Bogme sam ja jednog sa x5 prije neku noc samara 10 minuta...kranuo u rod....pa malo zajebava sa nacinom voznje....
treba li da ocekujem F16???
Printable View
Bogme sam ja jednog sa x5 prije neku noc samara 10 minuta...kranuo u rod....pa malo zajebava sa nacinom voznje....
treba li da ocekujem F16???
istina ziva...takav iskompleksirani tip se nije gledao jos.....pa misli daje cudo sto vozi onaj motorcic i ima znacku...dok ga neko dobro ne isklepa...
meni je najsmjesniji kad krene da prati specijalce kad krenu u racije, pa trckara za njima ili ih predvodi na motorcic...budala...
inace ja sam nedje ljetos isao na zabljak...i od niksica me toliko izpizdio sa svojim motorom(nije bio policajski) da sam u par situacija dosao bio do toga da ga gurnem sa puta, a nekoliko puta ga i zamalo nisam udario od pozadi...ja ga stignem on vozi 5km/h..ja da ga preteknem on gas ja gas...i jedan pored drugoga do krivine...onda se ja vratim on stane u sred krivine...a da ne pominjem sto je radio ostalima...pretice u sred krivine, i ne ice se sa puta, a svi iz suprotnog pravca koce i lome se da ga ne ubiju...i onda ga na zabljak zaustavi kontrola i tu se izljube i ispricaju...
a samo cekam da me zaustavi....imam da se ispricamo lijepo...
Kralj me ne nedje prije 4-5 godina zaustavio (tad nije bilo motorcica) i krenuo da izmishlja kako sam prosa kroz crveno i telefon i pojas (ustvari stvarno sam pricao na telefon i nisam ga sklonio kad me je zaustavio, nego zavrshio razgovor i otvorio prozor) i on meni kao kroz crveno, ovo-ono...oduzimanje vozila tezak prekrshaj...ja ga gledam i govorim, "druze, kakvo crveno''...a krelac mi govori, ja sam za tebe VI i tako mi se obracajte.....:D
Ja prskoh od smijeha i izadjoh iz kola, kad lik ubrzanim korakom preko ulice i vice na motorolu..."Patrola za privodjenje, patrola za privodjenje, potrebno mi je pojacanje...."
Znaci sprdnja, pola sata smo ostali tu, njegov kolega, i ja, posto je on presha ulicu i molio da mu dodje pojacanje....cak i njegov kolega stariji neki prokomentarisa...ono nesto kao...nije on bash najzdraviji... naravno, doshla patrola, i nisu me priveli a ni auto.... nisu mi cak ni prijavu napisali... i to nisam zvao nikoga da intervenishe(nemam mupovaca u prijatelje), nego su i kolege poludjele mislili neka frka....i svi ga iskulirali... znali su i tad sa kim imaju posla...
Inace je lik zavrshio sve vishe skole i zajebancije sto se moglo zavrshit, al takav retardiran cak ni u MUP ne moze da napreduje....
Jel to onaj što je harmonikaš u slobodno vrijeme? :D
on je valjda najmladji komandir ikad... pih :D
Dobio sam kaznu od 20 e za pogresno parkiranje i prosao rok od 10 dana da uplatim,i sto da cinim sad?Ipak mi se ne placa 100 e kazne(zbog troskova),jer je prva kazna u pitanju pa pojma nemam kako to ide..
mene je pustio jednom kad nisam propustio pjesaka koji je bio na 50 metara od mene i razmisljao da li da predje ulicu (ili je mozda tu nekoga cekao :) )
i veli "mi se znamo odnekle" ja rekoh "moguce",aj dobro kaze oprastam ti ali nemoj vise to da radis,da se ne prave problemi,ja rekoh dobro,samo me nemoj ti vise zaustavljat i nece se pravit problemi
a moga druga je zaustavljao nekoliko puta...dok jednom prilikom ga njegov kolega prad ovim mojim drugom nije izmrskao...jer je ovaj napao ovoga da je auto ukradeno...a auto na ime njegovoga oca...i tu pocela prepirka, dosao kolega i pocerao ga kao zadnju budalu, a ovome se drugu mome izvinio i kraj...
ma debil teski...dovoljno je bilo sto smo ga gledali na onu emisiju ja sam najjaci :D
Anybody? :)
niko....svi placamo kazne na vrijeme pa ne znamo posljedice koje se desavaju koliko neko zakasni ;)
Moracu do MUPa da vidim onda sjutra :)
ode vozacka **** ga :D
bijeli mali policijski mercedes mi se samo zabio u branik i poceo da se dere da zaustavim vozilo.
fini neki mladici, rekli veselim glasom da podjem za 60 dana u CB za vozacku. okej reko, baj baj :)
sto si to uradiO?
a da, zaboravih da napisem - prekoracenje brzine.
isao 88 dje je 50, bulevar ka zlatici.
al mi nije jasno dje me slikase, jer svaki dan po dva-tri put prolazim tuda i znam dje mogu bit.
ovoga nisam ni vidio nidje uz put, samo se najednom zalijepio iza mene, mangup :)
nisu te ni slikali, nego su sto se kaze policijskim žargonom neposrednom kontrolom utvrdili da si prekoracio. trebao si da im trazis onaj izvjestaj sa radara.
Mene su jednom u Donju Goricu zaustavili, oni su bili ispred i ja sam ih pretekao, i oni rotaciju i zamnom, reko sto je problem, veli mi idemo 50km a ti nas pretices, reko vazi vidjecemo se na sud, kaze daj dokumenta, rekoh- ne dam nego me slobodno hapsi, idem da pričam sa komandirom, i nisu znali što će, i mislili su da sam pjan i onda mi dali da duvam, dreger pokazao 0,00 i Ćao.
jesu, dali mi onaj papir od radara, pise lijepo vrijeme i brzina. nema sto, al me iznerviralo to sto ih ja nidje nisam vidio uz put, vjerovatno su bili nedje na parking kampa onamo dje je specijalna.
jel moguce da me slika od pozadi radarom, tj kad sam vec prosao pored njih? jer da me slika od sprijeda valjda bi izasa na ulicu da me zaustavi. hah dodjavola :)
Vjerovatno te uvatio sprijeda, nego su bili u auto pa im lakše da te tako zaustave, nego da izliječe da se slomi sav... :D
moguce, zasto da ne...pa i pasat moze da te snimi sa koje oces strane :)
a mora da su poceli taktiku kao i pasat, pa se sakriju iza necega, i snimaju od pozadi auta koja prodju...i samo krecu za onima sto im mogu vozacku uzet...a ti si taman prekoracio koliko treba..
meni je pasat jednom zbog 3km/h uzeo vozacku...
Snake, ovi sa B klasom?
onamo je kriminal uzet nekome dozvolu ko ide 80 nego aj, bitno je da kroz njegosevu mos cijeli dan vozit 80 (ako ne ubijes nekoga usput) i nece te tac
meni su drugu prije par dana uzeli sa 82kmh na taj bulevar .................................................. ......Bio je jos sa firminim autom ...
i sad uporedi ogranicenje 50kmh i oduzimanje na 80 na bulevar zlaticki dje moze avion da sleti u npr isto ogranicenje je u tolose dje svaka kuca ima izlaz na ulicu stalno neko prelazi,naseljeno mjesto,skola,djeca prodavnice....
put zlatice moze 100 glat a ovamo 40 je previse....
e da je samo to problem...no pogledaj i ove "magistrale" nase....u sred krivine isprekidana...an praa puna..pa isprekidana 40m...da mozes pjesaka pretec jedino..pa kad nagazi punu onda sto si preticao..evo ti kazna...itd itd...ovih primjera je bezbroj...ne znam kako se neko malo vise ne pozabavi ovim pitanjima...
kako onda pare da se uzimaju??
danas a klasa cijeli dan bila kod sat kule pisali kazne za pojas itd...
upravo tako.
mada citava politika kaznjavanje i sistem policije se zasniva na tome da se prave prekrsaji. zamisli jedno jutro ni jednog jedinog prekrsaja, svi postuju pravila, niko kolima na posao ne ide,svi bicikla ili pjeske, a svaka registracija minimalna. od cega bi policija tacnije drzava zivjela...
drugo,za pojas ti pisu novcanu kaznu.i sad ti imas milione i bas te briga. oni bi ti je pisali svako jutro narednih 10godina a ne bi se sjetili jedan dan da ti kazu necemo te kaznit samo ga stavi.
ne no bas bijela boja da bjelja bit ne moze.
A to ti je republicka onda.
Crnu B klasu vozi jedan crni visoki smrad.
meni se prosle nedjelje požalilo više ljudi sa sjevera, kako im je stigla republička i da ih o jadu zabaviše. od svjetala, pojaseva, opreme, sve živo provjeravaju, a prekršaje pogotovo ne praštaju.
malo se trenira strogoća.
Posli su kod tih parasa gore.
Avetinje avetne.
Jes jes prosetaju se put sjevera, odu do MUP_a, nabache tablice od nekog oduzetog auta, i cao.
nađoh sad ispod brisača čestitku za parkiranje.. 20e, sve sa uplatnicom ispunjenom, zapakovano u providnoj foliji.. :)
mora li to nosit đe, kad je uplatim? e pa sprdnje..
ili da se pravim kao da ništa nijesam našao, neko je mogao to slučajno da ponese, vjetar da oduva.. :)
Plati u postu, ne moras nosit uplatnicu nidje. Gledaj vedriju stranu toga, na tom parkingu ces posle imat CITAV dan placen parking hahaaha