U titograd ako imaju TV.
Printable View
U titograd ako imaju TV.
Dako Brna klepi Kapela maloga, pa cete vi pricati :P
Zamisli velikoga Kapela da izgubi od pripravnika. A mi smo nekad nerealni brate :D
Da ostade Drina,bilo bi skoro pola uvoznih proizvoda iz srbije.Dako FIFA uvede neko pravilo transfer roka i za reprezentacije.To bi nas jedino spasilo.
Dovoljno je da se grupicama Srba iz R.Srpske i Srbije ne dozvoli prelazak preko granice i neće bit problema. Rusa neće bit preko 2000 i sumnjam da ih zabolje za crnogorska posla, došli ljudi da gledaju reprezentaciju, ionako će ih pola bit iz CG. Jedino da kakvi domaći izlapljeli četnik mozgovi ne počnu da palinjaju.
Idem sa drugom Srbinom, koji je žešće proruski nastrojen, ali naravno navija za Crnu Goru, kao i uvijek.
Ne bi me čudilo da se pojave oni ljubitelji Rusa i Putina što su htjeli poklanjati imanja i to isto ponude Kapelu i reprezentativcima Rusije ako nas pobijede:grin:
Ovako bih ja od ovoga sto je ovaj strucnjak pozva'
----------------Bozovic----------------------
--Vesovic - Basa - Tomasevic - Balic
--Nikolic - Vukcevic - Bakic - Bozovic--
----------------Jovetic-----------------------
----------------Vucinic----------------------
malo je osvijezio tim Brna, mozda to bude dobro, a mozda ne 100%. 20 dana pricam da cu igrat dvojku, ali moram zazvizdat jedinicu. Ne moze se protiv Njegosa.
Kako cu $utra pred Ranka i Mila izac :)
Kad pomenu Ranka
https://s10.postimg.cc/owckh9bp5/dasdsada.jpg
Ne moze ovo...Ovo je limit... Mada je 100% lazni, previse je ovo i za njega :)
Bice klanja nocas po gradu... Ovi anti crnogorci su vatreniju za Rusiju no da dolazi Srbija.
Slusam radio maloprije i veli neka zena: veceras Crna Gora - Srbija, pardon cus mene Srbija... - Rusija
Zamisljam tek sta se ljudima mota kroz glavu.
Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
Bitrate, kontam to neki fejk profil... Ne vjerujem da je tolko covjek prska'.
E taman se poklali kakvi su
Dno
Naravno neko je to napravio glupo je o tome i pricat...
I nije "preśednik" no "predśednik"... OMG, koliko nepismenija ljudi...
Neposredno pred svaku utakmicu ja vjerujem u pobjedu, ma ko da je sa druge strane. Tako ce bit i veceras... Stegnuti odbranu, ici na polukontre i kontre i 1-0 lagano :D Joveta je prosli put dao za remi, sad moze za pobjedu!
'ajmo Crna Goro!!!
Baša, glavom,1-0, 90-ti, ka Tijago Silva!
Gase nas rusi, bice bas GASI Podgoricu
evo kroz grad naidjoh na nekoliko grupa momaka iz pg, hn, br i ba, sa zastavama rusije, srbije, kao i carske rusije....
kakvi degenerici....
Bolesnici!
Koliko je ova reprezentacija otisla u 3 pm govori podata da u najbitnijem mecu selektor stavlja momka koji je odradio ukupno 4 treninga zajedno sa timom.
Kakav amaterizam.
Neka nas napune pa ***** da ode.
Kako bi nam sad dobro lega u odbrani Gabrijel Omar Saveljic... Malo ko voli CG ko crnogorski cetnici...