[quote=Nikolina]Ne mogu ni ja da vjerujem da ti nijesi shvatila da je pominjanje politickog opredjeljenja bila ironija.:rolleyes:Quote:
Originally Posted by Lutkica
Printable View
[quote=Nikolina]Ne mogu ni ja da vjerujem da ti nijesi shvatila da je pominjanje politickog opredjeljenja bila ironija.:rolleyes:Quote:
berankrsh laze da mu niko nije na mailove odgovarao, hoces da ti dam poslate mailove???Quote:
kad se ponasaju kao djeca ponasacu se i ja prema njima kao djeca, nisi shvatila jednu bitnu stvar, ovi forumi imaju neka pravila koja se moraju postovati, e sad sto je neko naucio da pise tako sto ce svaki cas vrijedjat nekoga ja mu ne mogu nista, neka udaraju oni na mene i upozoren je bio da ne vrijedja pa je nastavio,
i editujem samo uvrede, ne pisem nikome nista u postove niti mijenjam, one **** znace da je bila neka uvreda, ako do sad nisi to mogla sama shvatiti ja ti ne mogu nista, i to ce tako bit uvijek, jer necu stvarno da se skrece tema zbog uvreda
hoces da kazes da je dobila ban zbog toga sto je bila za mila i za dps?Quote:
Originally Posted by morf
e stvarno ste nemoguci!!!
Necu to da kazem, ajde jos jednom na citanje;)
uh ne zamjeri moja greska :smajli-koji-se-lupa-po-glavi:
svi koji su banovani prije referenduma mogu da koriste forume, osim monteboy-a koji je radio neke stvari koje odje necu da pominjem!
Za ovo cu jos jednom s njim provjerit. Ukoliko mi potvrdi da ih nije dobijao, zamolicu te da mi ih posaljes na PP, a ja cu se tebi izvinut (javno, a ne preko PP).Quote:
Originally Posted by DIDI
Ovo jednostavno nije tacno. Nekoliko puta sam bila u prilicu da procitam postove koji su kasnije jednostavno nestajali. U tim postovima nije bilo niti jedne uvrede. Uostalom, Didi, nijesam ja jedina koja je ovo primjetila.Quote:
lutkice stvarno ja nisam lud pa da narodu pisem ili prekrajam postove, samo uvrede diram i nista drugo, niti sam ikad,
i neka nego se nekad desi kad je zadnji post da mi ne pise dolje da sam ja editovao, pa u postu stavim da sam editovao, tako da nemoj molim te da pricas takve stvari!
DIDI i ako tene poznajem licno strasno te gotivim preko foruma, ali i ja sma primijetio da i moje postove neko ``uredjuje`` mada nijesam reagovao iz razloga sto se nije desilo jos nista da kazem strasno , da je napisano nesto sto ne mislim...
TO vi administratori treba da se presaberete
molim te daj mi link od tih postova, a ja cu u logu-u pogledat dal je ko dirao postove, i ako ti je neko dirao post od moderatora/admina mora ti dolje pisati da je editovan
Lutkica, pratim tvoje zalaganje za povratak na forum nekih nickova koji su u svojim postovima zdusno bili protiv CG nezavisnosti. Cudno mi je sto su "slucajno" bas svi zagovornici "suprotne" strane. Ali ne mogu da se ne setim tvoje podrske za banovanje ms.Daytone (pomalo cudna koincidencija - ona je bila bas za CG nezavisnost i dozivela je velike neprijatnosti na forumu upravo zbog tih svojih politickih stavova), tvoj post je bio prvi i jedini u korist tog bana. Da se prisetimo:
p.s. ne znam da li je ta zastava neki privid za clanove foruma ili nesto drugo. Jednostavno, ne mogu da se otmem utisku da si bas ti, sa tvojim finim (u rukavicama) kriticarskim stavom neko ko ima toliko razumevanja za one koji su po ovim DIDIjevim objasnjenjima prevazisli granice foruma, a sa druge strane, kao sto si tada napomenula u gore pastovanom tekstu, prisustvovala "dogadjanju"i uvredama zbog politickih stavova na racun ms.Daytone, konkretno stala na strani moderatora i podrzala "ciscenje". Mislim, ti kao zensko, po logici shvatanja zenske odbrane (jer je vredjanje bilo na politicko-mushko-sovinistickoj osnovi), razumljivije bi bilo da su tvoje reakcije bile bas suprotne. Zato, nemoj da preterujes i da licnu postavku kriterijuma politickih i ko zna kojih istomisljenika nabacujes drugima, u ovom slucaju moderatorima ovog foruma. Koliko ti imas tvojih afiniteta prema necijim stavovima i licnostima, ne zaboravi da imaju i drugi, ali ne optuzuju neistinama ni moderatore ni uzrocnike.Quote:
Lutkica
Znam sto se odje danas dogadjalo. I zaista vam obojici hvala na trudu koji ste ulozili da iscistite i odrzite temu.
p.s. nebi ti skodilo malo respekta i prema tudjim ocenama nivoa "uvredljivosti".;)
Ni Daytona ni bilo ko drugi se ne brise i ne banuje sto (je) podrzavao neku opciju vec zbog nacina pisanja. Ima dosta forumasa bilo koje opcije kojima nikad nije izbrisan post, a pisu ovdje godinama. Mijenjali se i moderatori i administratori, a oni uvijek ostajali korektni sagovornici.
Ma dobro sad Hari, necemo preterivati;)
Quote:
Daytona
ma nikako...to je bio pokusaj ili samo moja iluzija da se moze sa chinjenicama zrelim stavovima i znanjem diskutovati oko nekih tema...medjutim, sve je banalizovano dozvoljavanjem odredjenim 'zasluznim' licima da svoje neznanje prenose vrijedjanjem onih koji znaju i koji zaista misle ono sto pisu. No, eto pokazalo se da je ovo piskaranje samo zabava i zelja da se ponizi bilo koji pokusaj diskusije osoba koje znaju odlichno teme o kojim pishu. Justice se povukao s razlogom.. kao sto ce svako ko je stvarno doshao ovdje da komunicira sa ostalima bez vrijedjanja ikoga lichno.
Obrati paznju koji topici na ovom podforumu funkcionishu, samo oni koji su za brljavljenje ..ostalo je u svakom trenutku podlozno blokadi.
Nisi valjda zelio da kazes da je ms. Daytona nekorektna sagovornica? MS. Daytona je bila i ostala korektan sagovornik, tako da ova tvoja "upadica" nema osnove.;)Quote:
Hari Krisna
Ima dosta forumasa bilo koje opcije kojima nikad nije izbrisan post, a pisu ovdje godinama. Mijenjali se i moderatori i administratori, a oni uvijek ostajali korektni sagovornici.
btw.za "dozivotni" ban? ;) (ipak pretjerujemo, a?):D
Evo pitaj na primjer Stradivarija ili Ega da li im je ikad i tacka maknuta sa postova, pa ako kazu da jeste onda ja lazem. A Stradivari je odje od pocetka ovih foruma
E, pa na forumima ne prolaze one parole "Svi smo mi Marovic";), razni ljudi dolaze, sa razlicitim nacinima izrazavanja. Na sta bi to licilo da svi nesto kuckaju, a nista ne kazu, samo da bi ostali "politicki korektni"?
Hari ili DIDI, izvucite onaj post koji je ona uputila bila meni, pa dako začepe usta ovi što je žale. nije bitno što sma ja u pitanju, mene boli uvo za njene uvrede, nego što je to bilo krajnje bijedno ponašanje, nemam riječi.
prema tome, ne pričajte o stvarima o kojima ne znate ništa.
Jeste. Kako me dobro skapira. I ne treba ti taj avatar da coek skonta okle si.Quote:
Veoma korektno, a Hari?:pQuote:
Originally Posted by milicaaaaaaa
milicaaaaaaa, vidim da si reagovala jako emotivno kad si vidjela nick ms.Daytone u postu. Nije mi bila namera da se ide u ovom pravcu, samim tim sto sam siguran, tj. znam da ms.Daytona ne bi ni ucestvovala vise na ovom forumu. Zato, ne plasi se:D, ali ti moram reci da u stvari ti ne znas nista, pa ni koliko je divna ta Dama, izuzetna osoba, prelijepo zensko bice (mozda i najlepsa Crnogorka trenutno u svetu), intelektualka sa savrsenim manirima i verbalnim izrazavanjem. Sve u svemu ponos za CG.
p.s. sad mi je jasnije zasto je i dozvoljeno ono vredjanje na racun njenih stavova, licnosti i zenstvenosti, ocigledno je da si ti licno vrsila neki "pritisak" sa druge strane, sto potvrdjuje tvoj komentar:
a, takodje i tadasnji post LutkiceQuote:
prema tome, ne pričajte o stvarima o kojima ne znate ništa
Jasno je:DQuote:
Lutkica
Znam sto se odje danas dogadjalo. I zaista vam obojici hvala na trudu koji ste ulozili da iscistite i odrzite temu.
Lutkice, a kako bi bilo da citas tekst umesto sto gledas u avatar i po njemu sudis o sagovorniku?Quote:
Hari, mogao bih sada da zahtevam da je banujes, a?:D
Bogme je Hari sad na muku. Valja se opredjelit - izmedju komsije iz Republike Srpske ili sestre od ujaka. Prelomi pametno Hari; dobrosusjedski odnosi su od vitalnog znacaja za buducnost nase mlade drzave. Ma isto zapamti da u Crnu Goru nije preporucljivo zamjeriti se familiji. :mrgreen:Quote:
Treba li taj bijeg u "duhovitost" da prihvatim kao tvoje priznanje da nisi razumela tekst koji sam ti sasvim konkretno i korektno uputio?:mrgreen:
nijesam reagovala emotivno nego zdravorazumski. ponavljam, da je bilo ko drugi u pitanju, isto bi reagovala.Quote:
ti očigledno nijesi čitao te uvrede koje je ona meni bez razloga ođe ispisala, na način koji ne priliči ni jednom srednje vaspitanom, bezrazložno buntovnički nastrojenom srednjoškolcu. kakva je ona u real life-u me savršeno ne zanima, kao što me ne zanima ni kakav je bilo ko drugi, ko se krije iza nickova na forumu. odje se bavimo samo onim što drugi ljudi i mi pišu. a to što je ona pisala o meni je bilo jako ogavno i prostački, i to dovoljno govori o njoj. ovo sam istakla pošto vidim da se bunite što je ona "nepravedno" banovana, jer očigledno nijeste bili u prilici da čitate taj njen post. šta više, tada nije ni banovana, nego kasnije. dakle, niko ko je odje banovan nije bez razloga, a to što vi ili mi ne možete da znate o čemu se radi je što se prostakluci i uvrede brišu, kao što je bilo i sa njenim. pa bila tvoja prijateljica ili Miss World, svejedno je.
Dragi komsija,Quote:
Tvoj tekst je procitan i skontan. Nijesi Sopenhauer pa da coek treba satima i danima mozgat sto si rekao.
Medjutim, meni na pamet ne pada da tebi bilo sto objasnjavam. Ti nijesi iz Crne Gore i zaista imas debeli obraz da trazis od mene, ili bilo koga drugoga, takva objasnjenja ili da dovodis u pitanje bilo cije politcko opredjeljenje. Posebno imas debeli obraz kada se usudjujes da izvjesne crnogorske gradjane nazivas unionistima, kada se zna da ta rijec ima negativnu konotaciju.
ako je ovo crnogorski forum, ne znaci da moraju diskutovati samo useri iz cg, otvoren je za sve
Procitaj pazljivije moj post. Nidje nijesam rekla da nemaju pravo ucestvovat i nidje nijesam rekla da forum ne treba biti otvoren za sve. Medjutim, to mene ne obavezuje da se nekome iz Republike Srpske moram pravdat zasto stajem u odbranu politicki nepogodnih gradjana Crne Gore. Ili da mu moram dokazivat svoje politicko opredjeljenje.Quote:
milicaaaaaaa, ponovicu ovo i tebi:
Koliko ti imas tvojih afiniteta prema necijim stavovima i licnostima, ne zaboravi da imaju i drugi, ali ne optuzuju neistinama ni moderatore ni uzrocnike.
Quote:
Quote:
Originally Posted by milicaaaaaaa
Daytona, oci mile, ti možeš reci da napr. više voliš Crnogrce od Srbijanaca ili da su ti draži... ali valjda bi trebalo da znaš da se poštovanje obicno veže za individuu a ne za grupu. poštuješ 1 Crnogorca više nego 9 miliona Srbijanaca? jedino u slucaju da se radi o konkretnim pojednicima, što je nemoguce, ova izjava može glasiti donekle normalno.
sem toga, uvijek se gnušam uvodenja brojcanih vrijednosti kada su ljudi u pitanju... nije li to previše degradirajuce...
p.s. Thomas i Bonjo, cmox (Bonjo, ne diraj Nk da ne bude svašta )
Nije lepo da koristis neprisustvo ms.Daytone da bi mogla da pises ruzne neistine na njen racun, da ponizavas, osobu kojoj samo mozes da se divis. Zaboravljas da smo bili prisutni i da je tvoja ljutnja/zavist ili ko zna sta vec (zenskom bicu kome je sta znati), od momenta kada je milovan tebi rekao da si ljubomorna na ms.Daytonu, a ms.Daytona u tom topicu cak tebe zastitila braneci te, sto si ti kasnije zloupotrebila i pokazala ovo sto je vec pastovano. MS. Daytona je osoba koja nikoga nije uvredila ali i nikad nije dozvolila da se to zloupotrebi sa pokusajima vredjanja i konstruisanja na njen racun, nisi valjda ocekivala da ce ti ta licnost dozvoliti toliku razbaskarenost, aroganciju ili slobodu da ce tebi dozvoliti ono sto drugima ne dozvoljava?Quote:
by Daytona
"oci mile"? Jesi li ti to meni postavila neko pitanje ili je cilj tvoje price bio da se postavis na neki pijedestal drzeci meni predavanje? Sve mi se vise cini da je Milovan imao pravo sto je rekao da si ljubomorna, pa trazis momente da ponizavas licno, kao sto si i njega pokusala. Ti cesh meni da kazesh koga cu da postujem? Ti da meni izvodis racune o mojim stavovima? Promasila si kao moderator, forum je iznosenje cinjenica o TEMI a ne o kritikovanju stavova pojedinaca. Mnogo si sebi dopustila.
Ja nikoga licno nisam uvrijedila, dok je veci broj osoba islo na direktno vrijedjanje. Moji stavovi ne mogu vrijedjati lichno, jer ih nisam nikome direktno uputila, a ti si to sebi arogantno dozvolila iz osjecaja da si se prepoznala u nekom mom stavu (mozda si Srbijanka pa te boli sto sam indiferentna, mozda je neko tvoj Srbijanac pa te isto zaboljelo, mozda ti vise cijenish Srbijance od Crnogoraca, mozda samo iz zenske ljubomore i pokusaja eliminisanja i omalovazavanja jedne od rijetkih zenskih osoba na ovom podforumu koja ne puzi po tvojim vodama, mozda iz ciste obijesti da se pokazesh pred moderatorima...mozda... ali to kod mene ne pali. Procitana si u svakom slucaju i mozes da kevcesh (ovo tvoje i lici jedino na lajanje na tudje stavove- uzaludno, besmisleno, jer se stavovi sticu vaspitanjem i postovanjem tudjih- i ne mijenjaju se kad neka shusha-narusha i prazna osoba kao ti zalaje na iste. Josh nesto, ti nisi vaspitana da postujesh stavove vec da lajesh na svacije u nedostatku tvojih. Sad trk kod admina i isplaci se da ti odrzi predavanje sta znachi rijech forum i kako se treba ophoditi na forumu, sem ako ti nije neki rod il pomoz Bog pa si dala sebi za pravo da koristis tu povlasticu sponzoruse za titulu moderatorke. To moze taj da dozvoli sebi i mozda josh neki koji 'moraju' da trpe takve tvoje budalastine, ja na tvoju zalost nisam u toj situaciji. Pa kod tvojih laj po navici i soli pamet, meni necesh.
Ocigledno je da taj "STOP" koji je ms.Daytona tebi tada postavila ovim postom/odgovorom, uzrok tvojih reakcija na spominjanje njenog nicka vecheras, a i pozadinske igre koju si obavila da bi ona bila banovana sa ovog foruma.
Jasno je sve.;)
p.s. procitaj jos jednom moj prvi post od veceras, i tvoju reakciju na isti. Ja nisam kritikovao moderatore sto su banovali Daytonu (jer znam da ona i ne namerava da dolazi vise ovde),a tvoja reakcija potvrdjuje sve ovo moje iznad napisano. ;)
izgleda da ima istine u onoj staroj:"zlocinac se uvijek vrati na mjesto svog nedjela".:mrgreen: