https://cdn.trendhunterstatic.com/th...pulations.jpeg
Printable View
Samo me zanimaju pare i slava.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Prođem nekad ulicom 18. jula čini mi se da se zove (paralelna sa Dalmatinskom) da skratim ka Bloku.
Ulica bila klasična nekada seoska, sada baš sređena. Rasvjeta, trotoari, atmosferska.
I svi oni koji imaju kuće parkirali auta na trotoare. Nikome palo na pamet da parkira u svom dvorištu. Jbg... uskratiće sebe za 10 m2 placa.
Nastavi se Dalmatinskom, tamo parking mjesta uz ulicu prazna, a ljudi auta popeli na trotoare pored parking mjesta.
Naravno, niko u dvorište ne parkira.
Prolazi mi kroz glavu, da je potrebno neko ozbiljno nasilje koje bi nas vaspitalo da postanemo elementarno civilizovani? Možda neka javna bičevanja da utiču da ljudi prestanu da rade stvari poput ovih parkiranja, da očiste iza paščeta koje se isere na trotoar, da ne pišaju po ulaza, da ne bačaju smeće kroz balkon...
Za početak možda da priznamo sebi kolika smo stoka umjesto da krivimo političare za sve.
1.slučaj-osnovati spec.snage Komunalne policije koje bi išle sa fantomkama i čekićem razbijale po štop ili far na svako tako parkirano auto.
2.slučaj-oduzimati pse na određeno vrijeme radi nesavjesnog držanja istog.
...
U slučaju bacanja smeća sa zgrade-tu bih upadao sa policijom i išla bi kazna preseljenja na prethodnu adresu na pola godine...kakava bi to bila kazna za neke
...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Čitaš šta pojedini pišu na raznim temama i kontaš kakvi svestrani idioti.
Ne znam jel' lokalno, regionalno ili globalno ali definitivno nivo divljastva, nekulture, nepostovanja i svega naopakog nikad visi nego danas.
A razum i logika ukazuju na to da gledajuci vremensku perspektivu, ovo je "super" kako ce bit' "sjutra".
the walking dead, taj rad.
Čini mi se da bi se danas najmirnije osjećao da sa familijom živim u neku vukojebinu po sred afričkog kontinenta.
The war will end.
The leaders will shake hands.
But there will be that old mother waiting for her son.
And the wife waiting for her beloved husband.
And those children waiting for their hero father.
I don't know who sold the homeland. But I saw who paid the price.
Svaki put
kad kažeš svojoj kćeri
da vičeš na nju
iz ljubavi,
učiš je da ne razlikuje
bes od ljubaznosti.
Što je naizgled dobra ideja
dok ne poraste toliko da
veruje ljudima koji je povređuju
jer oni tako mnogo
liče na tebe.
fotka se sa zastavom ukrajine, place za ukrajinskim zenama i djecom, a ne place crnogorskom prema kojoj su joj se familija i prijatelji ogrijesili. patriotkinja.
licimurka :heart:.
Licimur i licimurka, svidja mi se.
i meni, uklapa se savrseno i u ovu rodnu senzitivnost
ja se cudim sto je narod navalio, a tek sad kapiram da je od ovog mjeseca ostao samo jedan dan :rolleyes:
Posle januara od 50dana, ovaj februar je lijek :)
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
meni je proletjelo. nego, kad bi moglo od 01. jan do 01.03. da se odmara
Stigli prvi vijesnici proljeca.....pas mi je poceo da se linja..pojacano :)