Joveta svaki put sve vise razocara..
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Printable View
Joveta svaki put sve vise razocara..
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
da nema Baše, bruka evo da ispratimo ovaj korner koje smo sreće nećemo ih dobit bez Džagojeva i bez golmana!
Kuku majko reko go! Poleksić doktor!
Pogubljeni su...Nijesmo kompaktni nimalo.
Mene jos nije jasno da Jovetic ne ide na igraca a ima cjeli teren ispred sebe mogao je bukvalno da ga pretrci.
Ocajna igra.
Kako je lose ovo... ne sjecam se da sam dosadnije poluvrijeme gledao..
jos sad kad Beciraj udje, xexe
Uspavanka.
Grozan fudbal.
Tragikomedija koja ce se nazalost nastavit jer cemo i dalje imat sanse. Pa me neko pita sto ne idem na stadion...
109 pasova mi 219 Rusi...eeeee greota, oni 18o uspješnih a mi 80 i nešto?! e moji igrači!
Kakav jad od fudbala.
Sad će Brninjo čuvenu taktiku sa 4 napadača...
Uzasan fudbal, mi ocajni. Sreca pa ga ne primismo.
Ovo se zasniva na ispucavanju Poleksica i ako Mirko iz prve prebaci gore Joveticu, koji i ako je blizu lopte, u ofsajdu je. Hoce to kad vodi amater selektor, i pravi amaterski vezni red.
Rekoh, sreca da ne gubimo. Ostaje nada za ludu srecu u drugom pol.
Najgore poluvrijeme ikad. Totalno bezidejno, nisu spojili nijedan normalan pas. Do kad ovoga Brnovica drzat...
Pravi Cripple fight. Toliko su sjebali ovu reprezentaciju da više, ne samo sto ne bih išao na stadion da gledam, nego je bolno iskustvo povremeno baciti oko na nju i na tv-u.
Da ne pogodise golmana ne bi imao covjek o cemu da prica sjutra uz kafu.
Prelose.
Rusi znaju znanje,kako oni to lijepo rade,vezu,pasovi...razvucu nas,pas pas igra,okrenu stranu,skolski,profesionalno...ja 3 normalna pasa s nase strane nisam vidio...ne znam.grijeh.
Brna - Zeznulo nam igru sto se Akinfeev nije vratio. Za njega smo imali rjesenje. Ali, znate, nema prejak karakter pa je ostao u svlacionicu.
Da mi je da vidim dan kad je Jovetic spreman, a nije starter...
Koliko izvikan i napumpan igrac..
Stvorio se neki pritisak da on mora da igra uvijek, i da ga ostavi na klupu svi bi skocili na Brnovica, a ima bi potpuno pravo !
samo da mi ne stavi namigaca pa cu sve pretrpit.
Mjesto koga je bakic?
Golman je bez povreda prosao malo se osmudio i to je to
Provjerena info
Mjesto iska :) a kakav nam je vezni red - pas dat ne umiju
e ja ne mogu da se ne sjetim onoga drugoga poluvremena protiv Engleske kad smo igrali manirom VELIKE reprezentacije...oće li mi reć ko zašto to nikad više ponovili nijesu? Englezi nijesu znali što ih je snašlo?! Imali su milion napada, borili se kao lavovi...meni nikad neće biti jasno zašto nikad više to nijesu pokazali NIKAD!
http://i58.tinypic.com/16gzyap.jpg
Samuraj iz Kine :)