Pa nisam jos vidio nijedan 3GS kod nas da je 16 GB :)
Printable View
Pa nisam jos vidio nijedan 3GS kod nas da je 16 GB :)
Stoo moze bit jutros nesto nece da mi pusta video sa youtuba pise kao this video could be not played tako nesto… plsss help
Potrebna pomoc :)
Ranije sam pitao za rodjaka za savjet u vezi kupovine iphonea.
Kupili smo ga u t-shopu..
Updateovan, poslednji firmware i sve, ali problem je sto ne radi bluetooth.
E sad, kako nemam kad da istrazim niti procitam uputstvo, bojim se da bluetooth file transfer i nije podrzan na iphone-u, vec samo sluzi na bluetooth headsetove itd...
Sto cinjeti? Moze li to da proradi?
edit: evo valjda ima neki free app u apple store za bluetooth file transfer... nemam kad da probam a savjet prijeko potreban.
Radi ti bluetooth, ali problem je sto ne mozes direktno razmjenjivati podatke preko njega sa ostalim mobilnim telefonima (koji nisu Apple). Za razmjenu izmedju ostalih iPhone-a, imas razne besplatne aplikacije.
To je jedna od mana, e sad na ovim JailBreak-ovanim telefonima ima neka aplikacija, cini mi se iBluetooth, koje to omogucava, samo ne znam postoji li legalna varijanta, mislim da ne. U sustini, greota je krekovati legalni telefon, samo zbog bluetooth-a. :)
A dobro, takva je politika Apple-a. Njihovi uredjaji se mogu poveat na hiljadu raznih nacina sa masu funkcionalnosti, ali prema ostalim proizvodjacima su pomalo zatvoreni. Al dobro, mozda se malo poboljsaju stvari sa izlaskom OS 4 (novog OS-a).
niko nema odg na moje pitanje ???? :////
Pa mozda odredjeni video snimci nisu predvidjeni za rezoluciju iPhone-a, pa ne mogu da se puste. Ako ti neki drugi snimci na YouTube rade, onda je to to...
ne ne gledao sam po forumima ali ima neki problem jer sam na 3.1.2
isntalirao sam pushfix ali ne resava problem... inace video koji sam prije gledao sada ne moze
Pa ne znam, ja imam originalni iPhone, bez tih crack-ova, i na 3.1.2 mi je normalno pustao YouTube klipove...
cek sada orginal :D :D ovo je cutom 3.1.2...nebitno ako ko sazna da mi rijesi ovo bio bih mu zahvalan... :)
pa spoji ga na iTunes, i tamo imas opciju da vratis neku raniju instalaciju... Naravno, ovo radi samo ako ti je legalno otkljucan (sim free) telefon.
U najavi novi OS 4.0, mada jos nije zvanicno potvrdjeno. Dogadjaj najavljen za 8. april, tako da cemo vidjet za 3 dana. Najavljen je multitasking, a kolko pratim, novi JB se cuva upravo za ovu verziju operativnog sistema. Znaci, bice veselo ako je ovo tacno.
http://www.engadget.com/2010/04/05/a...ent-april-8th/
koliko sam po'vatao na iserbia-forumu, postoji jailbrake za 3.1.3. 5.12.01. - ali ja ga niđe ne nađoh ... može li neko pomoći ...
pa koliko se ja razumijem, stavi dvije različite sim kartice i ako ti obje rade imaš sim free telefon :)
P.S.Jednu po jednu - ne dvije odjednom :D
Ovako... Ima jos jedna fora... Pretpostavljam da ti je iPhone 3G, i ako je porijeklom iz Italije (tj tamo je kupljen, a ovdje preprodat - kao sto je vecina na CG trzistu) onda provjeri svoj model number (Settings - General - About) i ako ti je jedan od ovih onda je fabricki otkljucan:
MB489T/A
MB496T/A
MB500T/A
Aha, dakle ovaj tvoj model iPhone-a (MB496FD) ti je ili iz Austrije, ili Lihtenstajna ili Svajcarske. E sad taj model izgleda nije fabricki otkljucan, jer operateri tih zemalja prodaju samo telefone preko ugovora, ali imaju opciju otkljucavanja. Dakle, zavisi kako ga je prvi kupac kupio, da li ga je kupio jeftino (zakljucanog) preko ugovora pa ga krekovao, ili su mu ga oni legalno otkljucali. Zato sa italijanskim ne treba da brines, jer nijedna njihova mreza ne zakljucava telefone za sebe.
Probaj ipak da maknes te crackove, pa da probas ono da stavis razlicite kartice... Ugavnom budi oprezan... Dok ne budes 100% siguran nemoj da ga updatujes preko iTunes-a, a i kontaktiraj covjeka od koga si ga kupio da vidis zna li on jel legalno ili nelegalno otkljucan...
Ajde ljudi napišite koje aplikacije koristite, kako bi se mi ''novajlije'' malo priučili :) :) :)
Konačno pobjegoh iz zatvora pa sad ne znam đe ću prije :D
ma gledao sam one sajtove i sve. 90% su igrice. ali hoću da ljudi ovdje preporuče šta koriste
oće li reć' neko nešto ođe ? koje aplikacije koristite ?
ili je to tabu tema ?
psss ja imam photoshop neki.... onda masu nekih stvari ee vidi fino imas krekovane apps na torent pa skines i vidis i probas tako ti je najbolje... ;)
Ljudi, posljednjih dana ne radi mi youtube preko wirelessa, preko 3G radi. Sto mu je ?
E ne znam, ne radi vec nekoliko dana...
Da nije do starog OS i Safarija? Jel ima neko na 3.1.3.
A mozda neko da proba na mtelov wireless?
mtelov vajreles? mtel ima valjda wimax a aJfon ne radi sa wimaxom...
to se meni često dešava da youtube neće da otvori na neki wifi, npr na poslu trika nema treba mu minuti i minuti, doma od prve itd...
evo ni ja ne mogu klipove gledat. 3.1.3 je u pitanju.
Pa mislim stvarno... Wi-Fi (IEEE 802.11 standard) je bezicna mreza kratkog dometa koja radi na frekvenciji od 2.4 GHz... I dakle nema nikakve veze sa internetom, tj konekcijom na internet... Ona samo omogucava da uredjaji (kompjuteri, telefoni, ...) koji imaju Wi-Fi podrsku izlaze na internet... A sam izlaz na internet moze biti i ADSL, i DSL, i WiMax, itd... WiMax je 802.16 standard, sirokopojasni bezicni internet, alternetiva xDSL (kablovskih) tehnologija.... WiMax se utakne u Wi-Fi access point ili ruter, i eto ti magije - Wi-Fi (ili wireless) na M:tel... Wau :)
:D :D :D
Eo' izadje ovaj 4.0 OS vidim u novoj verziji da su donijeli svasta nesto i zakrpili neke sitne bagice... ee da moci ce samo 3g i 3gs modeli da koriste ovaj OS...
Koliko sam upucen imace na kameri 4-5x zoom kao i fokus...
P.S cekamo do lejta... :( :(
Moze 4.0 beta i sad da se skine ali nema jailbreaka niti unlocka + ima bagova pa nije preporucljivo instalirati ga ali eto, ko voli moze...
Multitasking samo na 3GS :)