je*em ti kruv i arsenal
Printable View
je*em ti kruv i arsenal
Ufatio sam 4 parova ali mi je frka sa PSG tu sam igrao +21 a na livescore i rezultati.com pise da je gol pao u 20 minutu.
Zna li ko kako ovo ide jesam li pao ili ne, cekao bih samo jednu utakmicu.
Meni se desilo jednom skoro nesto slicno. Gol je pao u 19:59, sto spada pod 20im minutom, ja sam igrao -20, a na svim livescore portaima pisalo je da je gol pao u 21' minutu, i sef kladionice mi je priznao dobitak. Nisam mogao vjerovati da se to moze desiti, ali desilo mi se. Evo i tebi :)
Kad igras -20 racuna ti se do 19min u 20 da ga da kasno je. A plus 21 nisam siguran kako ide.. Kako god cekam nemoguce tj sporting braga 2-3 a trenutno je 2:1 pa ako prodje ovo mozemo elaborirat ovo kasnije :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3832959_n.jpg
seljaci..ovako se dobija...dzonis MAJSTORSKI!!!
Hahaha pa to sam mislio. Nista onda cekam pola sata da navijam za ove portugalce da se pokolje bez golova :D
DzoniS neka si dobio vise poslije 3 godine posta ;)
ugh... njuka dupla pobjeda za 400. znam, nisam bio ni blizu, but still. zaliboze ove ostale pogotke, svi rutinski dosli.
a sto cu....to da ih potvrdim, nisam vjerovao livescore na mobilni :)
Blackvelvet skupih snage da pogledam kako zavrsi sporting kad gle kraj hahahaha a bilo je 2:1 u 20 minutu, a znao sam da moze tako zavrsiti.
Da ako me zeznu sad za ovo znaci na livescore i rezultati.com pise da gol postignut u 20 minutu.
Danas:
Inter - 2
Olimpijakos - 2
Fiorentina - 1
Real - 1
Sa 20 e.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7679493_n.jpg
evo jedan TIKET ZA DANAS OD MENE :)
dobar! pratim.
primijeti li ko kako Dzonis sara svoje tikete?
Zaokruzeni plusevi + strikirani krugovi i sve zacinjeno s znakom pitanja, kao da autor postavlja sebi pitanje: "Cemu sve ovo?"
hahahahahahahahaahaah makos am te sa ignor liste, samo da vidju sto ces napisat, znao sam da ce u tvom postu biti licemjerje i ljubomora :D
skraba ne skraba....ja uzeh 641 euro :D
a taj kao znak pitanja..to je bilo, ebem ga...njega sam cekao 2-3 da dodje. to je napisano kad je bilo 0-0 :)
Ahahahahah. Znao sam da si me maka' :p
Katanija-Inter 2 @1.9. Odlicna kvota,moram igrat' ovo.
Svaka čast DzoniS :)
Ako sam dobro ukapirao tvoj tiket situacija bi trebalo da bude sledeća:
Sampdoria-Roma 2 - misliš da Samp nije u formi a + se Romi malo pomaže jer je pravi Italijanski klub pa se nadaš pobjedi + Mirko će najvjerovatnije igrat :)
Majorka-Almeria - sad je Majorka odigrala 2 čudne utakmice sa njima u kupu pa se nadaš da će ih pregazit od početka sa 2:0 :)
Ovo ostalo je realno gledanje na stvari :)
Može svašta bit ali ja ću probat ovako:
Samp - GG
Majorka - 1
Real - 4+
Milan - 1-1
Fiorentina - 1
Tenerife - 1-1
Catania - GG
ps: jedino se oko Milana ne slažemo jer su uvijek gazili Udineze ali eto :)
Majorka 1
Guimaraes 1
Milan 1
Inter 2+
Paok 0-2
Tot'ham 1&3+
Lacio 1
Saragosa x2
Nacional 1
Parma 1
Evo 2 tiketa:
Inter 2