Tako je bike1
[emoji117][emoji118]
[emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
Printable View
Tako je bike1
[emoji117][emoji118]
[emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
Da se vratimo malo fudbalu
http://www.cdm.me/sport/fudbal/video...gola-za-zvezdu
Jes prijateljska ali momak napreduje odlicno (koliko se u nikad goroj Zvijezdi i Partizanu moze napredovat) Svakako lijepa vijest s obzirom da nam se napadaci priblizavaju pragu penzije. Mada cisto sumnjam da ce interesovat Orlandic ove nase smradove dokle god je škartova iz Srbije.
Ne znam kako bih poceo,htio bih i ovom prilikom da se izvinem golmanu Ruske reprezenacije i Ruskom savezu, ovim putem se izvinjavam i nasem savezu i nasim reprezentativcima, svi koji me poznaju znaju da ovo nije bilo iz namjere. Posebnu zahvalnost izrazio bih prema svojim drugovima-BRACI MOJOJ, koji su bili uz mene i moju porodicu dok mi je bilo najteze i zahvalnost posebnu momcima s Konika i svim ljudima koji su bili uz mene. SVI ZNAJU KOLIKI SAM CRNOGORAC I PATRIOTA, I KOLKO VOLIM SVOJU DRZAVU I DJE SAM SVE STIZAO DA BODRIM SVOJU SVETINJU I TAKO CE BITI U BUDUCNOSTI, HVALA VAM PRIJATELJI NA PODRSCI! E`viva Montenegro
Status Luke Lazarevica na Fb :)
Momak je bio na svim utakmicama CG kod kuce i u gostima, SVIM! (Fudbal, kosarka, rukomet, vaterpolo) i nikad ni najmanji incident nije napravio, momak koji nema dosije....
Ali novinari posrani su ga predstavili kao najveceg huligana, taman kao da je Bogdanov.... Naslovna tuznog dana je njegov komentar "sjutra pakao, al prije svega pobjeda" i oni su zakljucili da je on to planirao????? E pa ....
Novinari bruje i vrse pritisak na pravosudje... Advokat svaki mi je rekao da je ovo u najgorem slucaju za uslovnu kaznu jer je dokazano da baklju nije on unio, zapalio itd itd al zbog pritiska javnosti da ne znaju sta ce biti....
U ovoj drzavi se ubice i dileri brane sa slobode, za djela za koja prijeti po 5. ili vise godina zatvora a ne da se ne brani momak kome je ovo prvi prekrsaj, koji se prdal i maksimalna kazna 60-ak dana ...
Pogrijesio je, odgovarace, snosice posledice i to je to....
Edit: poslednji moj post na ovu temu o ovom slucaju... Prastajte....
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=lJskVqeIK6s
Da se prisjetimo legende :)
A crnogorskoj javnosti i crnogorcima nema nista milije nego dokrajcit nekog ko je u nokdaunu. Ma znas sta , neka ga je strefio. Krivo mi je samo sto Brnovica ili Deja nije pogodio u celo, da ih isprzi ka' vjesalice.
Jbt, treba li sad zivot da mu se uzme zato sto je pogrijesio? Ne moze nikom biti krivo kao njemu, i to mu je dovoljno. Nije lako biti ispljuvan od strane cijele drzave.
Postojala je ideja da se prekinu utakmice protiv Svedske i Rusije. Lecele su stolice put Brnovica, pravila se zajebancija na Jugu. Momak je slucajno uradio ono, sto je bilo neminovno da se desi. Dok je Savez takav kakav je,
''pucacemo penale''. Da vidim toga , ko ce da smiri masu. Da nece svakog navijaca izbacit sa stadiona? Dok su ova dvojica, ili jedan od ove dvojice tu dje jesu, bolje da nemamo nacionalni tim.
Iskukaste se odje ka' sinje kukavice ''Sta ucinje , Crni sineeeeee''... Ma ko jebe fudbal sa ovakvim savezom. Ovo je trebalo da se desi kad je Cico otisao i kad je prodata utakmica protiv Ceske, ovo je trebalo da se desi
poslije 4-0 od Ukrajine i debakla od Moldavije...Ajde jadan..
A niko da pita škrba, deja ili bilo kog iz saveza zasto ne igramo prijateljske utakmice ? Zadnja prijateljska je bila u maju prosle god...Rusija, Austrija i Svedska-svi oni danas igraju prijateljske, a mi sviramo qrcu...Ne treba nama to da testiramo igrace, kakvi...bolje da gurne igrace u odlucujucu utakmicu sa 0 minuta i 1 treningom, kao ovog Marusica...
Rusi-igrali u novembru isto prijateljsku
Svedjani-u novembru i 2 u januaru
Austrijanci-u novembru sa Brazilom
Bilo gdje u Evropi bi bio stavljen na lomacu kao kod nas.
Interesuje me nesto da je to uradio neki momak koga ne znas bili ga ovako branio?
SIgurno ce dobiti dobru kaznu jer odgovara krivicno za dva dijela za narusavanje javnog reda i mira i sto je nanio lakse povrede.
Naravno da nije namjerno bacio baklju na golmana al desilo se nazalost i odgovarace za to.
Isto tako da neko vozi auto i udari pjesaka i ovaj ima lakse povrede i kaze vozac nisam namjerno izletio mi.
Nisam htio da pisem ovdje,jer sam vidio da odma napadate na Stefka sto ga brani jer mu je drug...
Ali za inat,citajuci neke visokomoralne komentare ovdje moram ,puci cu.
Ne poznajem momka odma da kazem,znam ga iz vidjenja sa utakmica i iz grada.
Ja sam na tom istom sjeveru bio 5 metara pored njega prema sredini tribine,cak nisam ni vidio ko je bacio baklju,ali sam vidio posle da ga neki momci napdaju i da se sa nekim svadja pa sam i pretpostavio da je to on.
Evidentno je da je momak gadjao golmana,glupo je pricati da ga nije gadjao. Sad da gadje 102 puta jos,on ga nece pogoditi. Ja sam spreman da mu stojim onamo 100 puta i da se ne pomijeram a on da me gadje i siguran sam da pogoditi nece.
Gadjan je golman do sad milion puta,i nije pogodjen,gadjan je Akinfejev na tu istu utakmicu cim se golu primakao,i prije nego sto je momak bacio baklju. Gadjan je sa kovanicama i upaljacima vise puta. Interesantno je da nije pogodjen ni jednom i da su ti isti koji su gadjali sa sjevera posle pljuvali momka kako ga potrefi,na neki nacin im je bilo krivo sto ga nisu oni poterfili tako sam osjetio. Nebi me cudio da neki od njih i pise komentare sad ovdje ili po portalima. Tako da glupo je pricati kriv je pojedinac. Njemu je tesko sad,iz razloga sto ga pljuje cijela nacija i prosipa neki lazni moral. Jbg-a takav smo narod. Ako ce pametan bit neka ne cita nista to,i neka ga to ne pogadje,jer ima i gorih ljudi 100x od njega koji cekaju ovakve situacije da nekome u drob uskoce,to mu je moj savjet.
Da mi je žao momka jeste, jl namjerno nije. Ali nema šta baklja da radi u teren, ne znam u opste sto mu je trebalo to a da su ga precerano stavili na stub srama, jesu. Sad će on odgovarati i za petarde, i stolice itd.
Pridružujem se u žalosti sto bar Brnovica zvekno nije.
Ali definitivno nema sto da se baca u teren, takvim potezom šteti svima, prije svega i nama (meni) sto mi je gust bio da odem i gledam momke uz pjesmu pa jo god igrao
Toliko smo znali, proci ce sa uslovnom. I to je to..
Pitanje koje time i dalje ostaje otvoreno je: "Zasto na sledecoj utakmici neki drugi lik ne bi ponovio to isto?" Siguran sam da ga strefit u glavu nece, tako da samo manje od ovoga moze dobiti. A sta je manje od uslovne? I to je to.. Crna Gora...
Bogomi su momci sa Konika odbranili državu kad je trebalo ... nego ... druge su stvari meni bitne a vezano je za reprezentaciju i njene uspjehe zajedno sa prihodima FSCG ... naime ...ako hipotetički pogledamo otkaz Kranjčaru , kao vrsnom treneru makar kad je naša reprezentacija u pitanju ,priča je bila navodno produženje ugovora i nemanja novca saveza da mu ga produži a po riječima generalnog sekretara mi smo do sad platili debele kazne zbog nemilih dogadjaja i očekujemo najžešću povodom ovog zadnjeg slučaja !!! Pitanje je zbog čega savez više voli da plaća kazne ( uz naravno nikakvu zaradu jer se nidje ne kvalifikujemo ) nego da su produžili čovjeku ugovor a možda bi do sad imali iza sebe rezultate i čisto sumnjam da bi bilo nereda na stadionima ( makar od ljudi koji više vole reprezentaciju od bilo čega na svijetu ) ??? Pitanje je prilično razumljivo nadam se :) ...
ps: nadam se da će neki novinar postavit to pitanje predsjedniku ili generalnom sekretaru i baš me zanima što bi oni odgovorili iako lično mislim da to nije fenomen vezan samo za FSCG ali eto ...
Ne bi me cudilo sad kad nam rebnu kaznu da nam FSCG bankrotira onda bi se vjerovatno kumare napravile postene i dali ostavke.
ove nove baklje prate metu ,kao avionske kad se ispale ,tako da je imao namjeru i znao je da ce ga pogoditi.(rece jedan iz obliznje kafane)
Uopste nije tesko potrefit golmana kao sto se cini nekome. Ko je imalo igra kosarku od 10 puta jednom ce ga potrefit.
Izbacili nas iz takmicenja.
I Brna dao ostavku, a Dejo otišao iz Crnogorskog fudbala
Jes i danas nije prvi april no drugi :)
Ovo se dešava i na drugim utakmicama.
Didu su strefili bakljom kad su Inter i Milan igrali prije 10 godina u glavu pa ne prekidoše utakmicu, Ronalda, Alveša, Buskeca i ostale gađu svaku utakmicu kad gostuju bocama, upaljačima, telefonima pa ne prekidoše utakmicu, na utakmice ulaze navijači goli i trče po terenu pa se ne prekide utakmica.
Ko može utvrdit da taj novčić što je bačen nije bačio neki ruski navijač?
Jer su i oni bili na Zapadnoj tribini i to blizu tog događaja?
Što su činjeli na Jug ruski navijači?
Bačali stolice i lomili, razne transparente uvrjedljive i zastave postavljali pa je to ok?
Ne branim ovog momka nit nas što smo na $jever bili ali ovo je previše.
Jer smo mi Crna Gora i nas mogu ladno izbačit i niko se neće buniti.
Da se ovo desilo u Englesku ili Španiju, nikome ništa.
Ali pošto je kod nas to je tako strašno.
Što čine navijači u Grčkoj, Argentini, Turskoj?
Zapale stadion.
Mala ispravka, Inter - Milan je prekinuto tada, 0:3 službeni rezultat...
Nebitno.
Nije zbog toga prekinut meč CG - Rusija, no kasnije zbog navodnog gađanja novčićem, kojeg je mogao bačit bilo ko.
Evo što su bratja iz Rvacke činjeli, pa sve normalno:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogo...1/Default.aspx
Druze ti nisi svatiju jednu stvar.
Mi treba da gledamo mi kako se ponasamo.
A ne kako se Hrvacki i Srpski navijacu ponasju.
Zasto moraju uopste dinamiti ili one baklje da se koriste?
Atmosfera more da se pravi pevanjem, navijanjem, skakanjem.
Mi treba da pokazemo da mi nismo kao drugi.
Da smo bolji od drugih, i kao navijaci i kao ljudi.