Jesi sigurna da je samo osjecaj?Nisi jedina. :p
Wifi pali,gasi,pali,gasi,izludje me.:banghead:
GTA 147/156
Printable View
samoj sebi smrdim...dovoljno...:D
od kupki mi se koža odra, sad samo dva put kupkom, a jedno minimum 7,8 puta samo vodom po 5 minuta ...
Samoća fis !
Tutu ti se nagrdi i ojadi to malo koze.Skalaj ne brini,vara nas osjecaj,valjda. :D
Kad udem u svlacionicu teretane,pa vidim kako neki brat onako smdeljav rokne pod pazuh nivea dezedorans.Zar sam toliki baksuz da bas tada naletim da se presvlacim?!:eek: :banghead:
FC Stirovnik
ništa, onda ću ja tebi pomagat :mrgreen:
kad ne znam sto cu da obucem i vratim se 10 puta da se presvucem..uzas!
a pritom znas da ti sve dobro stoji! i da ne moras to da radis!
upravo tako :) :*
Oces da kazes da imas preko 10 preobuka? Ovo je klasican snobizam. Vratio bi vas ja u doba tita i uniformi, pa bi se lako obukli.
ne no će da smrdi u jednu majicu na ovih 45 stepeni
45 stepeni je subjektivni osjecaj inace uopste nije vruće.
jes, posebno tebi tamo, jesi se uželio drveća?
jeste, i vlažnost vazduha je ista beduinu i nama.
sve me nervira danas!
SVE me nervira Misko, sve!
Misko ne nerviraj Alapacu aloo!
Ne bi ja nikad..
45 je precerano, ima neko ko mjeri subjektivni osjecaj za sve nas.
http://www.dodaj.rs/f/e/pJ/UwjghJj/so.jpg
Ove đevojke sa 2734948 fejsbuk slika.
Kakva si ti glupača, eeeeej!
Naslov :
Neimenovani pošiljaoci
Sirija: Pobunjenici potvrdili da su dobili novo oružje
text
Na pitanje da li je oružje stiglo iz SAD, komandant sirijskih pobunjenika je rekao: "Mi čekamo, tražimo od njih da požure sa slanjem oružja i municije"
Slika neka pa dolje slijedeci tekst;
Komandant sirijskih pobunjenika potvrdio je da su dobili novo oružje što će njegovim snagama omogućiti veću borbenu moć u borbama s trupama režima Bašara al-Asada i borcima Hezbolaha iz Libana.
Vođa pobunjenika Salim Idris u intervjuu za televiziju Al Džazira, međutim, nije naveo odakle je stiglo oružje.
Kakve gluposti pisu ponekad to je nevjerovatno, izvor:http://www.vijesti.me/svijet/sirija-...-clanak-134953
Ova Karleuša, ja ne znam odakle njoj dolaze one ''pametne'' izjave..
kuuuuukuuu kako sam umorna....
kuku ti na vito rebro
zamalo nos ne slomih idući preko ostataka od temelja beogradskog supermarketa na Starom, lijepo se spotakoh, na neku zarđalu šipku se ogreboh i raskrvarih nožni palac i nerviram se jer lijepo znam da ću past kad po mraku idem tuda kuda ni po danu ne idem....sad čekam da vidim oću li do $utra umrijet od sepse :(
Zvoncice javi ako umres...:p
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
evo izgleda da pretekoh....no meščini da je kritično 24 sata:D
sad me ne nervira ništa jer sam u proteklih 12 sati dok sam se borila sa životom shvatila da je život kratak i ne treba ga trošiti na gluposti :lol:
Mene nervira zvuk komaraca, kojih hvala bogu ima milijarde jer ih niko ne oprasuje! !!!!
Nervira me ova Emilija patelina junior..
Farma,royal mail
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Neki ćete da idete na more/planinu/izlete ovaj vikend, neki ćemo da radimo, ceo dan, i prošli vikend, i ovaj vikend, i sledeći.
Neki ćemo da se ubijemo od muke, uskoro.
Neki nece mrdnut iz kuce sledeca dva mjeseca. How about that? ;)
Saosjećam da nekima :(
Izdrži! :(