Sto ti ne radi ?
Printable View
nista mi ne hvali,imam sve tri tacke na ekranu,nekadpo imam i sliku ali ne i ''menu'' a sto se tice adsl stara prica !
Vidis o tome nijesam razmisljala, ali nema ni RTS 2. Sa B92 je generalno bio problem sa tonom, tako da ne znam ima li to neke veze sa tim. Dok je Nacionalen Geografije bas me briga za B92. I nema mnogo veze sa temom, ali sam gledala uprao na NG emisiju o gradnji najveceg viseceg mosta na svijetu. E ovi Japnci su chudo!
P.S. Prvi put za sedam dana mi je pukao ADSL. Ovom prilikom bi da pohvalim momka koji se zove Arslan. Izuzetno ljubazan i po treci put mi pomaze da rijesim problem ;)
posto imam extra tv,prije neki dan ne htjede da mi radi neki program,pise NEMA SIGNALA i jos tako neka chuda..a jos vece iznenadjenje kad sam vidjeo sta pise donjem desnom uglu:TOTAL TV :mrgreen:
Aoo pa sto se cudite sto pise total, pa svi uzimaju od njih kanale no okle ce !
Uz "malu" razliku da BBM ima ugovor sa Totalom oko kanala koje preuzima od njih, pa samim tim i podršku od njih, a ostali to rade potpuno nelegalno kao da su obična fizička lica.
na kolko se potpisuje ugovor sa ExtraTV zna li neko?
Ne znam kako mene pronadje da mi ovo objasnjavas.
Moj zahtjev sa odnosio na EXTRA TV i problemom kad se izabere mod 16:9,720p, i 1080i.Zasto ne radi onako kako treba kad se izabere neka od ovih stavki.Da li se i ostalima desi kad se izabere mod npr 720p,izaberemi WIDE na TV-u, potvrdite da ostajete u tom modu, i kad ponovo zelite da se vratite u 4:3 mod, podmeni tipa `nastavi dalje / sacuvaj promjene) SE NE VIDI, vec samo djelic menija, pa napamet se vrcemo nazad...
Znaci, nit je slika, niti meni kako treba u tom slucaju (720p/1080i + Wide na TV-u)
Koliko se maksimalno televizora moze ubaciti na jedan broj, i mora li za svaki televizor da se placa preplata od 10€???
Da li je, i ako nije kada ce, Extra tv da krene na primorje??
Ono sto ja znam je jedan broj, jedan Extra receiver. Krenulo je na primorje, evo ja sam u Novi
moz eli ko uhavatiti vezu da dodju da mi vise ``instaliraju`` to posto kod nas to ide prvo an poznanstva... ako ne dodju do nove godine narucujem total
zasto cekati novu?:mrgreen:
Od jutros ne mogu da gledam snimljene emisije. Sve su i dalje na spisku, ali se umjesto sadržaja prikazuje samo crni ekran. Probao sam reset, ali nije pomoglo. Nakon toga sam snimio nekoliko emisija i njih mogu normalno da gledam.
ja mislim da oni prvo idu kod ovih sto im je parica u najboljem stanju .....mene su zvali prije 20 dana , provjerili paricu , rekli da nije bash najbolja 70 posto , takodje rekli dolaze za koji dan .....i curac , nema ih , zato oni sve zovu , provjere jesi idealan , ako jesi eto ih odma , ako nisi , nisi prioritetan
juce mi dodjoshe owa momcad postavishe redsiver poklonishe mi daljinski ja njima 100eur. Umjesto SCART-a sam stavio HD cabal i sliqa je po mom mishljenju vishe nego odlicna. Samom ponudom sam zadovoljan mada ocekujem da pushte par sportskih kanala koji nisu u funkciji ali nije frka. EXTRA za sad :)
Ada Sale je htio meni oči ođe da iskopa kad sam mu skrenuo pažnju pažnju da ne obmanjuje narod po forumu prije nego je počeo Extra TV zvanično, sa pričom kako je na IPTV najbolja slika a na Total najgora i rekao mu da ne može slika bolja bit od source-a/izvora, a on onda tvrdio kako ja "po obicaju, nisam u pravu" i kako T-com "kanale dobija direktno od "proizvodjaca"".
eto,i chisto da ne lazem ovuda,imam i screenshotove da ovo potvrdim :mrgreen:
jutros me zovu ne gradjuju extra-tv u vranice.e neka ne ugradjuju,zabolje me, uzecu neku drugu.ko zna zasto je to dobro. :)
kakve su nevjerne Tome. ja sam se juče "svojeručno" uvjerio u to tokom trajnja meča Inter-Milan jer sam bio prisutan u kući đe je instaliran Extra TV i provjerio prebacivanjem kanala sa IN na Avala TV i vidio "tradicionalnu" Total TV poruku tokom prenosa mečeva italijanske i španske lige
Srpski kanali idu preko SBB-a ostalo naravno ne. Napr HBO adria je hrvatski jer srpski nema HBO digital...
e ovako...extra TV idi u PIZDU MATERINU NEcU VISE DA TE CEKAM!!!BBM welcome to my house! ;)
kultura,ovo ono :mrgreen:
vidim da se mnogi zale..pocelo je pocelo ahhahahahaah