalje u nove pobjede.
A vi navijaci , ko vas jebbe, mlatite i dalje, je li treba da igra ovaj ili onaj, treba li ovoga na lijevo krilo ili na desno pa onoga na poluspica, sto je ubacio ovoga, Brna nemas pojma, pecatan si, lazes i postavljas pogresne taktike i formacije, nisu ti ni izmjene neke. Pa onda predjite na igrace, ti nisi za reprezetnaciju, jebo te ko te drzi, sto ne probaju onoga majku im *****, a onoga vise stvarno ne smiju zvat, e dobroje nema onoga, super. Ih ovaj se opet povrijedio. Sto je zva ovoga kad ga ne ubaca?
Aj sad ti reci - Brna je pacov, a ti reci Nije no je Cico Kralj, sto me briga sto pije kuci,
Ti uskoci sad : Aha, jesam li vam reka?
Dodji sad ti pa reci, pola CG nije CG
- Dolje javni servis sto ne prenosi
Ne mogu se od Cece povratit ovi momci.
A ovi fino zavrsavaju posa. Eno kako se u FIFU mafija a ne u ovu nasu Mjesnu zajednicu.
Dje je Mirkas Vucinic, svaku trecu igra za reprezentaciju, propustio Svedsku onda i sad, da nema neki Kompleks od Zlatnoga?
Ako je Jovetic povrijedjen, pljunite vi mene sad ovdje. Sanse nema, Da su ga Roben i Dejo pravili ne bi tolko staklen bio.
A Brnovic, pravi se glup kao tocak, ali nidje veze. Samo izigrava glupana, i slaze kao neke tuzne face, a cisti je saucesnik, i svaki ''nepromisljeni'' potez itekako svjesno pravi.
Boli njih ***** i za prvenstva i za reprezentaciju, samo biznis bate. Dodje ti Brna s pricom prije tekme - Ocekujemo da se dobro pokazemo, odavno nismo ovako dobro trenirali, proveli smo dosta vremena zajedno... Posle utakmice Brna - Evidentno je da ne mozemo fizicki da pariramo. Kao politicari sto pricaju prije i posle izbora 2 price. A u medjuvremenu zavrsavaju svoj posa.
Kakav rage :D
Nas maestro kaze
Quote:
Znali smo i mnogo puta sam to rekao da su gotovo sve selekcije fizički spremnije od nas jer većina naših igrača ne igra u svojim timovima i to se vidi kada dođu utakmice
pa znali te jadi u percin kad sve znas sto ne stavljas te koji u svojim timovima igraju, koji mogu trcati ... a ne opisujes sto svi vidjeli?????. Avetinja sve ovo prica a pogledajte da kao zamjene ulazili bas oni koji standardni u svojim timovima. Jedina uspjesna taktika Brnovića je da vazda isplanira super sta će trtoljati poslije utakmice.
https://www.youtube.com/watch?v=xgLvNHda-VE
evo golovi, sa ovakvim Bozovicem nemamo sto da trazimo. nadam se da ce se Poleksic oporaviti , kakav god da je niej ovakav kikser.
a bez Base i Jovetica sta reci.
mada se u opste ne nadam nicemu, sve lise poraza ce biti ogroman uspjeh. nadam se da ce smijeniti ovu nesrecu i da cu za zivota i dok imam volje ici na utakmice docekati da odemo nedje