po meni ovo uopste nije uspjeh ,\
Minimalno sam ocekivao 4 boda a 2 boda uopste nije uspjeh.sta ce tek biti na gostovanjima Ircima i Bugarima,da ne pricam sa zabarima ......
Filipovicu odlazi.
Printable View
po meni ovo uopste nije uspjeh ,\
Minimalno sam ocekivao 4 boda a 2 boda uopste nije uspjeh.sta ce tek biti na gostovanjima Ircima i Bugarima,da ne pricam sa zabarima ......
Filipovicu odlazi.
A da bi zaprijetili i u gostima, moramo naći adekvatne zamjene u fazi odbrane i sredine terena!
Ne mogu da vjerujem da ne postoji nijedan igrač iz naše lige koji ne može povući lopti, uposliti slobodnog igrača i precizno centrirati...
Valjda imamo čovjeka koji neće biti skučen kada primi loptu i koji neće bježati od nje tako što će je odmah ispucavati...
Mogu li se privoljeti oni Brazilci iz Zete(posebno Kadu) da igraju za nas.Fali nam sigurnost pozadi i prenos igre iz odbrane u napad.
Bekovi samo šutiraju loptu naprijed i mole boga da je ne promaše.
Što se tiče trija VVJ, izvanredan je!
Upravo zbog te igre zadnje linije nijesam davao mnogo šansi našoj selekciji ali s obzirom da ni ostale reprezentacije nijesu svjetski vrh, postoji mogućnost boljih rezultata ...
Ali, pod hitno raditi nešto na odbrani.
Nepouzdana je.
Pri svakom približavanju šesnaestercu protivničkih igrača, pribojavam se gola.
Nisu ti Brazilci (odnosno Brazilac, jer pored Kadua ova druga dvojica nisu nista posebno) neka veca klasa od onoga sto vec imamo. Bar trenutno. Mada za Kadua kazu da ima potencijala i mozda bi bio u koristi za par godina ako predje u neku jacu ligu.
Mirkova najveca greska juce je sto nije izzlazio iz ofsajda i time prepolovio prilike da zaprijetimo golu, plus je u par navrata bio jako sebican, no psovao sam ga i protiv Bugara, pa nas je izvukao... ! Svaka cast Joveticu, bio je svuda !
Kadu bi stvarno bio dobro pojacanje za nas... Razumije igru, dobro dribla, iznosi loptu, ima pregled... Uz Beciraja najkompletniji igrac u nasem prvenstvu!
da nije neko slikao sa zapada ili juga onu koreografiju na sjeveru na pocetku meca.....neka stavi ako jes
mi smo SREDNJI DONJI SLOJ evropskih selekcija REALNO
ali imamo NAJLAKSU grupu i ne treba da ze zadovoljavamo malim,jer moda nikad necemo dobit ovakvu priliku za baraz(ne vjerujem da cemo ikad moci da konkurisemo za prvo mjesto u grupi) i zato treba da izgaramo ove kvalifikacije...ovako sofija dablin podgorica(ita)i lece trebaju da se igraju bunkeri i ide na bod,eventualno neka konta za pobjedu(bugari npr)...da se proba uzet 12 bodova od kipra i gruzije(to ne vjerujem da ce uspjet iko osim talijani,mi ako uzmemo toliko od njih idemo u baraz)
Zanima me zna li ko kakvu rezultatsku\bodovnu kombinaciju narednih utakmica kojom bi mi isli dalje?
I ne bi se slozio uopste da mozemo bit zadovoljni ovakvom igrom,2 zicer prilike smo propustili na domacem terenu za 6 bodova.
Bojim se da se to po pravilu obija o glavi.
A imam neki $en da do kraja djavolju necemo dobit,no daj boze da nisam u pravu.
Idealno, mi svoju najvecu sansu treba da trazimo u iducem ciklusu kvalifikacija (za EP).
Igraci ce biti 2 godine iskusniji (kao i kompletan tim), neki mladji tipa Fatica i Vujadinovica ce steci iskustvo u jakim ligama i konkurisati za mjesta u timu, a ostaje mi samo da se nadam da cemo imati i boljeg selektora.
Do tada bi Mirko trebao da bude na vrhuncu karijere, Simon i Jovetic ako iskoriste svoj potencijal da prerastu u igrace top evropske klase, i ostaje jos samo da se nadamo da ce nas strefiti neka laksa grupa, dobar raspored i malo srece. ;)
Uzevsi sve u obzir, u globalu to jeste tacno.Quote:
Originally Posted by Podgorichanin
Ali po potencijalu, odnosno pojedinacnom kvalitetu igraca, mi smo tu negdje pri vrhu srednjeg sloja. Ekipe donjeg srednjeg sloja kao Finska (koja je namucila, bolje reci utukla, Njemce), Litvanija (koja rastura sve pred sobom trenutno), Austrija (oprala Francuze), Slovacka, Madjarska itd - imaju mnogo manje igrackog potencijala u ekipi od nas. Oni prakticno nemaju ni jednog igraca koji ce ikad izaci iz prosjeka - mi imamo bar tri trenutno, i jos par mogucih potencijala.
Dakle jasno je sta nama fali: organizacija, igra, takticka pripremljenost i uigranost. Kada to budemo imali na nivou modernog evropskog fudbala, sa ovom generacijom (jer bolju 99% imati necemo), onda mozemo realno da ocekujemo plasman na veliko takmicenje.
nijesam gledao tog brazilca ali izgleda da joveticu fali igrac dva do njega da moze odigrati neki pas jen dva i jedan drugog uposliti,,,mozda zverotic [mozel u napad?] ili kad bi keo beciraj ili taj brazilac da igra za nas,,,jer jovetic previse sam pokusava nidje to nece voditi...Vucinic je opasan ali je onaj tip igraca koji ne stvara sam previse nego mu se mora servirati u 16m plus poneki udarac iz slobodnog itd...znaci treba jos bolji napad imati, iako neki ovdje kazu da imamo...mora biti jos bolji
Usput, jesam li jedini kome se cini da Boskovic i ne doprinosi bas najvise igri u veznom redu? Na stranu zadnji mec i stomacni virus, ali tako je prakticno iz utakmice u utakmicu. Nikad ne odigra lose, ali vrlo rijetko ugrozava protivnicku odbranu, bilo preciznim pasovima, bilo prodorom.
Jeste! Slazem se da Boskovic je bas dobar igrac, kao i Bozovic i po malo Pekovic
Ali trebamo izbacit Bataka iz reprezentacije i treba nam Beciraj obavezno!!
Bogavac je bez veze kao i Pavicevic...I Drincic igra onako...
Sto ste navrli na Bataka, kad je on shef za Tanasijevica !
NENAD BRNOVIĆ
Fudbaler Partizana Nenad Brnović nedelju, 7. septembar 2008. godine, slaviće kao svoj drugi rođendan! Vezni fudbaler crno-belih se tog dana, dve i po godine nakon što je doživeo trostruki otvoreni prelom potkolenice, vratio na teren u prijateljskoj utakmici protiv PAOK-a u Solunu. U intervjuu za Press Brnović kaže da je, pogotovo posle prve neuspešne operacije, malo ko verovao u njegov povratak, ali upravo to ga je podstaklo da se ne preda!
- Zaista je na početku bilo malo onih koji su verovali da ću nastaviti da igram fudbal. Još kada se ispostavilo da je prva operacija loše izvedena, gotovo svi su me otpisali, ali ja sam tada stisnuo zube i rekao sebi da neću odustati. Ni u jednom trenutku nisam razmišljao da se predam i isplatilo mi se.
Uskoro i u dresu Crne Gore
Razmišljate li o nastupu za reprezentaciju Crne Gore?
- Stalno sam u kontaktu sa ljudima iz Fudbalskog saveza Crne Gore. Oni jedva čekaju da se ja vratim, a moram priznati da sam i ja nestrpljiv da debitujem za nacionalni tim.
Upravo Kipar i Gruzija očekuju sigurne pobjede protiv nas.
Kipar je poslednjih godina jako napredovao, posebno se ističu njegovi klubovi, te računati na bodove protiv njih nije realno.
Evo jedno jednostavno pitanje :
Da li ćemo i dalje pričati o srednjoj nižoj klasi naše reprezentacije kada ne pobjedimo u Podgorici ni Kiprane ni Gruzijce a naravno u gostima izgubimo?
Nemojte me shvatiti pogrešno ali istinski smatram da je trio koji igra u napadu na svjetskom nivou ali ne mogu oni da odigraju toliko briljantno koliko ovi drugi mogu da uprskaju.
Možda zvuči pretjerano ali uz Vidića i Ivanovića iz Srbije Crna Gora bi bila glatko druga!
Ali snila baba što joj milo bilo...
Pozadi smo na nivou crnogorske lige i definitivno ništa više.
Ponavljam , kada bi se izmislila nova odbrana ili bar dva , tri nova kvalitetna igrača- sve bi bilo drugačije.
Pa ljudi, već smo zaboravili da je jedan naš odbrambeni igrač u drugom poluvremenu neometan od nikoga , vukao loptu rukom .
Niko, niko nije bi ni na nekoliko metara od njega a skrivio je penal koji na našu sreću sudija nije svirao.
E zamislite sada naše utakmice u gostima sa takvim kiksevima.
Pa sviraće nam penale kao u rukometu!
hhahahahhahaha e greote :D
repke gruzije i kipra [cak mislimda smo bolji i od nugarske i irske ali trweba jos koja godina uigravanja i jos kojeg boljeg igarca naci] su definitivno koje koljeno ispod naseg po kvaliteteu. Mogu te pobjediti ako ih cekas i ne napadas definitivno...te ekipe moras da napadas od prve minute i slomis ih i naravno mora se trcati kao juce...
Italiju mozemo iznenaditi ako se trci narocito na sredini terena zagusti vezni red i odbrana itd...ali najvise sanse su ako bi im zabili prvi gol onda bi najmanje nerijeseno izvukli...
Kad bi se Brnovic vratio u formu, nista nam vise ne bi trebalo. :)
Pa nije bas da nam nista vise ne bi trebalo, ali bili bi jaci za jedno 30%. :-)
Pitanje je oce li se Brnovic vratiti u formu, ako uspije to bi nam mnogo znacilo. Koliko on ima godina?
28... jos 5 godina karijere lagano, a cini mi se da kod njega bas postoji zelja da se vrati fudbalu u punoj snazi, a to je najvaznije.