Hahahahahaha poznato mi je ovo [emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Hahahahahaha poznato mi je ovo [emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dobro mi rekoste momci,taman mislio djecom da setam. Idem kod starog ds gledamo zajedno
Sent from my 2602DPT53G using Tapatalk
Ne kladim se već 9 godina,ali ova kvota od 2,50 na Psg ne velim da je poklon,ali bih natrpa pa što BOG da :)
Ima li se dje online gledat fuzbal ? Necu bit blizu tv-a [emoji3]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Idemo! Sad, možda budemo gledali viktoriju 85 minuta, ali prelako su otpisani od momenta kad su prošli u finale.
Tako ce i biti Viktorija i kraj meca.
Sent from my 2602DPT53G using Tapatalk
Ja ne cuh da je svirano poluvrijeme [emoji28][emoji28]
Kakav pakao od meca
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kamera prenisko i predaleko, pauza za hlađenje, Safonovova povreda oduzela 5 minuta, Mendes isto ležao dugo, PSG nije stvorio ama baš nijednu šansu - nisam siguran što je najveći lowlight prvog poluvremena. Da se zapiše da je Havertz u rijetkom i probranom društvu strijelaca gola u finalu LŠ za dva različita tima.
Ovo je mogao biti drugi žuti za arsenalovog mesara.
Arsenal ce opet dati gol. Los PSG.
Gledas ovaj mec i onaj sa Bayernom,
Sent from my Xiaomi 17T using Tapatalk
Čuš loš Psž. A arsenal briljira baš. Da nisu dali onaj gol na početku jedino čime bi mogli da se pohvale je odbrana. Meč ništa posebno,ne može se poredit sa onim protiv bajerna
Kakvo ruglo od utakmice, koliko prekida 1-3min, uzas
Tu es mon hero.
Jes. Stvarno ovi momci treba na trafike i u sankove da se zaposle :)))
Sto vam je ljudi? Tvrdje no ste mislili, svi bi ponijeli usatog rado pa...
Kad bi Lucho samo na trenutak rizikovao i jedno 5 minuta naredio defanzivu i pustio Arsenal da napada, Barcola i Doue bi imali prostora da napadnu i pojedu odbranu. Najbolje šanse su imali iz kontri, inače će teško gol dati.
Jebeni penali na kraju.
Korner u 120. minutu za Arsenal. Sve se crta!
Meh, ipak penali. Drama, makar to
Kakvo glupo izveodjenje za finale jbt, treba ga *****vom motkom tuc
Dva puta promašen cijeli gol... Zašto Gabriel puca peti? Srce mi se cijepalo kad sam vidio Wengera prije penala. Sad mi je krivo i za ono od prije 20 godina.
Žao mi Arsenala ali zasluženo PSG ipak.
Taman..
Milo bi mi bilo da je osvojio Arsenal, ko zna kad ce opet imati priliku ali kad retardi onako izvode penal, sa zastajkivanjem nekim, dje nikakvu prednost ne stices nad golmanom, ne bude mi zao.. tacno bih, da sam trener, zabranio igracima da na taj nacin izvode penal..
Sad bez zezanja. Prije dvije godine sam rekao da ce osvojit tri za redom
Evod vije uzese, vidjecemo za trecu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk