Računam preglede na vijesti za članke oko ove utakmice, trenutno preko 100 000. Ako je nekome fino pao incident onda su to vijesti
Printable View
Računam preglede na vijesti za članke oko ove utakmice, trenutno preko 100 000. Ako je nekome fino pao incident onda su to vijesti
Nikad se ne mozemo mi sredit po tom pitanju pa ni posle ove kazne ;)
Slazem se s tobom u potpunosti,znas i sam koliko smo gostovanja bili ali iskreno nema potrebe ni da idem vise kad vidim na stadion na juznu tribinu gore,momke dje navijaju protiv nase zemlje i dje vicu kosovo je srce srbije...
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ne mogu da vjerujem ovo, bez brata... Hahahaha... A kakav maler? Covjek zafitilja baklju put golmana i "po maleru" ga pogodi... :D Da ga sad gadje, po cijeni zivota, sto puta sigurno ga ne bi ni jednom pogodio ali je cinjenica da ga je gadjao i to je to... Cu nije namjerno. Ako je nenajmjerno onda ne zelim da znam za sta je cova sposoban kad postupa sa namjerom.
Nije gadjao golmana, bio sam iznad momka.... Bzvz je bacio a kao da je snajperim gadjao :D Mada mi nije jasno ni ubacanje baklje u teren, da je to pa opet bi bila kazna saveZu itd itd.....
Nije mi jasno uopste sto ce baklje.... Ne moze nista dobro donijet! :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vucinic, Basa, Damjanovic.
Zadnji ciklus, 3 najbolja igraca.
Ko zadnji izadje neka izgasi svijetlo.
Zna li se kako je Igor?
Manja opekotina na vratu, dobro je, ali i dalje je u KBC.
na stranu sve ovo, ali da je recimo tunguzija igrala sa srbijom nocas i da su crnogorci otisli da navijaju za tunguziju, krvavi bi se vracali put kuce, ovi srpski, rusi iz bosne napravise haos u sred podgorice, a ovih nasih "ultrasa" nijdje da ih malo koketiraju :)
mi smo jedna obicna bananica od drzave, no recite mi hoce li Ceca doci na svadbu sa porodicom kod Brana ili ce sama?
Jednom su me prilikom u KG u neku tuču tako dobro izgoreli bakljom da ja ne znam postoji li grdji bol od toga.Ćikovao me ovaj jedan brat izgorio i jaknu i majicu vas ispcečen sam bio.Sigurno mu nije prijatno poslije onoga bilo ogromna je to temperatura dobro mu nije u facu puklo.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...797cb23d5209ee
Prastajte ako je bilo, threesome.
Aaaa kako ce nocas one sestre tamo da trce oko njega. Mozda i ostane Igor da brani za nas.. Neki sex pada ako ostane tamo, i onako se frkaju u 3. smjenu..
oni su 2 sata ispred nas... ja bih da opkolimo nocas i da ih ufatimo na spavanje.. ovo ako prenoci sjutra smo donji.
ali najjaca scena nocas...sjede tri rusa pored mene, fino pricaju naski, i pita me jedan u sred utakmice "ako zavrsimo 0:0 pucamo penale, jel tako?"
JESTE.
Ne, nego je baklja od čitavog terena polećela put golmana. Naravno da je gađao put njega, ali ipak želim da vjerujem da nije očekivao da će završiti po sred glave.
Mene interesuje, ugazi li neko toga nesoja nakon što je zamalo osakatio čovjeka? Njega, i tog drugog idiota sa Zapada?
Akinfejevu brz oporavak.
Nema đe nismo na naslovnicama. BBC, Bild, Standard, Marca, Gazetta dello Sport. Odlična reklama za turizam. Bruka i zastiđe.
Nakon debakla s kosarkaskom reprezentacijom rekao sam bar smo dotakli dno i ne moze gore od ovoga. Kad gle cuda. Jesmo li sad dotakli dno? Mozemo li se nadati da ipak ne moze gore ili sleduje totalni kolaps crnogorskog sporta?