Ka da me je neko ...chitavu noc,sad jedva gledam!
Printable View
Boga mi se ne bi žalili da jeste, meni se čini :D
Prije ce se krepat od vrucine no od virusa
cuti, vrucina ubija virus. i sve sa njim.
JA srce sebi pravim ugodjaj da se ne bih znojila...bas ne volim da se znojim ali cim se desi ja buc u kadu, buc u more...a zimi brate em mi noge led, em se ne mogu skinut da se okupam, em mi ledno dok mi se krevet ugrije PI Uzivam sto se mene tice 50 ne marim :D :*
E onda se predajem...mora da si ugradila pokretni tuš za tobom da ide ili ga vučeš...
ne đevojko čuješ, nije mi vruće na 38....vruće mi je na 42 i onda ne izlazim mnogo, kad moram izadjem ali nista spektakularno......recimo, koliko je tebi vruće na 30 meni je na 40 i to je to....istpo kao sto en izlazim zimi kad je prehladno jer nema te naprave koja mene moze ugrijati osim da nosim peć na leđa :D ka puž kućicu :lolblue:
je li realno da ne možete da shvatite da nekome nije vruće ljeti no voli ljeto? Evo i moj sin sve kuka udavi kako ne može da živi od vrućine....dako preteknete!
Vidim prezivjeste nekoiko decenija
Na Zabljak neki produzeni vikend pod hitno, da se coek razladi. Tamo prognoza kisa i zahladjenje, do 20 stepeni. Ljepota :)
ja s sjutra mislim kako cu na sjever i spremila trenerku zimsku :D Prije par godina sam 13. jula sa podgorickih 150 stepeni pošla ujutro rano na Biogradsko jezero....tamo sam u 8 ipo bila i bilo je tačno 12 stepeni....magluština....pomet....znači nikad više bez debele trenerke :D inače benefit toga izlet je bilo sto sam posle kad sam dosla u vrelu Podgoricu uzivala i raskravljivala se do kraja dana :lol:
Ako je vjerovati yr.no prognozi, narednih 10ak dana temperature neće prelaziti 30°C (neračunajući PG). [emoji6]
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Super vrijeme, ne znaš je li se neko ufištio, tj.smrdi li na sirćetaru od dezinfekcije, ili nehigijene...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ljeto je idealno godišnje doba samo za ljude koji imaju kuću uz more i komarce. Ne postoji treće.
Konačno lijepe vijesti...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...69be031395.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Odavno nije bilo tako lijepih..
josh samo da zatvore medjugradski saobracaj pa da uzivamo ... NOT
Mnim da Staropodgoričanima što se motaju po forumu ni takvo ljeto neće bit' dovoljno toplo.
Banje oveeee :)