e ovo se cekalo!!! moze se leceti svuda plus je i Venecija blizu...sjaaaajno
Printable View
e ovo se cekalo!!! moze se leceti svuda plus je i Venecija blizu...sjaaaajno
Neko moje iskustvo, mada sam tamo bio agencijski
Da ti odmah za Net kazem ne zanosi se. 128k je najbrze sto mozes da vidis, a skupo je u krv. Mislim da je 10eura bila za nekih 4 sata, za koje jedva mozes mejlu da pristupis.
Havana je magican grad. Srecom bili smo 3 dana, umjesto standardnih 1 koliko je najcesce. Euro i dolar su izjednaceni kad kupujes i izjednacen je sa kubanskim novcem koji koriste turisti. Sad ako ides sam bez pratnje politickih komesara, mozda mozes bolje proci jer sam stava da 10 dolara mogu pola drzave da kupe. Varadero je standardna tura dalje. Gomila hotela za strance, dje je lokalnij populaciji zabranjeno uci bez propusnica. Krstarenje katamaranima je nezaboravno iskustvo, samo je cijena oko 80eur cini mi se. Obavezno poci na grob Ce Gevare, komunizam u punom sjaju. Mnogo je ljepsa strana ostrva ka Karipskom moru nego ka Floridi. Cienfuegos i Trinidad su vise Kuba sa slika nego Havana. Stari automobili su u Havani za turiste. Ostali voze kineske modele i francuze
Posjetiti oblast oko Pinar del Rio.
Nisam siguran da mozes da uzmes Rentacar. Havana je jako problematicna, vecina lokala je kao Maine 90tih, nemoj da vam se zenska pratnja sablaznjava. Meni je pred zenom nudjeno, a i njoj muskarci. Sve u svemu, za sada Japan, pa Kuba pa x mjesta pa ostali
Idemoooo bre krmaciiiiiiiceeeeee
Guten abden meine damen, ich heisse Gando, treba li kobasica i sobeeeeeeee
Kako ce da se sljaka po njemackoj joooj burazere.
Sent from my iPad using Tapatalk
Guten Abend.
Pg-Peking-Pg. Jul, 15 dana. Pomagajte.
435 eura beograd Peking 2 - 18 jul sa qatar airways
Ako ideš turistički onda ti nebi preporučio 15 dana Peking jer sam nedavno bio u Peking i shanghai i u pekingu ti je dovoljno 5-6 dana da bi vidio kineski zid, forbidden city, temple of heaven itd
Imaš np za 550 eura od 4 - 20 jul beograd -shanghai i onda Peking - beograd sa flydubai i Emirates... Između Peking i shanghai imaš voz ili avion za 50-60 eura
4 osobe. 7 nocenja + plus po noc u put. Mislim da je Nica bila 230-240 stan za 3 noci ali bas los... U La Speziu odlican stan za 240 2 noci sa odlicnom lokacijom i besplatnim parkingom. Milano 2 noci Hilton, bruka hotel za 280 sa svim taksama i sl na neku akciju. 3900km, prosjecna potrosnja 6.0 po kompjuteru. za autoput sam zaboravio al masu ima da se placa. Uglavnom po mom sudu dzabe nas je ispalo jer kad se podijeli na 4voro nije neka para a grdilo se vidi...Savjeti svima da idu na ovu turu, samo zaobidjite Cannes, mozete zaobici i St Tropez slobodno bez ako vam je do cekiranja na facebook. Htio sam da idem u Aix En provance i menton ali drugi put.
Hvala na savjetima!
Definitivno cu tamo ali ne mogu naci karte povoljne sanse nema, 3 mi trebaju pa pomagajte ako imate vremena jer bih to sad uzeo sto prije.
Razmatramo i Maroko za jesenje putovanje... cini mi se najlakse Rajanom preko šarloe?
Koji itinerar za tamo? Jedno 8-9 dana max, nemam zivota da duzimo. Marakeš 4 noci? Fez? Izleti jednodnevni?
ja sam bio do rima kolima i isto slicna predobra tura po toskani ali npr nikad se ne sjetim da vodim evidenciju o trosku (putarine gorivo itd) ne nesto zbog sebe ali ovako kad te neko pita da mozes da objasnis. s obzirom na novonastalu avio relaciju pg-milano mislim da cu sig sa rent-a-car odradit jednu turu juga francuske koju si ti naveo i zapoceo. i misim da ne bi trebalo puno da ispane. naravno uz savjete da se preskoce ovih par gradova.
inace autoput po italiji raznosi a nema sanse da mozes izracunat koliko ce da te ispane.
Posto je trajekt Bar-Bari povratna?
Sada je aktuelan na Etihad promo kod JUNE30, popust do 30% pa vrijedi i to pogledati iz begrada mozete bilo dje. Od 5 do 20juna je uslov da ide prvi let a drugi povratni nije obavezan da bude izmedju tih datuma.
mojsije,
Mene je karta iz Barse za Fes ispala 17e :) a iz Marakesa 25
Fes dva dana, Marakes 2 dana, Essouira 1 dan, onaj plavi grad, ne znam kako se pise, isto 1 dan...desert safari ti je nesto najjace tamo...ostalo hm i nije nesto, posle 3-4 dana dosadi gledati onoliku bijedu
dobra konekcija je sada ova sa Milanom inace moze Sarloa samo sto treba gledati da to nije ljeto a i svakako ne bih preporucio Maroko ljeti...ako treba jos nesto cimaj :)
Ako neko zna neka postavi link treba mi hitno karta u jednom pravcu do berlina ili minhena sto jeftinije naravno od nedelje pa na dalje
poslato sa 7 edge
Ponedeljak do četvrtak za Minhen 160€ sa Adria ili u subotu za 120€
Za ponedeljak:
https://m.avia.kissandfly.de/preload...24SwP%24UcQ9Yw
Danas -10% na svih letova prema Brisel (Ryanair)
Oce li mi ko objasnit ovu doplatu sjedista da izaberes za ryanair. Jel to def da ne mozes onda sjedjeti zajedno ili kasnije ako odradis checkin jedan za drugim mozes dobit sjedista jedno do drugog
Sent from my iPad using Tapatalk
Ja nikad nisam rezervisao sjediste, a uvijek smo bili jedno pored drugog.mislim da je to uglavnom fora da se uzme jos koji euro na cijenu karte
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
I meni su bile vazda jedno pored drugog kad sam kupio nekoliko karata od jednom
Pretpostavljam da ima neko ko kupuje karte preko onog scyscanera pa me interesuje jel to sigruno i na kako se to radi posto nemam blage veze o tome..