Izgleda da je Flojd pristao da pruzi revans Pakjaou.
Samo je pitanje u kakvom stanje ce Pakjao da budu posto ide na operaciju ramena.
Printable View
Izgleda da je Flojd pristao da pruzi revans Pakjaou.
Samo je pitanje u kakvom stanje ce Pakjao da budu posto ide na operaciju ramena.
6-9 mjeseci full oporavak.. Floyd nije rekao da će "sigurno" biti rematch ali je izjavio da bi mu pružio još jednu šansu.
zašto da ne je moje mišljenje.. Neće izvuć ovoliko para kao u prvom meču ali opet će i jedan i drugi profitirat debelo i da zarade budu pola od ovoga što su sad zaradili..
mnogo ljudi je nezadovoljno zbog borbe a platili su debelo... Sad mozda i imaju razlog da opet plate jer Manny nije bio 100% u prvom meču..
bas sad nece platit da se smaraju ponovo.
Mozda i Floyd izadje sa malo agresivnijom taktikom, da dokaže da i tako može pobijediti u meču..
Ne bi me čudilo i da su se njemu smučile sprdnje na to što bježi po ringu..
Pakjao pola para u dobrotvorbne svrhe.
Ovo su mečevi
https://www.youtube.com/watch?v=kzFgGHOsVAA#t=398
Gokhan Saki bre, kakav fajter, uzivanje za gledat, kakve on komboe ima, nevidjeno :) Sto se desava sa coekom trenutno s obzirom da nema K-1 borbi?
https://www.youtube.com/watch?v=YslEnrYvpDg
U glory se bori.
poslato paukom
Nemojte vise o Mejvederu i Pakjau, dosadni su likovi.
Sutra Miocic protiv Hunt-a. Bice to dobar mec.
@djodrdje
svaki put? dva puta su se u karijeri borili prvi put u doba kad su bili djeca, bez tehnike bez icega.. i drugi put ga je stvarno badr hari dobio posteno, mada sad da se pobiju velike su sanse da bi hari izgubio, da ne pominjemo sto je normalna divizija za gokhana sakija light-heavyweight, jednostavno je nizi lik i tesko mu je da se bori protiv gorila, mada i pored toga ih mlati, to samo govori koja je to zivotinja.
Uh...Nemojte Badr Harija dirat. Onaj je najbolji kikcboxer svih vremena. Ne zbog titula, ne zbog ponasanja van ringa, nego zbog onoga sto je prikazivao u ringu. Svaka cast Hostu, Aertsu i ostalima, ali Hari je izdominirao sve te najvece borce.
a to jes, najvece srce ima i neki mecevi su mu za ne povjerovati, kao feniks iz pepela se vracao u neke meceve kao npr. u drugom mecu sa ruslanom karaevim, pa onda protiv zimmermana itd. takodje je ne samo pobijedio vec i nokautirao semi shilta koji se u to doba smatrao za najboljim kikbokserom.
Ne moze to da se prica tako. On je dominirao te borce, ali u kojem periodu njihovih karijera!? Zasto se misli da Bader bi njih dobio kada su bili na vrhuncu? Ja zapravo mislim da ne bi, prevashodno Husta, pa ni Aertsa. Cak mislim da bi ga i Le Baner prosuo, koji je bio zvijer ali nikad nije imao taktiku da osvoji K1.
Ja Badera mnogo volim kao lika, ali on za mene nikad ne moze biti veci od ovih legendi.
A ne mozes ga racunati najvecim kad nije uzeo k1. Ima jedno finale koliko se sjecam, a i to je sjebao zbog onog gazenja Bonjackog. Gdje ga je Remi odradio kao posledju ovcu. Ili ima i jos jedno gdje je od Shilta popio nokaut prednjim, dosadnim, direktom.
On Aertsa kad je dobio ovaj je bio raspad.
Opet ti ponavljam, on je mudo, pobije se skoro uvijek. Ima harizmu i sve. Ali ne mozes biti najbolji kikbokser ako ima ljudi koji su to takmicenje osvajali mnogo puta.
Da, ali on to nije osvajao, jer mu je malo bilo sto je nokautirao Remya, pa je htio jos i da ga ugazi. Cinjenica je da ga je prosuo.
Ti bas ne znas o cemu pricas..
U koliko nocas/ujutro boksuju Hunt i Miocic? I oce li biti neki link?
Nikad mi se nije desilo da pratim ufc na stream nego vazda cekam toreent, valja li slika sto na ove streamove?
poslato paukom
Vazda se nadje dobar steam.
A dje srbin na albanca ahahahahaha
Sto je ova sprdnja dje je ovo bilo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I gledaj jos se cudi sto su prekinuli borbu a ovaj ga zamalo ugusi kukavca. Koja smijurija je ovaj Kristijan. Drzi se likovne umjetnosti.