a mozes li ti da gledas svoja posla ?
Printable View
A da ne chatujete tun....
dobro je ovo za reputejsn, ne visim vise na settings. podrzavam promijenu!
sta uradiste ovo sa Whats New?
kako je odvratno sad i nepregledno!
mislim da ce se svi slozit da se vrati na staro....
Isto sam i ja mislio u pocetku ali nije nepregledno, isto je kao i prije, samo ti treba malo vise vremena dok dodjes do onog starog izgleda:)
What's new -> new posts
Zna li ko sa koliko se postova postaje Senior Member ?
New Member 0 Junior Member 51 Member 301 Active Member 1501 Senior Member 3001 Forum Resident 6001 Forum Addict 9001
hvala puno
samo neka ste mi zdravo...
Zdravo...
nema više, Goozo, obrisah i to;)
konacno se vide i reputacije koje smo dali, bravo za novinu..
super, a sad i ovo edituj
pravila postovanja na forumu LJUBAVPostovani korisnici
-Molim vas da prije nego sto postavite novu temu pretrazite forum (opcija search) da se ne bi desavalo da imamo pet istih, aktivnih tema ali pod drugim nazivima.
-Molim vas da iz arhive ne vadite teme na kojima nije napisan nijedan post 6 mjeseci i duze!
-Molim nove korisnike da se za sve sto im je nejasno obrate moderatoru na PM, da ne dolazite u situaciju da prvi post koji napisete (ili prvi thread koji otvorite) bude brisan.
-Molim vas da ne postavljate slike, faceplam-e, video klipove na svakoj temi, pogotovo da ne odgovarate samo slikama, faceplam-om, video klipom, na postove, ukoliko tema nije predvidjena za to!
-Molim nove korisnike da prije nego napisu prvi post procitaju pravilnik za sve ucesnike foruma da ne bismo dolazili u situaciju da misle da su nepravedno sankcionisani!
Hvala na razumijevanju:)
Last edited by zvoncica; 09-05-11 at 01:10.
I što ti je nejasno? Otkad je ta tema predviđena za klipove? Za klipove su predviđene samo teme na drugim podforumima tako da znaš da ćeš uvijek dobiti negativni poen i to je to...mada ti je to objašnjeno 1000 puta i pod ovim i pod 20 drugih nikova dok si bila banovana.
Djevojke ..........lijepa noc.....a da ne komentarisem da je Zvoncica u pravu...
Mene oće, na sve koje sam dao posle ove inovacije, ove prije neće, mora da si se stisnuo pa nisi nikom dava' :)
Dadoh sad Oliver Queen-u i ne radi..
Da mi nećete promijenit user title?
Evo sad sam dao oliveru, i nece,,
ne radi...
mada nije nista strasno.
Postoji bug u sistemu Vbuletina koji sam prijavio i koji su i oni vidjeli brzo ce se ispraviti
Da li je moguce da se promijeni pravilo da se moderatori ne smiju stavljati na ignore listu?