Originally Posted by
South_Africa_2010
Kazes svaki put ces zvizdati Srbima zbog jedne male grupe budala koji su se tu nasli da vrijedjaju?! Crnogorci definitivno u ocima Srba nisu u rangu Hrvata jer kao 1., svaki Srbin smatra Crnogorce svojim narodom, za nas Srbe "mi" i "vi" smo 1 narod :)
Al ajde mi ti reci samo jednu stvar, koliko stalno pljujes po Srbima iz CG, jel tako i u lice govoris ljudima sa kojima se sreces svaki dan, jer nemoguce je da su ti bas svi prijatelji "cisti" crnogorci?!
Ja sam zaista razocaran zbog toga sto se desavalo na tribinama, al shvati da se uvjek u svakoj vecoj masi ljudi nadje grupa debila koji oce da prave sranja,, a i jos 1 podatak, al necu sad da raspravljam oko toga, cuo sam se maloprije sa drugom koji je bio na bazenu i kaze mi da su "navijaci" CG od kako su dosli na bazen konstantno dobacivali i provocirali Srpske navijace...
Zaista je tuga to sto se desava, sto se 1 narod medju sobom sve vise mrzi, sto se to toliko siri kao da smo najveci krvni neprijatelji... a ako ces opet da napadas one sa tribina, prvo procitaj komentare nekih likova prije meca ovdje na forumu pa razmisli da li su se mozda mogli ti likovi naci na utakmici da je u CG i da li bi mozda i oni isto tako vrijedjali...
I nemoj opet meni da pocnes samo da pricas kako sam ja ustvari crnogorac al sam ********, kako ne postujem CG i tako te tvoje price, ja CG postujem kao svoju drzavu, isto kao i Srbiju, prije meca sam govorio da mi je cak i skoro svejedno, al kad je pocelo ipak je srce jace igralo na golove Srbije, i u tome je ona razlika sto sam ti rekao, mi smo svi isti narod al je raspala politika ucinila to da se sad neko osjeca Srbinom a neko Crnogorcem i sto je jos gore kako se radi, ucinice to da postanemo neprijatelji...
Izvinjavam se na ovom eseju al morao sam da izbacim to iz sebe xD