http://www.youtube.com/watch?v=7yZ7l...layer_embedded
Printable View
Vozio sam se prije pola godine u sesticu s masa opreme (kamera za parking pozadi, dvd, kuurci i ostali palci), 1.8tfsi tormo unutra, moram vam rec da mi se bas svidjela, pogotovo kako ide... Jedino mi se nije svidjelo sto je bas tvrda :(
mene bas zanima kakvi su ti 1.8 motori?
Obicna - 1.8 160hp
Npr trecom od 1500rpm do blokade bas bezobrazno napumpa... 220 smo isli put aerodroma, srecom bez zaustavljanja policije jer je tamo (u Sloveniji) kazna za toliko prekoracenje 1500e. Za 10km/h prekoracenja prema novom zakonu je 300e kazna :joint:
da ;) uz to na sesticu dodje i Adaptive Chassis Control, biras Comfort mode i ćao.
Da, dobijes i XDS koji trosi kocnice kao lud i useless je, i ESP koji se pali po pravcu (cak iako ga gasis).
Odakle ti to? za ESp?
Vozio sam VI GTI.
pali se drugom i trecom na puni gas jer auto ima 380 ks na prednjim tockovima...
It's not true ass, nego vozis oko kruznog sa iskljucenim ESP-om, onda ti bjezi rep, onda ga ispravis i sve OK, i onda cim ispravis volan aktivira se ESP...i uopste mi nije jasno zbog cega.
Eto, da ne bi bilo da kod nas dizne i pumpe crkavaju zbog lose nafte, da vidimo sto je radjeno oko toga u Dojcland:
http://img7.imagebanana.com/img/pem7...4062011066.jpg
ovo je test kojeg auta?
TDI -ijevi or not?
Sesta Passatlija 2.0 TDI.
Kako ovo na 30 hiljada zamjena elemenata pumpe-brizgaljka?
p.s iz kojega ti je ovo casopisa?
Ovo je laz, WV ne moze da se pokvari !
citao sam ovo odavno...ovo je bio test na 100 000km,pasat se najgore pokazao u svojoj klasi a bmw e90 320i je kao najbolji i pored redovnih servisa samo je jednom ksenon crkao i jednom sijalica u stopu...
Bmw 3 i Mazda 6 su, kad sam čitao prije jedno pola godine, bili jedina dva auta sa 0 kvarova! Generalno, u vrhu su bili bimmeri i japanci (Mazda, Honda, Toyota). Merc i Audi pri sredini ai VW baš pri dnu.
130i je najbolji, uz Mazdu 6 i Prius i slicne japance.
Sto je najgore, novinu u potpunosti kontrolise VW.
da je ovaj test radjen kod nas, bili bi isti kvarovi samo na duplo manje kilometara hihihi.
ja sam danas promijenio filter goriva (cisto reda radi)... eeee sto je sve iz njega ispalo. Malo vode, malo koka kole, malo chivasa, malo pijeska, dvije tri igrackice, bombona, i 25 eura.