sve me nervira.sve!
Printable View
sve me nervira.sve!
kad neko ko nema veze sa internetom a kamoli eng jezik me pita ,, kako cu platit nesto na onaj sajt ebau? ,,
Papiri.
-Dobar dan, treba da osnujem/registrujem/promijenim nesto.
-Imate li papire? Morate donijet to/ono/ovo/i popunit ovo dvoje.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, poludje me vise to, poludje!!!!!
Glupe izreke o muškarcima..
"Muskarci se dijele na neodgovarajuce, zauzete i nedostizne."
To su gluposti...jer za svaki lonac mora postojati odgovarajući poklopac, približne brzine zagrijavanja i zadržavanja toplote.
kad mi puding šmeka na pečenicu..ili pršutu...
kad se probudim nadrkan.. lose, prelose..
Sto zadnje mjesec ne mogu sastavit 5 sati sna odjednom... grrrrrrrrrrr
isplaniram da drugarici za rodjendan kupim muštiklu, i drug mi kaže da idem u jednu prodavnicu gdje prodaju sve te stvari - pajpove, bongove, mrvilice za travu i duvan, i kaže sigurno tamo ima. ja odem danas u jednom dijelu grada, i kaže mi momak iz frizer. salona do da je na drugoj lokaciji, i po ure tražim prodavnicu, i odem tamo, i kaže mi ovaj prodavač, nema. aaaa... baš sam mislila to da joj kupim. u k.
kad se dobro zabodem na lap top, a dupe me zaboli :S
"nane"???
Kad ne mogu da zavrsim nesto sto mi je bitno...kako me to nervira!
Isto. Kad mi fali koncentracije i inspiracije... A i vremena.
Doha, Edinburgh, Bg, Bar
nerviraju me darkeri sa njihovom crnom odorom i crnim martinkama i crnom šminkom i crnim noktima i crnim životima
danas se nesto nisam iznervirao .....to me sad iznervira !!!
kad me drugarica podjebava.
Moja majka i njena averzija prema kucnim ljubimcima....
laz, neodgovorsnot, nemarnost..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
i izrazi : nijesam vidio msg, nemam na rn, nije tel bio kod mene...
forum - database error svako malo.
nista nista samo reload
Nema leba..a konja bi izio