Ja sam davno bio kod jednog (do kraja stare dalmatinske pa odma tu) uzas mi je uradio (motor) :D ka nogama [emoji23]
Printable View
Ja sam davno bio kod jednog (do kraja stare dalmatinske pa odma tu) uzas mi je uradio (motor) :D ka nogama [emoji23]
Ovo je do kraja stare dalmatinske, pa lijevo nekih 100m
Vrnuo mi je maglenku, ona sama nije bila slomljena ali su drzaci bili razneseni...Vario onu veliku mrezicu branika, sto dodje ispred interkulera, i zabice sa strana, dje se veze branik za blatobran.
Eto ga stoji cvrsce nego fabrika, a i panel gap je upasovao bolje no rumuni :D
Nije tu imao sta da zajebe, ovo je sve onaj najgori pedavi posao, dok upasuje i vrne te zabice i to
U prevodu dosta bitan senzor...
Kaze kompjuteru koja kolicina vazduha ulazi u motor, i on naspram toga pravi racunicu koliko goriva da dozira i pomjera paljenje i svasta nesto.
U slucaju da on crkne potpuno, ili ocitava neko totalno lude vrijednosti, kompjuter preuzima signal iz O2 sonde iz auspuha(lambda sonda) i onda naspram izduvnih gasova moze da ocijeni da li je smjesa prebogata ili siromasna.
I onda tako donekle motor radi normalno.
Imas chek engine, nemas bas punu snagu, dim itd
Jedan putnički Caddy je izlijepljen PVC folijom i preko zadnjih stakala. Da li je zakonski to dozvoljeno? Ili ipak mora biti ona rupičasta ili ona one way folija?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
A i nama isto prolazi tehnički. Ali u zadnjih pet dana tri puta policija zaustavlja kolegu i cimaju ga. Kao ne može jer je putničko. Ali mu ne pišu kaznu.
To sam im i rekao da urade.
Znate li koga da otkupljuje rashodovane Tojote?
Ja sam mislio da ne postoji otpad za tojote :)
To kad se kupi ništa se ne kvari i to ostaje unučadima :)
Rastavis i prodajes djelove izvuces x 5 [emoji6]
Sent from my P 30 pro using Tapatalk
Tako je.
Je li moguce da kad dajes malo vise gasa (auto pocne da trokira štuca) da je to zbog bobina?
Odma upali ček endzin i pocne da treperi dok dajem gas..
Gas treperi?
sipaj mu infuzije
Kase daje gaz (u big pres trotl) odma upali ček endzin i počinje da svitka kao zeleno kad se zavrsava na semafor. :)
Kad pustim gas onda se umiri i samo sviJekvi..
Usuto je u njega dosta pocev od motora. :)
Svećice zamijenjene ostale su jos bobine da se vide sad im mijenjam mjesta pa da vidim oce li gresku izbacit ako izbaci one su..
Dje ima da se kupe? Ima li kod cekovica i u monteparc?
Koje su skuplje gume?
205/40-17 ili 205/45-17
Ja sam rekao /40 da su skuplje... :)
Bosove bobine za Audi 1.8t 40e komad,drugu za Alfu GT 2.0 90e najjeftinije.I to ih nema nidje,no mora cekat 10-15 dana dok ih naruce u Monteparts pa dok im dodju.***** ti se na Italijane