0-1 :) uz ofsajd
Printable View
0-1 :) uz ofsajd
Uh dje suuuuuuuuuu mi saaaaaaad pare na 365 da se pokrijeeeeeeeeeeeeeeeem
NECE DOC DVOJKA EO GLEDAJTE.
Znaci ovako da sumiramo nedelju :
U ponedeljak herez 0-2 za 320e
U utorak san antonio na manje za 220e
U srijedu 4 tima za 700e
U cetvrtak kaljari daje gol za 140e,pa onda atletiko za 200e
U petak nisam igrao
U subotu Newcatle za 400e
Danas siroki na manje poena za 400e pa sad valensia za 220
Sto dovodi od sume od 1500 EURA u ovoj nedelji dje me samo jedan tim baca . :(
Pa vas ja pitam,je li to maler ili ne ?
Jedina nada mi ostaju vradzbine,mada ne vjerujem ni da ce mi to pomoci,jer su se neke izvanzemaljske sile okomile na mene :)
dobro rekoh drugu danas, veli za jednog "on kaze da sam ja doktor" a ja mu na to odgovaram: "nema u ovoj igri doktora, ima samo pacijenata" :D
my name is, da se meni to desilo, ne bih ga zaigravao za jedno mjesec dana:)
MadogKo, od kad nisi dobio? cc :D
Nisam ni ja nista dobio evo vec 7 dana...Maler jbg..Ili je to mozda jer nisam ni igrao nista prosle sedmice ? :D :p
Danas los dan Lacio i Palermo me izglibase..Napoli poklon kola bio,steta...
penal za levante :D
aj neka su srecni ti dobici pa da probijemo taj mrzni maler svi redom...
127 ekasa sa 2
Vjerovacete mi toliko da ne slikam sad :)
Izvinjenje Kidaunu ako je odigrao 1X, vjerovao sam u to.
nece milan za 78 eura
Dubl za danas:
India Australia 4+ 2.20
Atalanta Grosseto 1 1.45
Pa da vidimo.
Australia 4+ na bet365 1.57, u Olimp 2.20
Singl godine za sad :D
u 2 i 15 pocinje
EDIT: 100 eura na manje od 3 i po na 365 2.25 kvota i 100 u olimp na 4+ na 2.20. Bez muke, ko ima para.
4-0 u 65. minut
Hvala Olimpu i Vladi Crne Gore :D
Mislim da bi se Buducnost mogla probat protiv Zvezde. Beogradjani su potpuno neozbiljan tim. Kvote su postavljene ovako samo zbog umora nasih, ali mislim da i uz par rotacija mogu doc do pobjede. Bet365 daje 2.00 na Buducnost, ne znam kakvo je stanje u lokalne kladionice.
rutinski 4+... sta mislis juzna koreja - bahrein? moze li 1-1? 1 & 3+? dupla pobjeda? koreja daje gol u oba polovremena?
Nesto ne volim igrat protiv tih bogatuna dolje. Kvota na Koreju nije nesto, bas nemam predstave nikakve.
Eo ti neke informacije oko tog meca:
Bahrain will face this match with many injury concerns as one of their national column, Salmeen (114 atts with his national team) is definetively out and others three importants players, Hussain Salman , Abdulla Al Marzooqi e Salman Isa, have all injury problems and they are listed as doubtful for this match.
I sto je jos interesantnije:
The referee for Korea and Bahrain match is Abdullah Al Hilali from Oman.
Al Hilali will be assisted by Bakhadyr Kochkarov of Kyrgyzstan and Oman’s Hamad Al Mayahi.
Preuzeto sa bettingadvice foruma.
Ako bih morao igrat, igrao bi Koreju 1, Atalantu 1 i Buducnost 2. Ali cisto rekreativno. :)
thanx za info. atalantu vec sparih sa ozijima i jos ponecim, ne znam zasto sam iskulirao koreju na tom tiketu. vidjecu.
cremonese 1-x probajte na sitni ulog,vidjecemo kakav je izvor :)
evo cremonese vodi 1-0, dje te ne poslusah :(
crmonese 1:1,nek ide sve u k.Prastajt :) Ionako ne postoje dojave,postojimo mi sto se nadamo da je svaka sledeca ona prava!
svaka cast! :) daj za sjutra ako bude nesto...