Tuzna Buducnost... ovdje moraju korjenite promjene da se cine, definitivno.
Printable View
Tuzna Buducnost... ovdje moraju korjenite promjene da se cine, definitivno.
Rudaru svaka cast na pobjedi....Meni nije jasno sto je toliki problem sto oni momci toliko lose igraju,fino krenuse,al mali kopitovic se toliko prepao da je ono smijesno,da onako kiksa,vjerovatno je veliki pritisak bio na njega,sto se tice golova nista strasno jer ja racunam da je nama prazan go tako da sve sto je u okviru gola ja racunam da je go,Boskovic i Vukcevic sa onom igrom po strani ne mogu igrat u omladince,kamberovic sramota fudbalska,jedino sto je taj Pekovic igrao prelagano,ne oznoji se covjek pa kolko god on bio smijesan...
Na kraj utakmice skinuli dresove i dali ih navijacima.
e pa na sto je Buducnost spala... jedini klub sa pravim navijacima, i stadionom... i oni momci nemaju nikakav motiv. ne znam... tuga. valjda ce bolje igrat, pozrtvovanije i borbenije kad zavrse u mogren ili tako nedje. tuga od kluba, ekipe. a tuga i od citave lige...
Generalno gledano, liga je sprdnja sama po sebi. Ni jedan klub ne zaslužuje status prvoligaša, počev od organizacije u klubu, kvaliteta igračkog kadra, terena na kojima se igraju mečevi... Finansije su najveći problem, počev od pomenutog Rudara, pa svi ostali... Mada, po meni je u CG fudbalu Dejo problem Nr.1!
ti se bas i ne razumijea u fudbal. gledah danas sutjesku i odusevili su me stoje sjajno na terenu. svaki igrac zna dje treba da stoje, prostor potpuno pokrivaju. kad neka ekipa za 98 min sutne vam jednom u gol i to u 97. onda moras biti zadovoljan, a ne veze nemaju:confused:
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
Kakva ironija...to mi je najači trip kad se posle loše igre ispovijedaju navijačima...No dobro..
Uprava Budućnosti je jedna velika 0.N U L A...Kakvi su to plaćenici i neznalice majko sveta..Sve rade preko kurca,preko veze..Samo neko šminkerisanje..No puca im *****..Žive na račun grada..Boli ih tuki ako im tim ne osvoji titulu,ako ne uzme koju paru u Evropi..Eeee..Svi ostali..SVI - svaki tim se muči i crnči..Da bi na kraj došli i klepali Budućnost po sred Podgorice..Po***** se na upravu Budućnosti,na njihovog gazdu..Sram...
ps ne bi srećniji bio kad bi Sutjeska uzela ovu titulu..
A smeta li kome sutjeska na celu tabele ? Smeta li kome, slobodno mozemo reci sjajna, igra sutjeske ? A sta je problem ? Je li muka sto se svega bod odnio iz dvije utakmice u nk ? Ako bude srece toliko cete uzeti i kuci protiv niksicana u nastavku. Svaka cast momcima iz sutjeske na svemu do sada ostvarenom
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Mali Kopitović se totalno bio pogubio. 18 godina. Dešava se.
I opet Agović na djelu. Budućnost je držala konce igre do izjednačujućeg gola. Ja ne mogu vjerovat što uđe, ljudi. Da je pješke krenuo na onu loptu stigao bi je, ali ne. Agović se baca s mjesta. Drugi gol takođe smijurija. Na stranu ogromna Kopitovićeva greška, onaj gol je bilo teško primit đe ima golmana. I kad mladi tim Budućnosti dođe u onakav zaostatak(praktično ni iz čega) poslije vođstva, to se mora osjetit. Nakon toga je bio monolog Rudara. Možda bi tako bilo i bez dva tragikomična gola, ali nema potrebe da gatamo već neka umjesto Agovića brani Ljuljanović. Njega ne znam, no ne može bit gori od Agovića, šanse nema.
I da. Prenos je radio Maksim Živaljević a ne Janko Pešikan i bilo je milina slušati, pošto kad Pešikan prenosi samo zbunjuje gledaoce kad ne umije potrefit igrača. Odnosno, on rijetko i pominje imena igrača i onda ne možemo znat kako je neko odigrao.
Gledah te golove sinoc, ona prva 2 reakcija Agovica samo neka je zdra'o pogotovo kod drugog , bilo dje drugo u svijet bi golman uzeo ono.
Vala ovaj Lovćen ne zna mu se kakav je...
Kao sto sam poslije prvog kola rekao nakon utakmice Mornar - Zeta da ce se Mornar leteci vratiti u drugu ligu izgleda da sam bio u pravu :)
E tad sam dodao da ce Zeta bit' glavni konkurent za titulu ali me iznevjerise :D
Kakve fizičke predispozicije ima Jelenić, to sam i protiv Sutjeske primijetio odmah, ali šta se lik tripuje da zna da puca slobodne ? Sve on izvodi, a samo može da se raduje ako puca na gol za ragbi.
Ima malo tehnike, zna da uputi dugu loptu, ali daj.
imal se đe viđet golove ili reprizu Bud pr Rud?
edit; ništa, nađoh na youtube, iygleda cijela tekma pa odgledam kasnije
http://www.youtube.com/watch?v=U3aq4R4aMUY
uh odgledah tekmu, sta reci Buducnost nema igre..napad odvojen jer se ne gradi igra nego prebacuje/nabija lopta iz odbrane skoro pa napamet..Rudar ima jaku odbranu i brzi napad, jos kad bi vise gradili igru bili bi jos jaci..isto tako ni odbrana Buducnosti nije bila na nivou, sva 4 gola su djelo slabe odbrane
Isplatice to Budo mesar sad posle 29 novembra kad bude klanje prasadi... :D
A dje nece Buducnost propanut u regiju da je izbace. Kakav bi to sevap bio. 5 godina bi joj trebalo da se vrati u prvu ligu.
Grbalj-Mogren 1:0
Jedinstvo-Celik 1:2
Sutjeska-Petrovac 3:0
Mornar-Buducnost 0:1
Zeta-Rudar 1:1
Lovcen-Mladost 1:1
Ajd opet :)
Grbalj-Mogren ...1-1
Jedinstvo-Celik ...2-1
Sutjeska-Petrovac ...2-2
Mornar-Buducnost ...1-2
Zeta-Rudar ...1-3
Lovcen-Mladost ...2-0
Grbalj - Mogren 1-2
Jedinstvo - Celik 0-1
Sutjeska - Petrovac 2-1
Mornar - Buducnost 0-2
Zeta - Rudar 3-1
Lovcen - Mladost 1-1
sutjeska petrovac 4 :0
Aj da probam..
Grbalj - Mogren 1-1
Jedinstvo - Celik 1-0
Sutjeska - Petrovac 2-0
Mornar - Buducnost 0-1
Zeta - Rudar 1-2
Lovcen - Mladost 2-1
Grbalj - Mogren 1-2
Jedinstvo - Celik 0-0
Sutjeska - Petrovac 2-1
Mornar - Buducnost 1-2
Zeta - Rudar 2-2
Lovcen - Mladost 1-1
9 golova na poluvrijeme :WOW:
A Zeta,gubi li gubi..Mora mi se brat vraćat na go..Vidim ja :lol:
Okrenuće oni to. Iz 2 u 1 kao kuća, čuš crveni u prvo poluvrijeme..
Ili pak neće, 1-3
Vidi mi Mornar!!! Duše moje! 0:4, no nije problem to , nego je problem kad se i od, recimo, Petrovca izgubi i to kući.
Sve u svemu - očaj!
Čelik ga uvalio u finišu. Konačno pobjeda u BP, poslije 5 uzastopnih poraza.
18 golova na 6 utakmica LJUDI!
I to je Grbalj 0-0.
Lovćen odradio fenomenalan posao. Sad su mirni jedno par mjeseci.