Ako je sofersajbna mjenjana, vidi da se nije odlijepila. Nama je na Opel corsu bio to slucaj prije mnogo godina.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Printable View
Ako je sofersajbna mjenjana, vidi da se nije odlijepila. Nama je na Opel corsu bio to slucaj prije mnogo godina.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Što ti reče neko već: sad je suvo,ali dok je skinut plastični poklopac kod brisača,sipaj crijevom vodu po šoferki,ali ne po malo,no onako...muški :-) .Ako krene da se penje nivo vode u one kanale,znači ne otiče koliko bi trebalo kad je jača kiša ili kad se auto pere, npr.Ako je to,nabij crijevo(od vode :-) ) u jedan odliv,zadihtuj krpom oko njega,pa pusti jači mlaz da probije dolje stvrdnutu prljavštinu na kraju odlivnog crijeva.Tako i na drugi odliv.To je bilo meni na megana.
Valjalo bi i ispratili to odlivno crijevo koje ide od brisača pa iza prednjih blatobrana do podvozja auta da se nije smaklo ili puklo.To je bilo mom drugu na klia.Mislim da to crijevo ima bar jedno koljeno.
PS sve u svemu svaki Reno je aqua edition
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kolege, jedno pitanje, pa bi zamolio da mi (ako moze) neko ko vec ima iskustva sa ovim, da tacan odgovor.
Dobih skoro drzavljanstvo jedne inostrane zemlje, (nije Srbija) sad sam u CG (nijesam u karantin, dosa sam prije toga)
Bih da kupim neki od ovih auta sto se prodaju ka stranci, dakle na strane table.
Interesuje me dal mougu da ga vozim na teritoriji CG ako platim ono granicno osiguranje ? Obzirom da je vecini tih auta registracija u inostranstvu istekla, oce li mi odje biti dovoljno to granicno, da me policija ne maltretira ?
Fala ko zna da mi ovo kaze 1/1 bez greske, da se ne stetim unaprijed.
Mi imamo auto na FR table, tamo se dobiju trajne tablice i samo polisu placas.
Samo polisu ođe uplatimo na 30 dana. I tako se vozi auto regularno. Moze i preko granice i bilo đe s njim.
Mozes i na duže da uplatiš, zavisi koliko ti treba.
Znam covjeka koji je godinama vozio A8 na Kalifornijske table,a ima samo drzavljanstvo CG.Prosle godine je prebacio to auto na nase table
Registrovah auto 19.3. Jeli moguće da još nije gotova saobraćajna?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Poz svima
Da li postoji način da se ispolira šoferka?
Drug je zimus onom plastičnom špaklicom skidao led sa šoferke pa je i izgrebao, ima li neko da može da je ispolira ili ipak mora samo da se zamjeni?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b0daf4910f.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
O Harry, dobrodosao nazad.
Bih rekao da je drug ovo tretirao lopatom.
Ocekujem da Tico ima odgovor.
Je li duboko ovo koliko? Mutna je slika
Fokusiraj pa posalji ili okaci :)
Ako nije preduboko moze se rijesit
Ajde saljem ti na instagram ili fb.. da ne smaramo ljude odje..:)
Kolege fala na odgovorima.
https://www.autodiler.me/automobili/...m-ad13654038me
https://www.autodiler.me/automobili/...e-ad13182092me
Ovako nesto bi da uzmem i vozim dok sam odje, sa tom polisom granicnoga.
Pa auto valjda mora biti svakako na državu u kojoj ti je i pasoš? Ne može bilo koje tablice, valjda.
Ne, moz bilo kog stranca dok si "stranac". Provjereno vec.
Ja vozim sa boravisnom jedne eu zemlje uzimam u lovcen granicno osiguranje svakih 15 dana
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Golf V 1.9/66kw fiksni ili pluvajuci zamajac?
Stavi fiksni.