Ti si zaboravio kako je fudbal okrutan...
Printable View
Farska Ostrva su pobijedila veceras,a mi................................
dobrodosli u grupu....na face book
Taman momci kako tako krenuli da igraju (na čisti instikt a ne uigranost na trening jer toga nema) posle penala on vadi napadača i stavlja Kašćelana da pokvari igru!!!Što god čojek uradi ima za cilj da nas osakati i to je vidljivo iz aviona!!!Bolje i da ugase savez nego da ga unaštavaju!!!Pejović ako se proda i Fatić napravi karijeru na poziciji štopera ja ću skočit sa milenijuma (toliko sam siguran) !!!
Fatic igra stopera zato sto mora da krpi tu rupu. Vidjelo se nocas koliko dodira mora prvo da napravi da bi izbacio loptu, prirodni zadnji vezni...
A sto se Pejovica tice, kljusina degenricna glupa s glavom u zemlju.
Meni se činilo da je Fatić bio sasvim OK.
Ali prvo pravilo (kad dodje novi selektor) - striktno zabraniti duge lopte iz odbrane i sa svoje polovine.
Previse ocekujete....niste realni nema potrebe da se ljutite na njih..
Sve u svemu....
File budi cojek pa odma ostavku .... ;)
Sljedeća utakmica je da se izbjegne poslednje mjesto.
Pobjeda garantuje da smo ispred Gruzije, i zato moramo slaviti...
Od te utakmice zavisi hoćemo li ponovo biti u najgorem šeširu sa Lihtenštajnom,San Marinom,Andorom,Luksemburgom,Maltom ili ne!
Po meni je to veoma bitno.Zato dođimo napunimo stadion i pobjedimo Gruzijce.
Znam da će sada mnogi ponovo skočiti na mene, te ovo ,te ono, te mi Italija, te mi čudo neviđeno...
Tako je bilo i prije meča sa Kiprom pa samo nerješeno.
Lično smatram da ova ekipa koja je jako loša pozadi može pobjediti Gruziju sa ili bez Filipovića.Filipović nije kriv što na onakav način primamo gol.Nije on kriv za neznanje pojedinih igrača kao što nije ni zaslužan za znanje Vukčevića,Jovetića,Vučinića...
Jedno je tačno a tu se svi slažemo.
Odbrana nam je katastrofa i jednostavno MORAMO je popunjavati sa igračima iz naše lige.Ubjeđen sam da ima mnogo igrača koji mogu bolje odigrati od sadašnjih odbrambenih jer ovi su dno, dna!
sinisam bez ikakve uvrede, ko da ti je Filipovic rod...
Ili to ili namjerno provociras.
Fatić je bek i to se može lagano vidjet kad on prvo prima loptu (2 dodira obavezno) a uz brzinu ima i solidan centaršut!!!Što se tiče krpljenja rupa zbog 2-3 čojeka koji su nosioci spomenice niko ne igra što zapravo igra nego potpuno drugu poziciju!!!Samo sam čeka kad će golman Božović zamijenit nekog u napad!!!
jel ima neko snimak ?
nije bila na sat da se gleda:(
Zamislite da ste igracka klasa Mirka Vucinica ili Jovetica i da morate ovu splacinu da slusate od selektora...
Ne volim da kritikujem fudbalere (s obzirom na okolnosti), ali za ono što rade, odnosno ne rade, Luka Pejović i Peković je već teško naći opravdanje i u Filipoviću. Za Pekovića razumijem da je izgubljen na sredini i ne snalazi se u ovakvom haosu od ekipe, ali oni prigovori i ludački startovi su samo njemu jasni, a jedino se u tim situacijama primjećuje. Pejović čak nije ni fizički gradjen za beka, i pojma nemam što on uopšte radi na terenu.
Odavno provaljeno.
Sad dodjoh s utak. .. uhh koliko nas je bilo bili smo odlicni , zao mi je sto samo Niksicani - Barani i Podgoricani (p.s.. da ne zaboravim nas Spichane :) ) dodju na sjever ... strasno :(
Utak. trop , bolja je bila protiv Makedonije , smucili su mi se vise penali , File odlazi ... Sve u svemu jako loshe ... I u odbrani uvjek trebaju da igraju Fatic - Basa .. iskreno .. Sredina nam je jako losha cini mi se da je Pekovic crka skroz i Boskovic je slab :( .. File Odlazi
Boskovic je totalno van forme, koliko je samo puta usporio svaki pokusaj neke brze igre, sansa glavom koju bi vjerovatno 99% prisutnih gledalaca iskoristilo...
Joveta je bio strasno cudan nocas, mnogo gresaka, da li zbog visokih ocekivanja, da li zbog ultra defanzivne formacije Kipra ili cega vec...
Fiko majstor.Sa vise srca i bolje cemo mi sa foruma igrat.Onaj need2rock bi barem solo akciju napravio.
Tugara...duge lopte,prema...nikome.
sto je pricao onaj prijatelj kipranin na mirkofon prije utakmice ?
Evo sad gledam snimak (nešto sam mazohistički raspoložen noćas) - svaki put kad prenesemo loptu preko centra mi u napadu imamo nedje 4 igrača (i to raširenih) na njihovih 9. Nema tu što da se traži, pa eno i onaj gol koji je Joveta dao Bugarskoj je čista neopreznost bugarske odbrane jer je momak bio sam na njihovoj polovini i lako ga je bilo zatvorit.
Mada griješili su sva trojica u našem napadu dosta u dodavanju, nervoza je naravno uradila svoje.
Mislim sve i da ode File doce neki drugi File koji ce opet da sastavlja tim i sprovodi taktiku na osnovu instrukcija iz VIP loze. Pejovic ? Da valja ne bi bio u Mogren. Savo Pavicevic daleko najborbeniji !
a zar ne mislite da jos neko ima krivicu?
Nisu Dusko i File sami dosli tu...
Pejovic samo neka je zdravo.Gleda sam ga protiv kopenhagena,i stvarno je steta sto onakvi igrac postoji.
I od onoga nedje davnoga posta da smo mi u grupi zemalja kao sto su Malta(koju sweden danas dobi u +90i),Kipar(mozda su malo ispred nas),Andora,kad su pojedini skocili i nas svrstavali u neki red srednjeg kvaliteta...
Svaka zemlja ima 2-3 dobra igraca...Svaka.A mi se da ne recem sto sa Vucinicem i Stevanom,aj i sa Simonom.
Koga to imamo u mlade kategorije?Ko radi sa njima?A oni su baza za neka dalja takmicenja...
Manekeni itd...
Savez, naravno, niko ne bježi od toga.
Filipović je bio loš izbor od samog početka, neafirmisan, nedokazan, bez uspjeha, vizije i autoriteta. Mnogo gori izbor čak i od ovih trenera koje Budućnost regrutuje svakih nekoliko mjeseci.
U stvari, nema. Provjeri sam i vidjećeš. Reprezentacije u kojima praktično igraju samo rezerve stranih klubova i domaći fudbaleri prolaze mnogo bolje od nas.Quote:
Originally Posted by rain_wind_storm
Mi smo medju 30 najskupljih reprezentacija u Evropi. To je srednji rang. I nisu tu u pitanju samo Simon, Mirko i Stevan, nego i Baša, Drinčić pa i Vladimir Božović koji su vrlo cijenjeni fudbaleri, ključni igrači svojih klubova i takodje luksuz koji mnogo reprezentacija nema.
a vidjeste li sprdnje od vucinica koji je uzeo papir da procita dvije recenice jer ih nije mogao nauciti..tuga...
Meni je najveca bitanga Mirko.Sto zamislja on,stavio je one brkove ka mohikanac,misli da je neki mangup?Uopste ne trci,nikakav pritisak ne pravi na stopere Kiprana.Ne da nikome loptu,sutira svaki slobodni,izigrava nekog gazdu.On je igrac,a ovo su sve djeca ostalo.Kapiten on?Koji crni kapiten...kapitensku bih dao Simonu,a zamjenik da bude Joveta.Ovaj Mirko ima komplekse iz Rome jer pored Totija ne smije ni da prne,pa se odje izivljava.Glupan jedan glupi...Sjetite se koliko je Djalovic samo pretrcao protiv Velsa i u svakoj utakmici koju je igrao.Konstantno je vrsio pritisak na stopere,dok ovaj nas kapiten mohikanac samo seta po terenu.I neko se cudi sto je Joveta bio slab nocas-pa naravno kad je skoro svaka lopta morala ic na Mirka,a on kako koju primi gleda dje je kapiten da mu je baci,da mu se ovaj posle ne bi izvikao
Situaciju sa Mirkom je trebalo riješiti odmah poslije incidenta sa Burzanovićem. Ovako smo prvo izgubili jednog vrlo korisnog igrača, a Mirko je tad dobio zeleno svijetlo da može da radi što oće u reprezentaciji.
Ja mislim da je on u suštini dobar momak, ali neko ko ne umije da kontroliše svoj temperament i nervozu i zato ne može bit kapiten. I uopšte ne mislim da se štedi na reprezentativnim mečevima, niti da se štedio noćas. Sad će biti teško riješiti taj problem unutra, jer se vjerovatno zamjerio i Simonu i Drinčiću i ko zna kome još u ekipi - i za to je potreban trener sa autoritetom.
i ja sam to do sad mislio..jeste li vidjeli situaciju sad. na reprizu.drincic namjesta loptu za udarac a ima paklen,vucinic ladno dolazi od gola kiprana gura drincica i sutira slobodni udarac..da li bi to jedan u sustini dobar momak koji zeli dobro svojoj zemlji uradio,da napomenem bas ga volim kao igraca ali ne cijenim ga kao covjeka iako je ovo jedna situacija ali daje neki pogled na stvari..
Kad vec pomenu Mad God to, mislim da su zbog onoga gurkanja u Sofiji Mirko i Simon zaratili. Volio bi da grijesim, ali kod sanse pred kraj utakmice kad je Mirko sutirao i imao je samog Simona na drugu stranu, se moglo to primjetit.
Simon ga je samo gledao, nije nista reko, a Mirko se samo okrenuo i svoga posla...
Gledam snimak, nije mu Simon ni cestitao kad je dao go...
Ja samo jedno znam, File, Dejo molim vas pustite nas vise, necemo vise da gledamo ove tuzne meceve, dje nam se reprezentacija raspada! Dok File ne ode, ja ga na stadion krocit vise necu! Ma nije kriv File sto je on selektor, ali mora imat barem malo obraza!!
Ja sam veceras bio na kosarci, iskulirao sam fudbal, posto sam nesto ovako otprilike i ocekivao! Niste svjestni kolko sam uzivao, kako momci igraju, pa masine, kakva zakucavanja Dasica, Pekovic na visini zadatka, niko mu loptu uzet bez faula ne moze, nevjerovatno, Drobnjak stari vuk, kakva je to igracina, uvaljuje trojke bez ikakvih problema :) Cook takodje masina, ne znam kolko je asistencija imao, ali je fantasticno odigrao, nekolko trojki, Scepanovic, takodje kralj, Jeretin nemam rijeci! JEDAN JE DULE VUJOSEVIC!!!! Jedan i neponovljivi!
Ma ljudi vidite li da je sve do trenera i saveza?!?!? Vaterpolo, kosarka-vrhunski treneri, vrhunski rezultati!! Rukomet takodje sto smo cinjeli dok je Pero bio na poziciji trenera, lagano smo sve busili, kvalifikacije zavrsili bez poraza, i poslije ga go*nari iz saveza pocerase te dovedose Bana, koji veze sa rukometom nema, pa i sa onim timom cak s Banom osvojismo 12. mjesto u Evropi, alooooooo!!! Da je Pero ostao mozda bi se moglo i vise! Jedino sto nam ne ide kako treba je odbojka iako tu imamo sasvim dobrog trenera, barem je to moje misljenje, ali tu stvarno sad za sad nema vrhunskih igraca, ali ce uskoro bit, juniori i kadeti gaze dobro, bice tu nekolko vrhunskih igraca za koju godinu!!
Tako da File jos jedan put molim IDI, putuj igumane!!!! qq nama, ne mozemo Kipar dobit prsli, a kad vidjeh da su Farska ostrva dobila Litvaniju reko necu vise nas fudbal da gledam! Do vidjenja i prijatno!! Ja sam mlad i necu sad sve svoje zivce da izgubim, bice jos teskih trenutaka u zivotu! Prastaj te sa ponedje off!!
Pozdrav, znam kako se osjecate momci! :(:(:( qq
Totalna nemoć.
Vučinić očigledno shvata da je ugrožen od strane Jovetića, i da više ne može biti prva i jedina zvijezda reprezentacije Crne Gore.
Pa onda i to što odigra, odigra kao smećar najveći.
Neka ga je stid i sram, kapiten reprezentacije, a da se ponaša onako. Ono je sramota.
Ona bahatost ne može i ne smije biti tolerisana! Kako je samo iskulirao Vukčevića kod one šanse kad mu je bio sam na desnoj strani. Ono je bruka i sramota.
Ponovo Jovetić jedina svijetla tačka u reprezentaciji. Izborio jedanaesterac kad već nikako drugačije nismo umjeli smjestiti loptu u mrežu.
Baša solidan, Pavićević i Pejović očajni. Fatić takođe očajan.
Sredina terena potpuno nemoćna, ali komplet. Svi su bili nerealno loši.
Ne treba se ljutiti na Filipovića, jer je uradio ono što je mogao, igrao je zadnjih 20ak minuta sa četiri napadača (Damjanović, Jovetić, Vučinić i Vukčević), ali nije moglo.
Sa ovakvom igrom i reprezentacijom nismo opasni ni po koga.
Nikoga ne možemo pobijediti, čak ni Gruziju.
Pod hitno mora nešto da se mijenja.
U ovom trenutku ne znam da li je to selektor, formacija ili kapiten.
Biće da je ovo zadnje, ali...
Jedino što znam je da sam se večeras nerealno smorio na stadionu, dok sam gledao koliko smo samo bezopasni po jedan Kipar koji bi bilo koja reprezentacija sa prostora bivše Jugoslavije dobila sa minimum 2 gola razlike.
Sramota i stid.
uh nesto mi je muka od ovog ovolikog pljuvanja i po igracima i po selektoru, dajte malo kulture, taj Filipovic ako je los trener ne znaci da je los covjek i ne treba ga toliko pljuvati. Stvarno ne znam koji vam je ku**c.
pa i Mirko, normalno da ima pravo da uzme loptu da sutira slobodni i penal ako oce, kapiten je i vodja ove selekcije svidjalo se to vama ili ne i uvijek sam za to da on preuzme odgovornos na sebe!
tako, oladite malo, ako bog da da Filipovic podnese ostavku pa sve iz pocetka da se dovede u red i na svoje mjesto
;)
Ne bih se složio sa tobom.Quote:
Originally Posted by Calexico
Vučinić se ponaša po onom modelu po kojem se ponaša Toti u Romi.
A od toga nema 'ljeba.
Mislio sam da je tamo shvatio kako ne treba da se ponaša jedan kapiten.
Kad ono, obratno.
Ne osporavam njegove igračke kvalitete, ali kapitenske da.
Trebalo bi postaviti transparente posvećene njemu i Filipoviću i samim tim pokazati da nemaju 100% povjerenje nacije, iako možda tako misle.
Vučinić bi uz klasu koju posjeduje, sa malo više poštovanja prema saigračima, mogao da bude jedan od najboljih vođa i kapitena na svijetu.
Za anarhiju u ekipi uvijek je kriv trener (kod nas selektor). Vucinic ne bi radio neke stvari koje radi da ima selektora koji bi mu zacepio usta i natjerao da ga da radi ono sto mu se kaze, a ne ono sto on misli da treba. To bi valjda svima trebalo da bude jasno.
Vucinicevi igracki kvaliteti su nam prijeko potrebni, ali prvo nam treba selektor koji ce od Vucinica da izvuce najvise za ekipu.
Negdje neko (ili nešto) obezbjeđuje potpunu slobodu Mirku Vučiniću da se ponaša ovako.
Vidjećete to po potezima FSCG u narednom periodu.
Vidjećete kakvi će selektori da dolaze na Filipovićevo mjesto (ako on uopšte ode).
Daj Bože da nisam u pravu, ali osjećam da jesam.
Da jedan Miodrag Božović, naš najcjenjeniji stručnjak ne dobije mjesto selektora nakon smjene Filipovića, meni bi bilo ravno katastrofi.
Isto tako, primijetićete da se neće pojaviti nijedan strani trener, jer niko nije lud da se upušta u borbu sa nekima koji su po automatizmu jači i glasniji.
Jes no treba tome Bozovicu dat para,a savez nema :)
Vucinic kako neko rece izgleda da je posao stopama Totija(recimo juce je protestovao dio navijaca Rome radi njegovog novog ugovora dje dobija 5 miliona po sezoni a njih je 5).Prvo je Misja ima nesporazum sa Burzom,pa sad sa Simonom...Mozda je sledeci Jovetic...
Igraci u reprezentaciju ulaze na sve nacine samo ne na sportski.Ko je onaj Kascelan?Momak kao da vesla ramenima dok trci.Nema snage pas da odigra na sredini,,,
Velim,File je mozda i najmanje gresan....Ima tu i igraca kojima se treba zahvalit,ljudi iz saveza,ljudi iz VIP loze...