http://www.cdm.me/sport/fudbal/ozdoe...da-neku-izjavu
Zvijezde ruske raspale lige.
Printable View
http://www.cdm.me/sport/fudbal/ozdoe...da-neku-izjavu
Zvijezde ruske raspale lige.
Pa u pravu je covjek sto je to rekao.
Svi reprezentativci Rusije manje vise mogli bi da igraju u najacim ligama a sto ce kad dobre pare imaju u Rusiji.
Nesmotrena izjava maga.
Samo mi nadjite dje je to Brnović rekao
Ignorisem totalno sto Brnovic prica, ama ne pamtim kad sam procita neki text kad vidim njega u naslov, pocinuo sam sa zivcima od kada tako praktikujem. Osvrnuo sam se na izjavu ovoga lika, ja bas nisam cuo za nikoga od navedenih, iskreno, lise ovoga Denisova nedje prije.
Nisam nidje to pročitao da je rekao , a izgleda da su to ruski novinari izmislili.
Ali da se razumijemo, izjava je takva da me ne bu cudila i da je rekao. U njegovom stilu je, bez mozga upotrebljenog u njoj.
3-1 izgubili od hrvatske... Na poluvrijeme bilo 0-1 za nas
Je li Brna pomenuo da će na falit tehnika i iskustvo Drinčića?
Inače utakmicu sudi čistokrvni Njemac Dejzin Ajetkin. :lolblue: Što ćine Rusi mafijoze.
Veli Brnovski da nas bacuske ne mogu iznenadit, da ih je dobro skenirao...:dejection:
Ahahaahahahah lelek
Ljudi, sve ste u pravu što se Brne tiče i ne bih ga više živa branila, ali stvarno ne razumijem kako to sad volite a sad ne volite reprezentaciju?!
Reprezentacija nije ni Brna, ni Marušić, ni Volkov no je ona iznad svih njih! Fala ovima koji su prihvatili poziv, nijesu se sami zvali no ih je Brna zvao, no se vucite na stadion i bodrite tih desetak momaka kojima je taj dres i grb srce i duša i koji će sjutra da ginu za njega! Pomognite im da ga časno brane!!!
Dobro bi bilo kad bi ginuli za dres, no ih pola zabolje za reprezentaciju CG, eto mozda da se prodaju nedje pa se zato trude, al nije to to ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stefke ajde mi nabroj tu polovinu koje je tu samo da se proda pa se zato trude. Mogu shvatiti pljuvanje po Brnoviću, zasluzeno i podržavam ali po igračima nikako
Zvoncice ne znam imas li ti instagram (nemam ga ni ja) baci pogled na njihove slike. Njima je to manje bitno no nama. Dakle ako si procitala mirkovu izjavu danasnju sve ti je jasno. Sto ce mi to u zivotu. Karte su podijeljene za zapad jer ih evo u prodaju makar 200 na kupujem prodajem. Nema tu vise kulta nikakvog. Sve ce se morat nanaovo
Čuš da idem da podržavam igrače, a nema Grbića, Boljevića, Kajevića itd. koji pojedinima što će bit u startnih 11 sjutra veče mogu časove fudbala da drže...
Ne momce to znaci da ako je momak crnogorac i ima kvaliteta i igra u jakoj ligi i zeli svim srcem da igra za reprezentaciju a ne zovu ga vec zovu igrace iz susjednih drzava koji se gomilaju nepotrebno a ne vrijede ni po milion kako da navijam za njih i to rukovodstvo. Dakle igra volkov a balic pa i jovanovic su mi i dalje klasa za njega. Zove se marusic a ne da se sansa ni grbicu, boljevicu. Nema pepica koji igra u slab klub ali bundes ligi, kajevic je igrac o kojem sam gore pisao. Znam da je kecojevic bio nesrecan ali simic druga turska liga. Zvanje kasalica i beca koji ne pinju. Pa zovi makar mugosu pa nek sve crkne.... mnogo je
Sto bi Brna rekao : Mozda sam lud , ali ja mislim da cemo ovu Rusiju nakantati.
Ne znam, znam da Rusi pojma nemaju pa mi to daje neku nadu. ALi onda se sjetim kolko mi veze nemamo pa dodje na isto.
Tako smo i Austriji prijetili pa nas oducise od fudbala. E Rusi nece ali vazda se mozemo mi usrat u sami sebe
Ada mi smo ti idealna reprezentacija da na nama svi poprave formu tako smo prosle kvalifikacije Ukrajinu vratili u zivot ne bi me cudilo da i Rusima ucinimo isto mada stvarno bih volio da me nasi demantuju, neka se brate potrude pa kako god zavrsi samo da ne bude kurcobolje u igri.
Evo sretoh jednog druga u grad, rece da ne bi tu utakmicu ziv propustio... navijace za Rusiju naravno, prosrpski orjentisan brat. Mozda i ja podjem da navijam za Rusiju, ipak je to nebeska nacija... :)
Mali je crnogorskog porijekla... U 20 utakmice dao 18 golova za hoffenheim, već igra za njemačku reprezentaciju
http://www.transfermarkt.de/meris-sk...spieler/284047
Dako se malo pogorsa pa ispane iz konkurencije za seniore Njemacke pa se mozda ponudi savezu, pa ga mozda tad poslije detaljne analize ("ima li tu sto za nas") zvat da igra za reprezentaciju.