E ja uzeh Sencor električni roštilj u Okov. Isti je kao Delimano. Ali bukvalno. Kum ima taj Dwlimnov i ima problem sa onim utikačem koji ide u roštilj. Evo imam i ja problem posle nekoliko korišćenja. Ako ti što znači to što je proizvođač Sencor.
Inače sam po @goozica preporuci uzeo Temaso roštilj. Duplo skuplji od ovog Sencor. Kad su ga isporučili primijetio sam neka kao sitna ispupčenja na ploči. Reklamirao. Oni prihvatili i dogovorili da mi donesu drugi. Da bi me sjutra dan pozvao serviser i kaže mi možda najbolje da mi vama vratimo novac. Ludaci. Dobro rekoh, vratite ako vam je merak. Nevjerovatno. Sve nam je isto u ovu državu.
Nego kad sam se već raspisao. @montenegrina ti si mi za ove uređaje zakon. [emoji4]Imamo neki frižider/zamrzivač Beko. E sad bi da uzmemo neki samo frižider. Zbog prostora. Valjalo bi da ima i dispanzer. Vidim Beko ima npr. ovaj
http://www.eurotehnikamn.me/bijela-t...sse-415m-23-dw
Ima li ko iskustva? I montenegrina može predlog za neki drugi. Gledao sam i one side by side ali realno previše koštaju. 1000+ eura. Ne znam.
Sent from my KB2003 using Tapatalk