Pretpostavljam ovu Shameless UK, 8 sezona? Od US ima samo par epizoda..
Printable View
Pretpostavljam ovu Shameless UK, 8 sezona? Od US ima samo par epizoda..
e, ja gledam samo US verziju. UK cu kad zavrsi prva sezona [ostalo josh jedna epizoda] US verzije.
uglavnom se, oni koji su gledali obje verzije, slazu da su obje podjednako dobre. americka je malo vise holivudizovana, svi su ljepsi isl, ali je svejedno odlicna serija. mislim da se neces zajebat either way...
Ok, hvala buddy... Imas li jos sto za predlozit? Vjerujem tvom ukusu.. :) Da nabrojim ukratko sto sam odgledao do kraja da mi se svidjelo: Dexter, Lost, Breaking Bad, Heroes, Battlestar Galactica, True Blood, Flash Forward, Wire, Desperate Housewives, Chuck, The Vampire Diaires :p , Californication, Justified, ...
Polovicno odgledano - Mentalist (par epizoda), Dr House (isto par epizoda), Sons of Anarchy (2 sezone), Nip/Tuck (2 sezone), Fringe (2 puta pocinjao, al mi nesto ne lezi iako je svi falite), Prison break :) (par epizoda), ...
Vjerovatno ima jos ponesto al se ne mogu sjetit :) Skinuo sam ovu Walking dead danas, sad cu da je uzhdim...
Ja ti samo mogu preporucit da odgledas Nip/Tuck do kraja. Meni se bas svidjela serija.
Jel gleda neko seriju The Event http://www.imdb.com/title/tt1582459/
vrijedi li pocinjat?
ajd sad i ti... :p Ja sad odgledao ep. 14, sasvim gledljiva serija...
Ja sam batalio nip/tuck zato sto je bilo gledljiva... treba mi vise od toga da ne bi radio shift del :)
the event je smece, cak mi ni poslednje sezone heroes-a nisu tako lose pale koliko zadnjih nekoliko ove serije, greota dje ona mala taylor cole glumi
a jes, ta "strasna" glumica, da pisemo peticiju da je prebace u Breaking Bad :mrgreen: Mada, ne bi bilo lose da ode malo u Californication :)
pa samo stavis tu epizodu na repeat ;) Mada, i nije joj neki dekolte :p
event je spektakularna trashina.
'hmm, these numbers are too long to be phone numbers. it must be some kind of code!'
... i tome slicno. no, za razliku od recimo V, koji je takodje potpuni trash, ovo je nakon par epizoda postalo dosadno.
makar je gluma za klasu iznad V... Sto se tice recenice:
'hmm, these numbers are too long to be phone numbers. it must be some kind of code!'
nesto slicno ces cuti 15 puta u svakoj epizodi CSI-ja (sva 3)
No, gledanost pada i za Event i za V, pa ce ove sezone vjerovatno biti i zadnje, da se ne raspravljamo. Citav taj zanr je otisao dodjavola (zajedno sa Fringe, za koji se isto prica da nece biti produzen, gledanost petkom je sve gora)
Zaboravih da dodam u ovaj spisak odgledanih boardwalk empire i rubicon... bas steta sto se rubicon nece nastavljati :(
Poceh danas da gledam Shameless UK... ok mi je.
P.S. Dajte neki predlog, po mogucnosti da nije komedija :)
Ne kazem da ne valja, samo kazem da je zanr otisao dodjavola, jer kad ukinu ove 3 serije, a i SG Universe, sta ostaje? O novoj BSG se jos nista pouzdano ne zna, nisam siguran ni je li pocelo snimanje pilota (cini mi se da jeste, ali kad je premijera?)
gleda li ko ovo: http://www.nbc.com/The_Office/ ?
prastaje ako je bilo...
Problem sa SFom je što sve više idu u pravcima LOST (gdje je SF sporedan) ili superhero podžanra (gdje je SF opravdanje). Ron Moore pokušava nešto novo sa "17th Precinct" - kombinuje SF, fantasy i krimi žanrove, pa ćemo vidjeti hoće li išta biti od svega. Pokušaj sa "Virtuality" se, nažalost, nije primio.
Za Virtuality mi nikako nije jasno da nije prosao, ali, that's me, Ameri imaju svoj "napredni ukus", pa ce se umjesto za takvo nesto, pare usmjeriti na CSI Hawaii ili NCIS Reno
Dobro, ja gledam Hawaii 5-0 i sviđa mi se, ima mjesta za takve stvari definitivno. "Virtuality" je imao odličnu ekipu i koncept, ali je došao u loše vrijeme: pri kraju perioda popularnosti virtuelne realnosti u fikciji, i u momentu kad su finansije bile problem za seriju s toliko mnogo efekata.
opet, nisam mislio na Hawaii 5-0, nego na (nepostojeci) CSI Hawaii ili, ko sto neko dade bolji primjer, CSI Saskatchewan :D
Za Virtuality, koliko sam ja citao, je ipak glavni problem bila losa gledanost i reakcije na pilot epizodu. No, makar je ta 1 emitovana, vecina pilota nikad ne ugleda svjetlost dana, afaik...
Znam, samo pomenuh, jer je poenta da procedurali mogu biti zabavni. FYI, gledanost CSI spinoffa je poprilično loša, dosadilo ljudima.
Nisu oni ni vjerovali u to. Slaba reklama, loš termin... kad nemaš mrežu iza sebe, nemaš nikakvu šansu. I jbg, većina gledališta globalno se slabo danas prima na te premise.