da, svako malo upada u pricu Premijera... ili pijan ili neki blizak rodjak g. Stijepovica ;)...
p.s. zasto prenos ovog govora traje x puta duze od izjava predstavnika drugih partija i koalicija? jel ovo uobicajeno ovako?
Hvala Lepo
Printable View
Oce li pustit Miga da progovori po koju. Evo ga stoji po strani, niko ne bi posumljao da je No.1 Podgoricanin
Kako su našli neku megafonku i dali joj 20 eura.
viktorija badža :lol::lol::lol:
Tuzi i Zeta rules :-)
Pluzine buuuuuuaaaaa
Slušajte ovo rikanje iz publike. Majkoooo svetaa
Ahhahaahahha plaČem
oni uopste ne slusaju sta on govori...
Hvala Lepo
Izasmijah se na ovu konfereciju DPS-a,evo im i ja aplaudiram iz kuce,kakvi moroni,kuku....a Sveto i njegov stajling sa majicom oko vrata i aplaudiranje,to je tek komedija
A vidji ljude,majko mila "Miloo" "Milo mi te volimo"...ee,zemljo otvori se
Neko vrijeme ne pratim politiku, ovih se dana radi Migaša angažovah, ali ako SDP odradi ovo i DPS fino dobije svuda đe se lomi oko toga kod koga će Ranjo...onda ne vidim smisao da se prati ovo ****** uopšte ikada više.
Što bi Hladno Pivo reklo:
"Što se politike tiče, nje se javno odričem
Jer sam previše sretan da bih pišao uz vjetar"
Vidjeste li onoga što pozdravlja Mila sa dva prsta !!! Otpale mu ruke da bog da
Sent from my Lenovo P780 using Tapatalk
Nema miga u kadar, ako ce bit i sekretar ubij me. Oce li mu rijec dat lukavcu;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da vidimo oce li oplest po SDP-u, cisto sumnjam
Evo Sveto uci Miga sto da rece
evo je mlada hahhhaha
ovaj pr nizi od g. Rocena..
a sad top lista nadrealista podgorice..:D
Hvala Lepo
Makar sa par recenica :-)
"svi koji ste oĐe" Migaš
U PSŽ smo dobili 100% glasova!
Drustvo samo da vam se javim direktno iz naseg staba :) ubjedljivi rezultati tj poboljsani u svim opstinama i u skoro svakoj se ocekuje formiranje vlasti ! :)
kao sto sam i rekao, u PG ce biti apsolutna vlast ili ce faliti 1 mandat, taj jedan ce se traziti u SDP-u kao sto sam i najavio koji je posrnuo, kako sam opet ja najavio i pao sa 5 odbornika na 2 mizerna odbornika :) Svakako da ce se taj 1 odbornik naci ;) Stijepovic gradonacelnik ! sve u svemu na ukupnu sliku ovih izbora poruka prema vama je>
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...65814461_n.jpg
Kako ga Milas gleda priceless
A, evo i majstora koji se raduje Migašu kao predstavniku njega i njegovih sugrađana sledeće 4 godine.
Mene se bas povrace ovo kad gledam.Prije godinu slucajno prisustvovah skupu neke politicke partije u Svajcarskoj.Uglavnom vidio sam masu yastava i ajde reko da se primaknem da vidim sto je i provaljujem politicki skup.Ljudi bjehu bas nekako tihi i ja se zacudih bjese mi nenormalno.Kad ono mi smo nenormalni i divlji i burlicemo ka prasad na ove skupove.