-
Fabia ovoga na motor sam nocas vidio dje prolazi pored Mimija i daje mu manju bas fino ( isto bez kacige ), posle par minuta je tuda opet proletio samo sa nekom djevojkom ( opet bez kacige i jedno i drugo ).. Ja ne znam sto se desava sa narodom ali ovo je postala neka 'losa moda'.
Isto tako je neki lik sa nekim crnim motorom isao od semafora do semafora ( opet tu ispred Mimija ) i prvih 3-4 okretanja je bilo sa kacigom, a sledeca 2-3 sa kacigom ali na lakat.. Samo mi je zao sto nisam imao neki bolji telefon da ga snimam tih 6-7 minuta dje se okrece tuda i pobada mu manju hahahahaha ! :loyal:
-
Najjače mi je kad naš kretenski narod odma počne da krivi državu, organe, institucije, hitnu pomoć, zato što postoji nekolicina nesoja koji ne je8u živu silu no divljaju to što mogu...
-
Kad već pomenusmo knjigu:
Šesta povrijeđena misterija za policiju, na ulici ostala “Sudbina”
Iz Kliničkog centra juče je zvanično saopšteno da je u udesu kod Ekonomskog fakulteta bilo šestoro povrijeđenih. Šesta, lakše povrijeđena, prema informacijama iz KC-a, je S.K. (18 . Iz policije je saopšteno da oni nemaju podatak da je u udesu povrijeđeno više od pet osoba. Dodali su da će provjeriti o čemu je riječ, jer prema operativnim podacima šesti povrijeđeni nije zabilježen. Neki od očevidaca su kazali da je mlađa ženska osoba na mjestu udesa prelazila ulicu.
http://www.vijesti.me/data/slika/78/773228.jpg
Iz policije navode da to nije potkrijepljeno dokazima. “U ovoj fazi treba sačekati i provjeriti sve podatke. Za sada nema naznaka da je ženska osoba prelazila pješački prelaz neposredno prije udesa”, rekao je izvor iz policije. Među komadićima polomljenih šoferšajbni razbacanih po asfaltu, našla se i knjiga “Sudbine” autora Vujadina Šaranovića. Nije poznato da li je izletjela iz nekog od vozila nakon sudara ili je, možda, pripadala šestom povrijeđenom.
-
Crash
Jednu žensku su juče ispred Splendida zveknuli, ali koliko vidjeh mrčko je stao na pješački pa se stručnjak iza zakucao u njega i time prouzrokovao da ovaj pokupi jadnu djevojku. Užas!
Сент фром мај ајФон!
-
Eto kod Vatrogasne pud podvoznjaka BUM taxi cini mi se (crvena oktavia) i Reno Senik se pocukali. Kolko vidjoh Renou pukla guma pa se zalijepio u taxistu. Bjese i jedan Mercedes bijeli noviji na trotoar pored ne znam jel ucestvovao i on.
-
-
Sto je ova muka sa pogibijama...Koliko je ljudi izgubilo zivot u ovu prokletu 2014...
-
Quote:
Originally Posted by
METZ
a pazi ovima sa portalanalitike slike motora...
http://www.vijesti.me/vijesti/niksic...-clanak-787475
-
Od danas slavim drugi rodjendan. Podlecesmo ja i drug sa njegovom a6 pod kamion na najzaebaniju raskrsnicu u Nk, kod Zeljeznickog mosta u Kocane, prosli prakticno sa ogrebotinama. Ne znam, citav dan mi je slika kamiona pred ocima...
-
-
Ako ces mi vjerovat 30 na sat smo isli, ali nema gore raskrsnice u Nk, nepregledna, postavili su ogledalo da vidis ima li sta sa strane, a ogledalo bolje da ga nema, nista ne vidjesmo na njega kad nam izleti kamion sa lijeve strane. Srecom nas u tocak ubi, presa nam je preko haube.
-
Na onu raskrsnicu ne mozete ni 5kmh ici jer je bukvalno nepregledna, plus imas znak za zaustavljanje.
-
Mi smo pored znaka stop prosli oko 10 na sat, vidjeli u ogledalo nema nikog i ubrzali na oko 30, pojavi se covjek niotkud. Nema rijeci, drug mi je kriv, ali i covjek sto je podiga betonsku ogradu 5m uvis s lijeve strane, ogledalo ponavljam ljepse da maknu, a i znak stop je uvucen oko 7m prije raskrsnice. No sve u svemu, dobro se zavrsi kako je moglo.
-
Dobro ste prosli onda jer sa lijeve i desne strane je pista, vazda prosutih farova
-
A dje, predobro smo prosli, postavicu slike od audija za dan-dva, to kad vidi coek da se zapita kako smo pretekli, haube mu nema, sazvakana. Da smo pola sekunde ranije izasli pravo u druga mi u vrata. Nego hvala Bogu kad se sve sabere.
-
Znak stop znaci da treba stanuti...
-
-
Tu na toj raskrsnici dje je znak stop mozes da stojis 15 dana i nista vidjeti neces. Moras ga prpci cijelom duzinom auta da bi mogao da vidis nesto. Mada meni je ono ogledalo ok. Prosao sam tuda jedan dan preko 10 puta i nista.
-
Upravo to, znak je uvucen 6-7 metara prije raskrsnice, tako da u svakom slucaju nema vajde od njega, a ogledalo po meni suzava i nerealnu sliku daje, jedino valja po noci dje vidis odraz farova na njega.
-
Quote:
Originally Posted by
clapton
Nije tacno.
U pravu si, znak STOP znaci STISNI TU OVALNU PEDALU.
-
Stavi vece slike na dodaj.rs....Ovo se ne vidi kapi
-
Slike su sa tel pa ne vjerujem da mogu vece bit, a i nemam nalog tamo, ko ce o tom jadu sad radit.
-
je li ovo Niskicka obilaznica? odma posle mosta na Zeti?
ja tu vazda nogu na kocnicu i lagano... a jednom je jedan imao da me pokupi, ne znamo kako me promasio...
-
Da, raskrsnica posle zeljeznickog mosta na Zeti. Koliko je odje samo ljudi poginulo radi smrada koji je digao betonsku ogradu 5m uvis, a i opstine koja mu je to dozvolila i sto nisu postavili semafore.
-
Ne trreba ti nalog na dodaj.rs samo okaci slike, odje dvogledom ne mozes vidjet nista.