cuj "konobarica", kakva diskriminacija zenske forumske populacije. Goraneeeee?
Printable View
cuj "konobarica", kakva diskriminacija zenske forumske populacije. Goraneeeee?
jeste li ovo updateovali forum softver ?
Brate mili, ovo je sad sve smotano i naopako.
ocete li mi rej sto se po*raste ovako u onaj pregledni What's New?
Ni Maček uz pomoc Cvetka genija ne bi mogao da se snadje na ovu novotariju.
"No Comment Made".....kad dobijesh reputaciju bez teksta....strashno me nervira
kliknete whats new, pa ispod u podmenuju new posts i isto vam dodje :)
Samo da pitam, jel se sa 10 infraction poena dobija ban?
utulite mi opciju đe vidim ko je kome po zidu pisao...
imam nalog na facebook-u, pa mi ovaj ne treba...
Da, je l' moze to sa wall-om nekako da se makne? Bas mi je bzv.*
Pa ne morate da gledate....za ime bozje kliknes na whats new i new posts i eto...
Je li realno da je ovako katastrofalan "what's new"???? :lol:
Nego, ja sam htio nesto drugo. Vidim da ste ubacili i tabelu "Latest Reputation Given", pa me zanima koja je svrha toga, jer kad kliknem da vidim post kojem sam dao +rep, uvijek mi izbaca prvi post tog topica.. pointless gospodo.
Sto vam je to Voc nju? xD
What's New? polje tacno 4cm ispod ove sisace nase :D
Nije mi bas jasno sto je new posts problem...bas se lijepo vidi i prvi je
Attachment 89948
Gorane moze li se ikako dugme (tab) Forum staviti kao i uvijek prvo, pa neka ide poslije i what's new i sto god vas volja, ionako ne koristim nista od toga :)
Ja se ne mogu ulogovat na naslovnu stranu jer mi dugme FB prekriva polje za user name, nego moram ovako na kvarno an neki od postova :)
Znam ali to je tebi do browsera i podesavanja browsera. Forum dugme ne mogu pomjerati......mada...mogu probati
Upalila fora....promijenio sam....sad nemojte da mi se javi 100 kojima ne odgovara ovo
Re install
Gorane, i dalje ne filteruje na activity stream, izbaca mi sve oglase, i ako sam ih odavno izbacio da mi se ne pojavljuju u new posts.
a gorane oce li se pogledat sto oko ovoga?
Evo sad vidjeh da sam dao reputaciju za jedan vic i htio bih ga ponovo procitat ali.. vraca me na prvi post topica "Naj. vicevi.."Quote:
Nego, ja sam htio nesto drugo. Vidim da ste ubacili i tabelu "Latest Reputation Given", pa me zanima koja je svrha toga, jer kad kliknem da vidim post kojem sam dao +rep, uvijek mi izbaca prvi post tog topica.. pointless gospodo.
??