igrao sam i karte na windows, solitare :D kao drzavni sluzbenici od 50+ tokom radnog vremena kad nisu na pauzi.
Printable View
igrao sam i karte na windows, solitare :D kao drzavni sluzbenici od 50+ tokom radnog vremena kad nisu na pauzi.
Uh, ljudi ne počinjite ARC Raiders posebno ako imate i ekipu vazda za raid, ovo je pakao. :D Juče od 17h do 2 jutros, kao zombi sam na posao stigao i to sam legao u 2 eto da bi se probudio na vrijeme, mogao sam komotno još da igram :D
Ima nas 7-8 na discord, trojica igraju, ovima ostalima se pusti stream da prate, pa se mijenjamo, show se čini. Uglavnom strašna igra, strašan gameplay, vazda napeto, nadmudrivanje sa ostalim timovim je priceless.
Dinosaaauruuusi! :)
@BiTrAtE Teska zaraza, vec sam nabio 200+ sati. Ja jos nijesam sreo nikog iz CG, ima jedan balkanski diskord gdje ima jace od 200 ljudi ali nesto su mi ne znam sto bih rekao…haha…Mozes me dodat ako zelis
Je li ko igrao Terminator 2D: NO FATE, izasla je prije nedjelju dana
https://www.youtube.com/watch?v=QuzGTc1-WYk
Evo na RTCG zadnje neko istrazivanje ... lakse je izlijeciti narkomana nego zavisnika od video igrica...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zadnjih 40 sati nisam metka opalio u nekog raidera tako da su me izgleda smjestili u lobije gdje su ljudi skoncetrisani na borbu protiv ARC-ova a ne između sebe [emoji846] Bez bojazni znam da raznesem Bastiona ili Bombardiera i da ih čerupam, niko me ne dira, ne smeta ni meni ako neko priđe da se počasti [emoji3]
Anyway, zna da nas bude po 5-6 u grupi (svi solo) i često se dešavaju ovakve npr situacije, tj. voiceacting na proximity chatu gdje znam da vrištim od smijeha :D
Igra je zlato.
https://www.instagram.com/reel/DSvaQZvkuQK/?l=1
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja sam prestao da je igram upravo radi toga.
Generalno pretezno sam igrao da se pucam tu i tamo, al' samo ako me neko prvi napadne, al' kad skapirah da radi takvog "stava" igram cistu PVE igru i nema vise nikakvog straha da ce neko da me ocerupa... Nije to to.
A ne ide mi se u striktno KOS lobije.
Kad pokupim sve blueprinteve za puške koje su meni interesantne možda i ja krenem u PVP, ovako, ok mi je i PVE za sad što znam.
Mi igramo trio samo pvp, ko te vidi zapuca te. Juce napadamo Queen potom i Matriarch odma dolaze lesinari s ledja i pucaju. Blizu sam da zavrsim expedition, na 5/6 sam doduse treba mi jos nekoliko miliona za 6/6. Ludnica je igra bas.
Ja sam se separatisa od društva da mi ne kvare lobije i igram isključivo solo na crossplay off :D Na trio se puca na sve što mrda, iskreno dojadilo mi je bilo sa Sticherom i Ferrom da igram jer mi je žao poći sa Volcanom IV kojeg sam recimo našao, Tempestom ili Venatorom za koje nemam blueprint. :)
Jbg ali mnogo je lakse skupiti bp kad si u drustvu, samo razdijelimo duplikate sto imamo i metnemo u safe :D
Sto znam imam toliko solo igara da ih vjerovatno nikad necu stic' odigrat', a jbg i volim pvp generalno. Trudim se da ispostujem svakog ko kaze dont shoot ali ima raznih gnjida u gamingu kao sto znas, pa kad spustis gard zapucaju hahah
Ja volim Anvil Ferro i Stitcher kad su nabudzeni, medium shield i udri. Uglavnom se svasta izvuce sa mape posebno kad se ponese hatch key.
Kad god sam postedio nekog ko je prišao sa “dont shoot” uvijek je pokusao na kraju da me ubije, bio solo ili u timu. Zato od pocetka ide iskljucivo full PvP. Sto se expeditiona tice, prvi sam zavrsio davno, mnogo prije isteka roka kao i 5 miliona coinsa koji su trebali za 5 skill poena, imao sam preko 7 miliona u parama samo i plus 3 miliona i vise u stešu. Ovaj drugi expedition i sve stanice otkljucane u prvih nedelju dana, sve mnogo lakse kad sad znamo gdje se sta nalazi i kako doci do toga.
Ne znam jel dobar topic ali neka ide odje. Ima li neko da cipuje Nintendo Switch ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gow rangrook ocu da predjem 100% da kompletiram za Platinum trofej,al Valkyrie Gna o jadu me zabavi na Muspelheim svijet.
Ono nije realno,bice da su me godine stigle pa nemam reflekse kao nekad i koncetracije za nju.
Probacu jos par puta za koji dan,vec krenuo na nastavak TLOU 2 ,dje sam isto nedje zaglavio.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Mene je u prvom prolazu gameplay zesce smorio, pa sam odustao.
Sent from my phone
Ma na pocetku jeste smor moras vise da se branis(ja sam stavio jacu tezinu ) posle kada sw nadogradis,mnogo je lakse
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Presao sam bas dosta, ali dosadilo. Vjerujes li da sam posle toga ponovo odigrao Far Cry 5 da opustim dusu.
Sent from my phone
Zavrsih Days Gone. Vrhunska.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Nije ni Denuvo više što je bio izgleda, probijen Crimson Desert. :)