znaci nije moguce spojiti tri lnb-a sa po dva izlaza na dvije sklopke recimo i poslati to na dva resivera nesto slicno kao ovo
Attachment 171946
Printable View
znaci nije moguce spojiti tri lnb-a sa po dva izlaza na dvije sklopke recimo i poslati to na dva resivera nesto slicno kao ovo
Attachment 171946
moze ali bi te to zadovoljstvo ispalo preko 100 eura
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Tako je jeftinije je stavit jos 1 antenu. A tvoja varijanta moze ali sto kolega kaze je skuplja puno
Sent from my SM-N9750 using Tapatalk
Ima li dje da se kupi ova oprema po cg
Imas pm
Sent from my SM-N9750 using Tapatalk
Ove povoljnosti vaze samo za nove korisnike, za nas stare nista. Istekao mi ugovor prije tri godine i ne moze novi ugovor po ovim novim uslovima. Tacno cu ih od...at
Pa ovo, pretplata 5.9 na dva uredjaja
Koliko traje ta pretplata?
Jer meni je ugovor sa njima davno istekao a sad im mjesechno za 2 risivera dajem 15,45€.
Isti sam ti. Valjda do kraja mjeseca akcija koliko razumjeh.
Imal ko informaciju dali su poceli sa novim resiverima kod nas?U regionu su izgleda poceli kod novih korisnika....
Ubacena Gradska tv na poziciji 12...
Jos kad bi dodali i ADRIA TV(bivsiA1)kanal,bio bi pun pogodak za Total tv.....
Dobijaju li total tv i msat signal sa istog satelita?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne. Total je na 16° istočno a Msat na Astri 23.5° takodje istočno.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Korisnik sam Total TV nekoliko godina. Valjda je stari potpisao ponovo ugovor prosle godine. Al problem je u tome sto moramo s renoviramo kucu. Pa me interesuje da li je moguce raskinuti ugovor a da nemam nekih extra troskova? Kako bi zapravo to bilo?
Ima li ko CG EON za neku normalnu cijenu da dijeli?
Od jutros Tv E na broj 8 umjesto Gradske tv na total tv..
Moze li mi neko reci kako da uparim ovaj novi daljinski sa tv-om. Ono istovremeno epg+ ok dok se ne upali lampica vise ne funkcionise.
Hvala
Zna li ko đe da kupim adapter za Total tv reciver
EON SAT kazu.... najveca promjena unazad deceniju sigurno :D
https://telemach.me/eon-sat-paketi/
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
sbb srbija..eon - EON mobilna aplikacija na 3 uređaja
Tek sad vidim da su mi povecali pretplatu na Total tv za 2.5 eura od 1. maja a imao sam ugovor na 24 mjeseca. Kakvi lopovi. Prvo su me navukli na popust od 6 mjeseci i ugovor od 24 mjeseca i nkon 12 mjeseci poskupljenje.
Primijetih zadnjih par dana da slika "snijezi", sve neke bijele tackice na svim kanalima. Mislim da nije do tv-a jer kad udjem na podesavanja na tom dijelu sto iskoci nema toga
Pa samo da provjerim ima li jos neko problema?
Od sledece nedelje Arena sport kanali na Total i Telemach.Sport klub se gasi
https://www.telegraf.rs/sport/kosark...t-klub-se-gasi
Od jutros citav paket arena kanala.
Je li Telekom Srbije preuzeo Total. Direktor TS je rekao da su cekali da agencije Srb, CG i SM dale dozvolu za preuzimanje a i vidim da su Nova S i N1 zatvoreni.
Da u Srbiji. Korisnici imaju pravo na raskid ugovora
Sent from my iPhone using Tapatalk
Telekom Srbija je vlasnik Totala za Srbiju i Makedoniju.Kod nas je Bh Telekom odkupio Telemach i Total al se jos ceka zvanicna potvrda o preuzimanju a to bi trebalo pocetkom maja da bude zavrseno.
Od danas dodati i novi kanali
Rts1,Rts2,Rts3 i Superstar kanali 1,2i3