ahahhaha..a sto je ovo..
Printable View
ahahhaha..a sto je ovo..
Ako se ovo prekine sta se desava sa utakmicom? Oce li rez bit u korist rusa?
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Treba nas satrijeti za sva vremena, nekom atomskom, da se ugasimo više, ***** balkanska, raspala!
Sad da ima policije, da krene redom da bije cijeli stadion - i navijače, i sudije, i Grgura...sve redom!
Pa debiliii jebo vam pas mater
Promasili penal, nista od 3 boda, ajmo pozoriste praviti
Sto bi ovo oce li mi objasnit ko.. Vidjeh samo neko koskanje i sledeca scena igrace Rusije idu u svlacionicu..Nisam nesto u toku
Jesu li ga stvarno pogodili?
Veli komentator da jeste, sa zapada.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Savez, televizija, publika. Gasi. I eto Brni opravdanje za još jedan mandat.
I eto Brna sad ima kredite i za sledece kvalifikacije
A ne znam niko to nije vidio
Cus skandiranje .. "p'ederi sa zapada" hahahahah..
Slušaj pjesmu - ne tuguj noćas, gore glavu... Bij milicijo, bij!!
Da li su veceras doveli pitomce iz Dobrote da "navijaju"???
0:3 +nekoliko mečeva bez publike
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Nismo mi za napolje, nego da se sjedi u kucu i gleda pink, kakve utakmice kakvi bakraci.
Davno je trebalo ovo prekinut ... zamisli da neki čoban nagrdi profesionalnog fudbalera ... i nastavi se utakmica ... i spiker priča 10 puta da će prekut ... i opet čobani gadju ... ada vala da je Njemačka igrala pa bi ih izbačili iz svih takmičenja a ne mi koji ni ligu nemamo ... potpuno zasluženo ...
Stoko, za vas je šuma a ne stadion.I mi ocemo u Evropu....
Sprdamo se Srbima i Albancima a veci smo cigani od njih.
I nemoj, ne, tugovatiii novo jutro ce svanuti, novi daaaan u hiljaduu bojaaa, GOROOO MOJAAA. ahhahahaha
Moraa da ekipa Lazar i SkoTcko ovo forsiraju ahahha
ja sam očekivala da će naša goveda prekinuti utakmicu tj ubaciti nešto u teren ako primimo gol iz penala, ali Poleksić brani, naši navijači umjesto da pjevaju, da navijaju, skandiraju, oni skoro pa siguran put ka pobjedi naših momaka pretvoriše u dim! Znači smećari pravi, upropastiše i ovo!
Ja nemam snage ni da ih psujem ni da ih pljujem samo sam beskrajno tužna i ne znam što da više kažem, nego da se molim da ponovimo engleske mjere da huligani idu u Spuž a da noramalni svijet gleda fudbal, pjeva, psuje skandira a ne da se služi najnizim mogućim sredstvima i gadjanjem nezaštićenih igrača bakljama! Junačine, stidi se i majka koja ih je rodila od njih!
Nije mi jasno zasto nisu skroz ispraznili tribinu posle prvog puta
A neka nas diskvalifikuju Pih!!
Ne,brate mili, ovo nije za nas.
Zatvorit' nas, Srbe, Albance i ostalu magarad u nekakav rezervat' ,a ostali nek igraju fudbal.
Kakva seljana i gadluk, je li ovo realno...
Bataliti pratiti crnogorski sport, na kraju uvijek se ovako zavrsi, bolno