Isti slucaj u Bar kod mene !Samo sto sam ja slomio lampu.
Printable View
e ako je stvarno onaj metilj zuti od prlainovica uradio,vala bih mu zabranio ulazak u cg i spalio kucu prlainovica.
Drukara ZUTA :D
Kad mi neko kaze svejedno mi je ko dobije, ono do skoro smo bili zajdno pa voli, mogu da imam malo razumijevanja za to, ali kad neko toliko mrzi svoju drzavu...
Sve ove koji su slavili na ulice Crne Gore pobjedu Srbije zatvorio bih i sjutra napunio jedan voz i pravac Srbija i zabrana da se ikad vise vrate ovamo, pa neka guzicu sole u Grcku i kod svoje brace u Tursku
Najvise cigana zivi upravo u Nisu, a oni nas da zovu tako. Sram ih bilo!
A sto se nervirte,ko da je sto to novo...
I to sto kazes... Sve smo to odavno znali.
Polako braco, manje vrijedjanja, budale navijaci u Nisu ne vole Cigane a malo su i ljuti na CG, treba to i moze se razumjeti.
Navijaci da su pametni, ne bi bili navijaci - imali bi pametnija posla.
A sto toliko ljudi u CG navija za Srbiju, i to nije bez razloga.
U pamet se braco.
Jesu li i Hrvatima skandirali da su "cigani"?
Ne bih se ja mijenjao sa Hrvatima, nikako. ;)
Citam komentare na neke srbijanske forume...j.ebote ka da su nas dobili 10 razlike pa likuju ovoliko...mada bi i ovi nasi ruralci isto reagovali da smo mi dobili...
Najveca glupost su ovi peterci...cijelu utakmicu vodis i gubis na peterce...Bolje da se igraju produzeci pa ko prvi krepa,tako je najpostenije...
Razmislja se da se i na SP i EP u fudbalu,u finalu ne sutiraju penali...
Ne vole ovu i ovakvu (neki vjerovatno i nikakvu) CG, vole Srbiju, jednostavno.
БУЋ!
.......
Leonida napusti livadu...
Nasim momcima svaka cast na borbi, a njima... neka ide na obraz.
Iskreno Radic je podbacio veceras , nekoliko cistih situacija nije skinuo .. Ostalima kapa dolje .. ;)
A Prlainovicju kicmu na 3 dijela :D
PrDainovic.
Nisu nama vikali "cigani, cigani" pogledajte video na 1:36 :lol::lol:
http://www.mondo.rs/s176924/Sport/Os...tske_lige.html
niko nije Rome ni spominjao, samo Albance, malo pogrdnije.
Zavadi pa vladaj (citaj: drpaj i lupezaj). Eto.
Pozdrav Igore.
Ne bih mjenjao ni SP u fudbalu, ni Svjetsko vaterpolo zlato, ni finale svjetske lige u Odbojci, ni Novaka Djokovica za nase navijace! Za nase LJUDE! To nema cijenu! Sa takvim vaspitanjem i stavom se RODIS, a ovi ljudi su prokleti za cijeli zivot!
Samo je godina prosla od kad su isti ovi igraci bili u Podgorici, kada se aplaudiralo himnama i svim ekipama poslije utakmice! Bilo da je igrao Japan, Hr ili Srb... Godina poslije, a izgleda kao deset prije!
Ponosan sam na sve crnogorce i crnogorke, kao i nase sportiste, a ovi ostali, opet ponavljam, DZABE IM!
Bas me iznenadjujete. Kako bi vi reagovali da neko u Cg vrijedja crnogorskog vaterpolistu? Pretpostavljam da bi vi bili kulturni i da ne biste nista uradili :rolleyes:. A Prlainovic je bio vrijedjan i u Pg prosle godine. I danas je sve pocelo sa njegovim vrijedjanjem. I takodje u Nisu, medju crnogorskim navijacima je bilo i onih koji zive u Srbiji. Je li i za njih smatrate da su izdajice?
Dzonis, Srbija je i u ovom mecu pokazala da je bolja. Imala je na kraju stativu iz ciste pozicije Gocica, a i u toku meca Cg je imala puno srece kod bar 5,6 napada Srbije gdje je pogodjena precka ili stativa. A i peterci nisu lutrija, to je prica gubitnika da su lutrija, treba tu i znanja, mada Cg nije imala neke pucace mora se priznati.
Previse ste se iznervirali, cuvajte zivce, trebace vam za prvenstvo u Zagrebu :)
Grobar, ne $ekiraj se ti puno oko vaterpola... Cus Srbija nas razbila, CG imala srece kod 5,6 napada Srbije hahahaha... Batali se komentarisanja kad se vaterpola $etis 2 mjeseca ljeti i kad Partizan "zamalo" ne ode na F4 svake godine :)
O tome ko je koga kako docekao, govore djela, a ne pricine price sa foruma!
mentalni sklop #1
Živiš od kada si rođen u Crnoj Gori, podržavaš ideju zajedničke države i desi se referendum i odvajanje i izpi*diš i odeš da živiš i radiš u Srbiji.
mentalni sklop #2
Živiš od kada si rođen u Crnoj Gori, podržavaš ideju zajedničke države i desi se referendum i odvajanje i odabereš da živiš, radiš, stvaraš porodicu u Crnoj Gori, ali mrziš iz dna duše istu, misliš da su Crnogorci Cigani, Šiptari i sl.
:rolleyes:
ova tema bi mogla da se zakljuca na par dana
Pricas o stativama, koji si ti lik majke mi....a cg nije vdila 2 gola razlike, pa nije imala 3 stative precke kod 1+ eazlike u nekim situacijama,ajde ne budali da te zamolim....
odgledaj na arenu izjave 5 igraca srbije, soro, udovicic, prlainovic filipovic, itd..koji kazu, PETRCI SU LUTRIJA!!!znaci oni su gubitnici, jer si rekao da je to prica o gubitnicama..hahahahahahahah koji lik...
oces zaista d ami kazes da albanija ne moze dobiti na penale brazil????da ne postoje teoretske sanse za to????ili bocvana italiju... na penale....
lupas, mnogo lupas.....
vise zvizdali nama (kao sto neki kazu braci svojoj) nego li hrvatima....